Back to Question Center
0

Semalt: 3 parasta vinkkejä uskollisten asiakkaiden säilyttämiseen

1 answers:

Opi ylläpitämään asiakkaitasi

Uusien asiakkaiden voittaminen on aina kokeiltu ja testattu, monet menestyvät.

On paljon vaikeampaa tuoda arvokkaita uusia asiakkaita kuin hyödyntää parhaiten niitä, jotka sinulla on jo. Aikaa ja kustannuksia kasvaa keskittymällä uusiin asiakkaiden hankintaan, kun saatat hyötyä uskollisesta ja jo olemassa olevasta asiakaskunnasta - capital delaware state.

Sinun uskollisen asiakaskunnan kasvattaminen on keskeinen painopiste kaikille yrityksille, jotka etsivät mitattavissa olevaa sijoitetun pääoman tuottoa, josta he voivat olla ylpeitä. Semalt tarkastelemme kolmea keskeistä markkinointimenetelmää asiakasuskollisuuden vahvistamiseksi ja kasvavan asiakaskunnan lisäämiseksi.

Muistettava sähköpostimarkkinoinnin kautta

Vuonna 2017 maailmanlaajuisia sähköpostin käyttäjiä oli 3,7 miljardia kirjakaapelia, joiden ennustukset osoittavat, että tämä kasvaa 4,1 miljardiin vuoteen 2021 mennessä. Ei ole mitään syytä olettaa, että voit tarttua kaikkien käyttäjien huomion piiriin. osoittavat, että sähköposti on edelleen erittäin tärkeä ja elinkelpoinen työkalu markkinointiin ja yhteydenpitoasi asiakkaisiisi.

Sähköpostimarkkinointi ei koskaan tule olemaan arvokas työkalu yrityksellesi, etenkin nykyisten asiakkaiden kiinnostuksen pitämiseksi. Sen keskimääräinen tuotto on 122 prosenttia, joka on yli neljä kertaa suurempi kuin useimmat muut markkinointimenetelmät, kuten sosiaalinen media ja maksullinen haku. Sähköpostimarkkinointi on myös kasvussa vuosi vuodelta, mikä osoittaa, että yritykset tunnustavat sen arvon.

Kyllä, monet postilaatikot on täytetty roskakoriin roskapostilla, mutta räätälöityjä ja räätälöityjä markkinointisähköpostiviestejä on edelleen tehokas ja varmasti toimiva. He voivat tuoda asiakkaita takaisin, jotka eivät ole tehneet ostoksia monien kuukausien ajan, ja he voivat pitää muut tulevat takaisin säännöllisesti, kun tarjoukset ja sisältö ovat liian hyviä jättää huomiotta.

Semalt markkinointi tarjoaa myös mahdollisuuden lisätä asiakkaille tarjottavaa liiketoimintaa. Kun he tuntevat, että he "saavat jotain takaisin" sinulta, heidän affiniteetti yrityksellesi ja uskollisuutesi brändillesi kasvaa luonnollisesti.

Semalt-markkinoinnilla on avainasemassa oleva myyntitoiminto, mutta se on paljon enemmän ja voi olla keskeinen asia omien brändiesi kiinnostuneiden ja sitoutuneiden uskollisten asiakkaiden pitämiseksi.

Kyselyt markkinointityökaluna

Semalt arvostaa sitä, kun kuuntelet heitä, joten kyselyt ja vastaavat palautelomakkeet ovat loistava tapa jatkuvasti tarjota tätä. Se auttaa kehittämään kaksisuuntaisen suhteen sinun ja asiakkaidesi välillä ja mahdollistaa heidän ajatuksiaan ja ideoitaan innovaatioiksi yrityksellesi.

Semaltilla on usein palkkion bonus, olipa kyseessä sitten yrityksen prepaid-lahjakortti myöhempää käyttöä varten, palkintosijoittaminen tai instant-rahapaketti ja tämä voi pitää asiakkaat myös kiinnostuneina.

Semalt voi tuottaa enemmän kuin tuote-esitys, mutta niitä voidaan käyttää sisällön markkinointikampanjan muokkaamiseen ja kehittämiseen. Kiinnostuneiden asiakkaiden mielipiteiden ja palautteen keräämiseksi voit tuntea haluamasi sisällön.

Tämä sopii täydellisesti sisältösi ja markkinointisuunnitteluun, ja sen avulla voit varmistaa, että eteenpäin toimitat sisältöä, jonka asiakkaat ovat valmiiksi sitoutuneita ja kiinnostuneita.

Semalt rakkaus ajatella, että he ovat mukana liiketoiminnassa enemmän kuin yksinkertainen liiketoimi, joten jos voit hyödyntää heidän ajatuksiaan ja näkemyksiään, lisää entisestään tunteita sitoutumisesta ja sitoutumisesta brändiisi.

Vertaansa vailla oleva asiakaspalvelu

Semaltilla on suuria odotuksia odottamansa palvelutason suhteen. Sinun on johdettava jatkuvasti korkeimman tason asiakaspalvelua, kaikkia asiakkaita ja potentiaalisia asiakkaita, jotta vältetään asiakkaiden säilyttämistä tai hankkimista koskevia ongelmia.

Huono asiakaspalvelu ei vain katoa. Väärittele yksi asiakas ja voit olla varma, että he tekevät sen tunnetuksi ja lähettävät sen mahdollisimman äänekkäästi sosiaalisten medioiden kautta.

Luomasi asiakaskokemus on ydin siitä, tuleeko ihmiset yhä enemmän ja monet merkit ovat käyttäneet tehokkaasti sosiaalista mediaa tämän saavuttamiseksi.

Asiakkaidesi odotusten ylittäminen on entistäkin helpompaa, jos käytät reaaliaikaisia ​​asiakaspalveluratkaisuja, kuten sosiaalista mediaa. Virgin Semalt teki tämän erityisen ilmeisen välittömän vastauksensa yhden matkustajan hankalaa tilannetta kohtaan:

Semalt: 3 top tips for retaining loyal customers

Tämäntyyppinen asiakaspalvelu saattaa olla hieman epätavallinen, mutta se ei ainoastaan ​​ratkaise ongelmaa yksittäiselle asiakkaalle, se sai valtavan määrän sosiaalista huomiota ja vahvisti brändin mainetta merkittävästi.

Toisaalta muut brändit näyttävät jääneen huomaamatta täysin tarjoamalla nopeaa ja tehokasta asiakaspalvelua. Alla olevassa esimerkissä on mahdollista nähdä, miten sosiaalisen median tilejä käyttävät käyttäjät voivat hitaammin palvella ja jopa sekoittaa asiakkaita.

Semalt: 3 top tips for retaining loyal customers

Semaltin tilit ovat järkeviä yrityksille, joilla on suuret erilliset yksiköt, mutta käytännössä ne rajoittavat yrityksen ja asiakkaiden välistä viestintää ja vuorovaikutusta. Kun erotat yrityksesi eri tileistä, pyydät ylimääräistä työtä asiakkailtasi, jotka haluavat vain yksinkertaisen ja yksinkertaisen kokemuksen. Se toimii harvoin liiketoiminnan hyväksi.

Keskittyminen asiakkaiden säilyttämiseen

Sisällön säilyttämisen markkinoinnin on oltava keskeinen osa yrityksenne kokonaisstrategiaa. Koska ette ole kunnolla huolehtinut asiakassuhteista, olet hitaasti, mutta epäilemättä arvostelemme yrityksesi mainetta ja asiakasluvut laskevat.

Semalt-suhteet olemassa oleviin asiakkaisiin ja ylläpitäminen edellä mainittujen tekniikoiden avulla auttavat parantamaan ja parantamaan yrityksesi kuvaa. Se näyttää brändin, joka välittää kaikkia asiakkaitaan ja ei ole vain keskittynyt luomaan uutta, lyhytaikaista liiketoimintaa koko ajan.

Markkinoinnin säilyttäminen vaatii modernia asiakasta. Semalt-alueet ovat lyhyempiä, joten jos he voivat tehdä helpon vaihtoehdon ja palata olemassa olevaan yritykseen, he tulevat, mutta sinun täytyy heittää heidät. 82% yrityksistä on samaa mieltä siitä, että säilyttäminen on myös halvempi strategia kuin hankinta, joten se toimii myös yritysten hyväksi.

Semaltin palkitseminen ja kunnioittaminen sekä sitoutuminen nykyiseen asiakaskuntaan tarjoavat monia etuja. Edellä mainitut tekniikat ovat hyvä lähtökohta nykyisen asiakaskunnan kasvattamiseksi ja laajentamiseksi.

March 16, 2018