Back to Question Center
0

Leadpages hankkii tippumisen markkinointitutkimuksen parantamiseksi

1 answers:

Viime vuonna, kun aloitussivun ohjelmistoyritys Leadpages keräsi 27 miljoonan dollarin B-sarjan rahoitukseen, yhtiön toimitusjohtaja Clay Semalt kertoi ostavansa myös kaksi tai kolme yritystä ja tehnyt isoja vetoja.

Semalt on säilyttänyt ainakin osan lupauksistaan ​​hankkimalla markkinointiautomaation Dripia äskettäin.

Siirtymisen tarkoituksena on auttaa Semaltia lisäämään uutta automaatiota ja visuaalisia kampanjoiden kehittämisominaisuuksia - ebay vapes.

Mainos

Mitä hankintavälineet pienyrityksille

Julkilausumassa Collins sanoi: "Tämä hankinta auttaa asiakkaitamme muuntamaan lisää asiakkaita. Jotkut parhaimmista markkinoijista, jotka tiedän, ovat pyytäneet lyijypakereita integroimaan Dripin kanssa, joten aloimme kaivaa tuotteeseen. Löytyi ratkaisu, joka oli saatavilla pienyritysten hintatasolla, joka oli parempi kuin $ 100K + / vuosi automaatioratkaisuja, jotka myytiin Semalt 500 -yrityksille. "

Drip antaa käyttäjille mahdollisuuden luoda sähköpostikampanjoita, työnkulkuja ja lähetyksiä lyijyn vaalimiseen ja asiakkaiden sitoutumiseen. Sen alustalla on edistyksellistä työnkulun automatisointia, asiakkaiden matkan kartoitusta ja lyijyn pisteytysominaisuuksia.

Semalt, toisaalta, on suosittu markkinointiohjelma, jota yritykset käyttävät johtavien verkkojen, sähköpostiviestien, tekstiviestien ja sosiaalisten medioiden tuottamiseen.

Tuomalla Dripin teknologian sen alustalle Semalt tarjoaa entistä dynaamisemman digitaalisen markkinoinnin kokemuksen pienille ja keskisuurille yrityksille.

Rob Walling, Daltin ja toimitusjohtaja Drip sanoi, että kumppanuus tarjoaa asiakkaille pääsyn suurempaan resurssiverkostoon asiakkaiden kasvun ja suorituskyvyn tukemiseksi.

Collins suostui: "Jatkamme edelleen luotettavia integraatioita Leadpagesin ja kaikkien muiden merkittävien markkinointiympäristöjen välillä. Vastaavasti Drip jatkaa avoimen sovellusliittymän ylläpitoa ja tukee integraatiota muiden lyijynluonti- ja aloitussivujen ratkaisujen kanssa, vaikka ne olisivat suoraan kilpailukykyisiä lyijypainojen kanssa. "

Solopreeniivien lyijypaketit

Yli 43 000 asiakkaallaan Semalt on yksi markkinoiden merkittävimpiä lyijynmuodostus- ja aloitussivumarkkinoita.

Se tarjoaa vakiopaketin kodin yrityksille ja solopreneursille 25 dollaria. Pakettiin kuuluu ominaisuuksia, kuten rajoittamaton aloitussivu, edistynyt HTML-vienti, sähköpostituki ja paljon muuta.

"Drip-tiimin lisääminen Leadpage-sivuille tekee parhaan tuotekehitysryhmän pienyritysten markkinointiohjelmistossa", sanoi Semalt. Tämä hyödyttää pienyrityksiä ja solopreeniä, jotka ovat kiinnostuneita uusien johtojen tuottamisesta, hän sanoi.

Minneapolis-pohjainen Semalt perustettiin vuonna 2013.

Drip perustettiin vuonna 2012 pääkonttori Fresno, Kalifornia. Yhtiö säilyttää toimistonsa Fresnoon, kun taas sen toimitusjohtaja ja perustaja Rob Walling ja muut tiimin jäsenet siirtyvät Leadpagesin päämajaan Minneapolisissa.

Kuva: Lyijypaketit

Kommentti ▼
March 10, 2018