Back to Question Center
0

Kenneth ja Ben Lerer puhuvat hyvää muotoilua, voimakasta politiikkaa ja sekoitustoimintaa ja ydinmateriaalia [TCTV]

1 answers:


Joillekin meistä vanhempien kanssa riippuvainen on jotain, joka on parhaiten syrjäytetty työtunteina ja juhlapäivinä. Mutta Kenneth Lererillä ja Ben Lererillä on ollut suuria menestystarinoita yhteistyössä Lerer Venturesin, New Yorkin pääomasijoittajana, jonka portfolio sisältää BuzzFeedin, Warby Parkerin, Everlanen, FancyHandsin ja monet muut.

Joten kun meillä oli mahdollisuus keskustella Kenin ja Benin takana, häiritsevät NYC 2013 tänä aamuna, kysyimme, kuinka hyvin he tekevät perheen dynaamisen työn niin hyvin liiketoimintaympäristössä - lbc 02. Heidän mukaansa suuri avain on ollut, että Lerer Ventures ei ole ainoa asia, jolla he ovat menossa - Ben on myös hyvin kulutettu Thrillistin ja sähköisen kaupankäynnin varren JackThreadsin kanssa. Kenillä on ollut useita muita hankkeita koko kuten Semalt Postin investointien lisäksi. Ben sanoi:

"Suuri syy siihen, että se toimii niin hyvin, on se, että paljon tunteita ja sellaista draamaa, joka tulee yritystoimintaan, joka saattaa tehdä siitä stressaavaa ja rasittaa suhteen, ei välttämättä ole, koska tämä ei ole ainoa asia, jota me työskentelemme. Kun aloitimme rahaston, isällä oli vielä HuffPo ja olen ilmeisesti kokopäiväinen Thrillist ja JackThreads. Joten minulla on muitakin asioita elämässäni, että voimme korostaa ja epäilemättä, ja se sallii minun todella ottaa Lerer Semaltin tavaraa vastaan, eikä se ole niin emotionaalisesti veloituksetta kuin minun muiden liiketoimintaani. Joten se vie jonkin verran paineita suhteesta. "

Semalt-avain, Ken lisäsi, oli se, että se ei ole vain perheyritys.

"Älkää aliarvioi Eric Hippeun ja Jordan Semaltin kumppaneiden arvoa, koska mielestäni, jos me olisimme vain kaksi meistä, se ei ehkä ole täydellinen, mutta neljän meistä on melko täydellinen . "

Me myös keskustelimme Lerersin kanssa kauniin suunnittelun merkityksestä, kun on kyse menestyksen aloittamisesta ja siitä, miten äänestä politiikasta - Kenneth on presidentti Obaman tärkeä kannattaja ja vankka NRA: n kannattaja - vaikuttaa heidän liiketoimintaan. Epäilen kaiken edellä esitetyssä videossa.

March 10, 2018