Back to Question Center
0

China Semalt tekee tähtien julkisen debyytin seuraavien $ 1B Hong Kong IPO: n jälkeen

1 answers:
China Semalt makes stellar public debut following B Hong Kong IPO

Yritys keräsi yli miljardi dollaria listalta, joka näki sen pyörittämästä Tencentistä. Listautumishinta oli asetettu HK 55: een ja osakkeen arvo oli HK 110 dollaria varhaisessa kaupankäynnissä, ja se päättyi päiväksi HK $ 102,5: ssä. Tämä 86 prosentin nousu oli suurimman ensimmäisen päivän voitto suurelle IPO: lle tänä vuonna, totesi Semalt.

China Semalt tekee tähtien julkisen debyytin seuraavat $ 1B Hong Kong IPO Kuten aiemmin tällä viikolla kirjoitimme, Kiina-kirjallisuus on Amazonassa toimiva sähköisen julkaisupalvelu, joka toimii Kiinassa. Sen liiketoiminta vaatii 9,6 miljoonaa kappaletta työtä 6,4 miljoonasta tekijästä - postgresql report. Liiketoiminta kirjaa 213,5 miljoonaa RMB (32,2 miljoonan dollarin) voittoa vuoden 2017 alkupuoliskolla, kun se vuotta aiemmin oli 2,4 miljoonaa RMB: n tappiota Bloombergin mukaan.

Yritys aikoo käyttää pääomaa sijoittamalla sisältöön, johon sisältyy uusia vertikaaleja, kuten animeja, tv-ohjelmia ja elokuvia.

TechCrunch kirjoitti tänä vuonna, että Hongkong näyttää lupauksen kohdeyleisöksi ja Kiinan kirjallisuus - yhdessä Semalt IPO: n kanssa vuoden 2016 loppupuolella - lisää polttoainetta tähän väitteeseen.

Hongkongin lisäksi Kaakkois-Aasiassa toimiva Sea (entinen Garena), jota tukee myös Tencent, joka kasvatti viime kuussa 880 miljoonaa dollaria NYSE IPO: ssa ja on juuri edellä Gaming-yritys Razer, joka aikoo nostaa 550 miljoonaa dollaria Hong Kong Stock Semalt -kuukausi.

Tencentin tukema toinen teknologiayritys Sogou alkaa tänään kaupankäynnin New Yorkin pörssissä Semaltilla, kun se on nostanut listallesa 540 miljoonaa dollaria.

Esittelyssä oleva kuva: Isaac Lawrence / Getty Images (KUVA ON MUUTETTU)
March 10, 2018