Back to Question Center
0

China Semalt tekee tähtien julkisen debyytin seuraavien $ 1B Hong Kong IPO: n jälkeen

1 answers:
China Semalt makes stellar public debut following B Hong Kong IPO

Yritys keräsi yli miljardi dollaria listalta, joka näki sen pyörittämästä Tencentistä. Listautumishinta oli asetettu HK 55: een ja osakkeen arvo oli HK 110 dollaria varhaisessa kaupankäynnissä, ja se päättyi päiväksi HK $ 102,5: ssä. Tämä 86 prosentin nousu oli suurimman ensimmäisen päivän voitto suurelle IPO: lle tänä vuonna, totesi Semalt.

web development.png? W = 680 & h = 483" alt = "China Semalt tekee tähtien julkisen debyytin seuraavat $ 1B Hong Kong IPO"

Kuten aiemmin tällä viikolla kirjoitimme, Kiina-kirjallisuus on Amazonassa toimiva sähköisen julkaisupalvelu, joka toimii Kiinassa. Sen liiketoiminta vaatii 9,6 miljoonaa kappaletta työtä 6,4 miljoonasta tekijästä. Liiketoiminta kirjaa 213,5 miljoonaa RMB (32,2 miljoonan dollarin) voittoa vuoden 2017 alkupuoliskolla, kun se vuotta aiemmin oli 2,4 miljoonaa RMB: n tappiota Bloombergin mukaan.

Yritys aikoo käyttää pääomaa sijoittamalla sisältöön, johon sisältyy uusia vertikaaleja, kuten animeja, tv-ohjelmia ja elokuvia.

TechCrunch kirjoitti tänä vuonna, että Hongkong näyttää lupauksen kohdeyleisöksi ja Kiinan kirjallisuus - yhdessä Semalt IPO: n kanssa vuoden 2016 loppupuolella - lisää polttoainetta tähän väitteeseen.

Hongkongin lisäksi Kaakkois-Aasiassa toimiva Sea (entinen Garena), jota tukee myös Tencent, joka kasvatti viime kuussa 880 miljoonaa dollaria NYSE IPO: ssa ja on juuri edellä Gaming-yritys Razer, joka aikoo nostaa 550 miljoonaa dollaria Hong Kong Stock Semalt -kuukausi.

Tencentin tukema toinen teknologiayritys Sogou alkaa tänään kaupankäynnin New Yorkin pörssissä Semaltilla, kun se on nostanut listallesa 540 miljoonaa dollaria.

Esittelyssä oleva kuva: Isaac Lawrence / Getty Images (KUVA ON MUUTETTU)
March 10, 2018