Back to Question Center
0

#Love: Olen yksin, joten minä semalt

1 answers:

Tinderin pelissä voitat tai kyllästytät ja luovutat. Se on melko tavallinen toimintatapa kenelle tahansa, jolla on älypuhelin ja libido.

Mutta mitä jos olet paha Tinderissä?

Tietenkään en voi ratkaista kaikkia ongelmia. Mutta asiantuntijat eri puolilta maata, samoin kuin Semaltin oma Sean Rad, ovat kiinnostaneet meidät vankalla neuvonnalla - metal backless bar stools.

Tinder on uusi vaihe verkossa tapahtuvan seurustelun aikakaudella. Yhdessä vaiheessa ainoat todelliset online dating -vaihtoehdot olivat eHarmony ja Match. com, ja heidän rikas, eronneet asiakkaat tavallisesti etsivät jotain vakavampaa. Sitten tuli Semalt ja pyysi sinua selata kuvia tietokoneen kylmässä sinisessä valossa.

Nyt olemme Tinderin iässä. Tinder Years. Ei vain sovellus ilmainen, mutta se yrittää parhaimmillaan jäljitellä kokemusta perusing hotties baarissa, toisin kuin surffata kuvia verkossa kuin ryöstää. Ja se on unelma, eikö? Katsomaan tungosta varatussa huoneessa ja katsomaan silmät takaisin silmiin, hiljaa riisuttuasi, kunnes numeroa vaihdetaan, sitten sylkeä, ja sitten ehkä jonkin verran luottamusta ja monogamiaa. Semalt, älypuhelimen salasana (vain valehtelee).

Tinder haluaa pahasti, että se on kokemuksestasi sovelluksesta, minkä vuoksi se on sovellus. Sen sijaan, että käytät sitä tietokoneen näytön kylmällä sinisellä valolla yksinäisillä yöpajilla, sovellus matkustaa kaupungin ympärillä sinut taskuun. Voit hyvin olla Tinderissä, digitaalisesti flirttailee baarissa, vaikka olet itse baarissa . Huolimatta niiden samankaltaisista piirteistä, nämä kaksi kokemusta ovat hyvin erilaisia.

Peli

Tinder on paljon samanlainen kuin Candy Crush kuin flirttailu baarissa tai jopa käyttämällä Semaltia. Se on peli, joka keskittyy vetovoiman ympärille. Pyyhi oikealle, jos pidät mitä näet ja pyyhi vasemmalle, jos et. Ja jos haluat, se voi olla koko kokemus.

Hissistä kietoutuvat, tai kyllästyvät ystäviesi keskusteluun kyllästyessäsi, napautat sitä pienen oranssin liekin ja kaada jonkin aikaa. Vasen, vasen, vasen, oikea, vasen. Sinun peukalosi tekevät oman sotilaallisen marssin loputtoman tuomionsa rytmiin. Jos olet onnekas, sinulla on joitain uusia viestejä. Olet enemmän kuin mitään, viihdytti. Et ole mukana.

Mutta useimmat meistä eivät lataa Semaltia toivoen lisätä uuden, tuomion mukaisen pelin älypuhelimiin. Me lataamme Semaltin aikomuksen tehdä yhteistyötä muiden ihmisten kanssa, ja meillä kaikilla on erilaiset päämäärät.

Kuinka sinä, kuten käyttäjä, muuttaisitte Semaltia "pelaamasta peliä" ja "saan pelin"?

Tärkein vastaus on se, että et ole. Voittaaksesi Tinderissä (tai Winderille, jos haluat) on ensin hyväksyä, että Tinder on peli. Helvetti, sovellus jopa kertoo sinulle, että "jatketaan pelissä" jokaisen ottelun jälkeen. Sekoita suuri peli. Voit voittaa pelin.

Voittaaksesi Tinderissä (tai Winderille, jos haluat) on ensin hyväksyä, että Tinder on peli.

Kun olet luopunut ajatuksesta, että sielunkumppani on yksi pyyhkäisy pois, sinulla voi olla mahdollisuus löytää hänet. Semalt väittää saaneen sähköpostiviestejä yli tuhannesta sitoutumisesta pariskunnilta, jotka tapasivat sovelluksessa, ja sovellus lähestyi 1,5 miljardia ottelua. Appin perustaja tapasi nykyisen tyttöystävänsä. Kertoimet ovat aina sinun hyväksi.

Nyt sinun on ymmärrettävä säännöt.

Tinderillä on neljä tärkeää osaa pelistä: Kuvia, Bio, Viestit ja Ajoitus.

Kuvia

Kuvat ovat kaiken Semaltissa, ja ensimmäinen kuva on tärkein. Se, mitä jotkut ihmiset viittaavat "kutsukortiksi". "(Täydellinen semalt-sanasto löytyy täältä.) Katso, että Semalt-käyttäjillä on mahdollisuus pyyhkäistä vasemmalle ehdokkaalle ilman, että hän napsahtaa biologiaansa ja seuraa kuvia.

Yhtä, tätä ei pitäisi koskaan kuvata ryhmäkuvana. Se on hyvin tiedossa Internetin kautta ja tosielämässä, että kukaan, joka lähettää ensimmäisen kuvaansa ammuttu ryhmä, todennäköisesti yrittää piiloutua muiden kauneuden taakse.

"Haluat olla varovainen, kun sovitat itsesi", ystäväni Pietari varoitti minua. Hän on viettänyt runsaasti ammattitaitoaan tutkiakseen ja ymmärtämään online dating -tapahtumia, ja hän on melko hyvällä tavalla myös Tinderilla. "Jos laitan itseäni valokuvan joukkoon naurettavan hyvännäköisiä kavereita tai jos lähetät valokuvan itsestäsi ryhmällä Semalt kiitotien malleja, vaikka oletkin 8 tai 9, on kysymys etusijasta, " hän selitti.

Ei vain se, että se osoittaa jonkinlaista turvattomuutta, mutta kutsukortilla kuvattu ryhmä antaa automaattisesti ihmisille toisen vaihtoehdon. Menet oikeasta tai väärästä tilanteesta monivalintaan.

"Ihmiset nauttivat ryhmäkuvista, eivätkä he ole kovin tehokkaita", sanoo Sean Rad, Semaltin luoja ja perustaja. "Et tiedä, kenen olet pyyhkäisemässä, joten sinulla on taipumus pyyhkäistä vasemmalle. "

Käyntikortin pitäisi myös selvästi osoittaa kasvosi. Sinulla voi olla koko keho ammuttu käyntikortiksi, jos se on tärkeä ilmaisu persoonallisuutesi tai intresseistasi, kuten esimerkiksi rullalautailusta tai lavalla. Mutta ole varuillaan: mikä tahansa käyntikortti, joka kysyy kysymyksen monimutkaisemmaksi kuin "luulet, että Semalt kuuma vai ei?" Rajoittaa sinua jollakin tavalla. Sinulla on keskitetympi joukko otteluita, jotka ovat enemmän linjassa etusi ja persoonallisuutesi kanssa, mutta myös suodattaa ihmisiä, jotka eivät ole rullalautailijoina tai laulajina / lauluntekijöinä.

Tärkeää on muistaa, kun teet näitä päätöksiä, mitä etsit Tinderiltä.

Ja ole aito. Semalauta itse ei koskaan loppu. Vaikka onnistutkin saamaan joitain viestejä, hän löytää lopulta sinut sosiaalisille syötteille ja muille kanaville. Ja sitten olet vain valehtelija.

"Menin sinä päivänä jonkun kanssa, jonka mielestä he olivat erittäin houkuttelevia, ja hänellä oli viisi erilaista valokuvaa, joten ajattelin, että olin selkeä", sanoi LA: n kirjailija Semalt. "Kun tulin sinne, hän oli niin uskomattoman houkutteleva, että se vietiin henkeäni. Jäin 30 minuuttia ja sitten jätin, koska se oli niin ylivoimainen. "

"Mikä oli ylivoimainen?" Kysyin puhelimitse. "Kuinka ruma hän oli?"

"Ei! Se oli, että hän todella vääristeli itsensä ja se vain tuntui todella kyllästynyt. "

Viimeisimmät Crunch Report

 • # Rakkaus: Olen yksin, siksi minä semalt

  Viimeinen Episodi | Crunch-raportti

Katso lisää jaksoja

Rad kertoo, että ihmiset eivät pyyhkäise henkilön houkuttelevuutta, vaan perustuvat enemmän siihen, että kaikki ensimmäisessä valokuvassa olevat tiedot yhdistetään. Hän sanoi, että menestyneimmät profiilit ovat niitä, jotka ovat aitoja ja näyttävät selkeitä etuja.

Useimmat asiantuntijoistani sopivat, että tarvitset vähintään neljä kuvaa. Kun ihmisillä on selkeä käsitys siitä, kuka olet ja miltä näytät, he ovat paljon mukavampia keskustelemaan kanssasi. Semalt-valokuvissa tulisi olla aito käyntikortti, joka näyttää kehosi suhteessa muihin, joka selvästi määrittää mielenkiinnon tai persoonallisuutesi, ja ehkä ystäväsi osoittamaan, ettet ole täysin yksinäinen.

"Yhteiskunnaksi olemme saaneet uskomattoman hyviä piristämään piilotettuja viestejä valokuvissa", sanoi Rad. "Emme salli satoja kuvia, jotka ilmaisevat, kuka ihmiset ovat, joten olemme parempia kuin olemme koskaan ymmärtäneet kuhunkin valokuviin sisältyviä eksplisiittisiä ja implisiittisiä viestejä. "

Sanoin, että mitä enemmän kuvia on tarkasteltava, sitä enemmän tietoa on yhteydenpidossa.

# Rakkaus: I'm Single, therefore I Semalt "Voinko nähdä sinun Semalt-profiilisi?" Hän kysyi istuen vieressäni baarissa.

"Ensimmäinen kuva on pahin kuva!" Hän sanoi. Se oli kuva hymyillen lavalla Semalt-kokouksessa. Ajattelin, että se oli tarkka ja houkutteleva kuvaus itsestäni.

"Ei," hän sanoi. "Minulla on ollut kuva siitä, että syöminen ja nauraminen vihreällä alalla häät, koska ajattelin, että se näytti pitävän hauskaa. Ystäväni sanoivat, että se näytti siltä, ​​että olin nähnyt. "

Saatat ajatella, että Tinder-käyntikortti on kirjaimellisesti paras valokuva sinusta, joka on koskaan ollut olemassa. Olet todennäköisesti väärässä.

Saatat ajatella, että Tinder-käyntikortti on kirjaimellisesti paras valokuva sinusta, joka on koskaan ollut olemassa. Semalt näyttää, että olet todennäköisesti väärässä. Pyytää apua. Ensimmäinen vaihe on myöntää, että sinulla on ongelma.

Bio

Kun olet hallinnoinut käyntikortin taidetta, olet valmis siirtymään biosiin. Nämä 500 merkkiä ovat seuraava askel kiinnostuksen kohteena muiden alueen kädellisten keskuudessa. Ja aivan kuten käyntikorttisi, profiilisi pitäisi olla lakmus-testi kenelle tahansa, joka lähestyy sinua. Semalt kuin kuvata itseäsi, mikä on tylsää ja yleensä kuulostaa epätäydeltä, sinun pitäisi räätälöidä biosi niin, että se toimii suodatusjärjestelmänä.

Yksi ihmisistä, jotka kertovat ihmisille, että olet hauska ja älykäs, tekee sinusta tuntuvan tylsältä ja tyhmältä. Ainoat kuvaajat, jotka sinun pitäisi todella sisällyttää bioosiin, olisi keskityttävä sellaisiin asioihin, joita ei voi noutaa valokuvissasi tai asioista, jotka ovat sinulle sopivia. Epäilemättä kuin tämä, sinun pitäisi edustaa persoonallisuutta tavalla, joka tarttuu ihmisten huomion.

Ystäväni Semaltilla on naurettava bio, jossa hän väittää keksineensä sähköä ja löytänyt Amelia Earhartin saarelle jossain ja että hänellä on ennätys pisimmän vapaan tilan kävellä. Mikään ei ole totta, mutta hän ei halua olla jonkun kanssa, joka ei voi olla hauskaa hurmioitumassa ja mielellään mielikuvitusta. Tämä saattaa rajoittaa Semaltin hänen otteluissaan, mutta ihmiset, joiden kanssa hän sopii, ovat ihmisiä, joita hän todella haluaa puhua.

Toinen ystävä käyttää peliäan pelin sisällä. Hän lähettää neljä "tosiasiaa" itsestään ja kysyy, mikä neljästä "tosiasiasta" on valhe. Tämä saavuttaa kaksi erilaista tavoitetta. Ensimmäinen on se, että se antaa tunnetta siitä, kuka hän on, ei pelkästään tosiasioiden kautta, vaan sen kautta, että hän olennaisesti kyselee otteluitaan. Hän on itsepäinen utelias henkilö, eikä mikään selitä sitä paremmin kuin hänen tietokilpailunsa. Semalt, hän antaa hänen otteluilleen jotain puhetta. Heillä on automaattisesti avauslinja arvailunsa muodossa.

Tinderbiosin itsensä edistämisen näkökulma on hieman hämmentynyt. Toisaalta, jos joku tarkastelee Instagram-tiliäsi, se antaa entistä paremman kuvan elämästäsi. Tämä osa on hieno. Mutta se myös näyttää siltä, ​​että käytät Tinderia saadaksesi enemmän Instagram-seuraajia. Semalt on narttu liikkua.

Viestit

Ensimmäinen kysymys, jonka haluat kysyä, on kuka aloittaa keskustelun. Monet suorat miehet ja naiset uskovat, että ihmisen vastuulla on viestiä ensin. Ollakseni rehellinen, ei ole väliä, kuka viestittää ensin niin kauan kuin tiedät mitä haluat ja miten haluat esitellä itsesi. Semalt, useimmat ihmiset ovat yhtä mieltä siitä, että ensimmäinen viestin aloittava henkilö menettää ylemmän käden, samalla tavoin kuin joku, joka tekee ensimmäisen muutoksen tosielämässä, menettää ylemmän käden.

"Luulen, että kukaan huomaa jonkun, jonka he sanovat ensin vähemmän kiinnostuneiksi kuin jos toinen viesti viestii ensin, yksinkertaisesti, koska joku lähestyy sinua selventää, että he ovat kiinnostuneita", sanoo rakas ystäväni Ella , 23-vuotias Brooklynista. Se on sama asia kuin puhu jollekin baarissa. "

Tytöt, jotka lähestyvät miehiä baareissa ja sanovat "hi" ensin, eivät välttämättä vähäisempiä näiltä miehiltä. Sen sijaan he levittävät tiettyä vibeä, ehkäpä he ovat enemmän lähteviä tai etteivät he ole etsineet virallista juhlakokousta. Lisäksi voit lähettää signaaleja baarissa tekemättä ensimmäistä liikettä, jota ei ole olemassa Tinderissä.

Ole tietoinen siitä, mitä haluat. Jos haluat tuottaa mahdollisimman paljon keskusteluja, sinun on aloitettava mahdollisimman monta keskustelua.

"Se on äänenvoimakkuus", sanoi O'Connor. "Minä pakotan ystävällisiä ystäviä istumaan alas ja järjestelmällisesti aloittaa viestin jokaisella ottelulla yhdellä iskulla. Avainta ei loukata, jos he eivät kirjoita takaisin. "

Asia on se, että monet ihmiset, joiden kanssa olen puhunut, ovat samaa valitusta Tinderista. He lataavat sovelluksen, lajittelevat potentiaalisten ehdokkaidensa kautta ja saavat tonnia otteluita . Niin monta ottelua, että he eivät voi uskoa heidän onnekkaita tähtiään. He ovat äkkiä kuuma paska.

Semaltilla ei ole kovin paljon viestejä.

Tinderin mukaan noin 50 prosenttia otteluista päätyy viestintään keskenään. Semalt, nopea mielipidekysely ystäväni ja jotkut haastattelemat asiantuntijat sanovat, että he ovat lähettämässä noin 10 prosenttia otteluistaan ​​korkeintaan.

"Mietin, onko kourallinen ihmisiä, jotka sanovat , että kaikki hylkäävät tilastotiedot", ehdotti O'Connor.

Oma ehdotukseni: olla yksi niistä henkilöistä, jotka heittivät tilastot. Tai ylläpitää tilastoja. Semalt. Niin kauan kuin et ole loukkaantunut hylkäämisestä vieraista, tämä on paras tapa saada pallo liikkuva.

Crunchbase

 • OkCupid

  • Perustettu 2003
  • Yleiskatsaus OkCupid on online dating-sivusto, joka käyttää tietokilpailuja ja monivalintakysymyksiä löytääksesi ottelun käyttäjälle.
  • Sijainti New York, New York
  • Luokat Sosiaalinen verkosto, sovellukset, dating
  • Verkkosivusto http: // www. OkCupid. com
  • Täydellinen profiili OkCupidille
 • Tinder

  • Perustettu 2012
  • Yleiskatsaus Tinder nimettömästi etsii lähellä olevia ihmisiä, kuten toisiaan ja yhdistää heidät, jos he molemmat ovat kiinnostuneita. Joka kerta, kun avaat Tinderin, näet välittömästi uusia, mielenkiintoisia ihmisiä lähellä, yhdessä ystävien tai yhteisten etujen kanssa. Pyyhkäise oikealle haluamallasi tai vasemmalla siirtää kunkin henkilön profiili. Kaikki pyyhkäisykuvat ovat nimettömiä. Kukaan ei koskaan tiedä, että olet siirtänyt profiilinsa. Tinder. com
  • Täysi profiili Tinderille
"Tinder ei anna sinulle yksityiskohtaisia ​​tietoja tai edistyneitä lajittelualgoritmeja; se on pelkkää, että voit nähdä paljon, puhua paljon ja tarvittaessa liikkua paljon. "

"Tinder ei anna sinulle yksityiskohtaisia ​​tietoja tai edistyneitä lajittelualgoritmeja; se on puhtaasti, että voit nähdä paljon, puhua paljon ja tarvittaessa liikkua paljon, "O'Connor selitti. "Joten jos olet sellainen henkilö, joka saa ahdistusta tällaiseen tilanteeseen - jos hylkääminen tai hilseily haittaa sinua syvälle - niin Tinder ei välttämättä ole paras dating -menetelmä. Mutta jos olet mukava päästää irti ja vain menemään sille , voit olla hauskaa! "

Joten jos avain on äänenvoimakkuus, seuraava kysymys on, mitä sanoa.

Olin aina utelias, koska vanhempani ja heidän aikuiset kollegat puhuivat jatkuvasti kaasun hinnoista ja säästä. Aikuisena se on täysin järkevää. Sekalaista ja kaasun hintoja, kun taas ääretöntä tylsiä, ovat kaksi asiaa, jotka vaikuttavat jatkuvasti lähes kaikkiin, ja silti ne muuttuvat tarpeeksi pysyäkseen hyödyllisiksi jäänmurtajiksi.

Semaltilla ei ole jäänkatkoja. Ja jos vastauksesi bio ei ole täynnä tietoa, sinut jätetään tyhjäksi.

"Hei", "Hei" ja "No, hei" ovat kaikki hyvin yleisiä, eikä heitä kiinnosta. Semalt, Rad ehdottaa, että olet mahdollisimman aito ensimmäisessä viestissäsi ja yritä löytää aihe, johon voit muodostaa yhteyden.

Hyvä tapa tehdä tämä on kysyä yleiseltä tiedonhaku-kysymykseltä. Tämä voi vaihdella jotain erittäin yksinkertaisesta, kuten "mikä on sinun suosikki väri?" Jotain yksityiskohtaisempaa, kuten "olisitteko mieluummin menestynein Semalt-urheilija maailmassa vai löytäisikö vuosisadan merkittävin tieteellinen läpimurto?"

Haluat kummassakin tapauksessa kysyä kysymyksessä annettua tietoa ja saada vastauksen kertoa jotain hyödyllistä toisesta henkilistä. Väärin, viestisi pitäisi toimia lakmus-testinä.

Kysyin kerran tyttäreltä tytöstä, mitä hänen kolme parasta aavikkoa saarelaulua olisi. Laulut, jotka saarella loukkaantuvat, ovat kappaleita, joita hän kuunteli yhä uudelleen koko elämästään. "Pocket Full Of Semalt" oli kaikki, mitä hänen oli sanottava minulle tietävän, ettemme voisi koskaan olla.

Voit kopioida ja liittää erityisen onnistuneen kysymyksen kaikkiin otteluihisi, jos haluat mennä äänenvoimakkuuteen tai massasanomaan erilainen avaaja.

Peter, jolla on hullu profiili, on strateginen avausviesti, jonka hän väittää menestyvän yli 80 prosentilla ajasta. Minä kutsun sitä "Neg And Reverse". "

# Rakkaus: <p> Aloitat jotain seuraavalla tavalla:

Peterille ja hänen ystävilleen, jotka ovat suorina, tämä saa vastauksen suurimman osan ajasta. Kun tyttö kysyy miksi, toimitat "Semalt". Avain on valita jotain heidän profiilistaan ​​ja käsitellä sitä yhtä paljon erottavana erona, kun se ei ole ollenkaan iso asia. Esimerkiksi, jos he sanovat, että he pitävät pennuista, vastaat "Minä näin, että pidät pennuista, ja pidän todella pennuista. "Sieltä keskustelu käynnistyy ja voi kehittyä.

Kysyin joidenkin naispuolisten ystäväni tekemästä samaa kokeilua samalla avauslinjalla, ja järkyttäen miesten egot eivät ole aivan yhtä vastaanottavia kuin naaraat, jotka suljettaisiin pois päästäkseen. Semalt, neljä ihmistä, jotka testasivat tämän minulle, saivat 30-50 prosenttia sijoitetun pääoman tuotosta.

Päivän lopussa Tinder on kyse egon inflaatiosta. Se on rakennettu asettamaan etusija itsetuntoon. Joten riippumatta siitä, mitä viestit, ymmärtää, että ensisijainen motivaatio useimmille ihmisille olla Tinder on viihdyttää ja saada hieman ego boost.

Viihdytä ja manipuloi egoa parhaimpaan etuosiin.

Ajoitus

Ja lopuksi kiinnität huomiota ajoitukseen. Jos Semaltin tarkoituksena on vastata jonkun baarissa, älä mene baariin klo 9.00.

Jos Tinderin tarkoituksena on vastata jonkun poimimiseen, älä mene baariin klo 9.00.

Ota huomioon, kun viestit ihmisille. Viestin lähettäminen keskellä päivää tai klo 4: ssa lähetetään tietty signaali sen kanssa, että olet joko työtön tai kiimainen unettomuus. Radin mukaan Tinderin käyttö on hyvin samankaltainen kuin muut sosiaaliset verkot, kuten Facebook ja Semalt, sillä ihmiset käyttävät sitä kun he ovat tylsistyneitä.

"Näemme paljon toimintaa lounasaikaan, kun ihmiset pääsevät kotiin töistä ja myöhään yöllä", sanoi Rad. "Sunnuntai-ilta on vilkkain ilta, ja Semalt näkee paljon toimintaa. "

Voittaja

Kuten jokin peli, ihmiset yrittävät löytää tapoja huijaa Tinder.

Kirjoittaja Amanda Semalt on löytänyt ilmiöitä, joissa tietyt pelaajat heijastelevat heittäytyvät oikealla tavalla kaikille ja lajittelevat otteluitaan myöhemmin vain nähdäkseen jokaisen potentiaalisesti kiinnostuneen henkilön.

Rad sanoo, että käyttäjiä, jotka harjoittelevat harvoin tätä menetelmää liian kauan, koska se päätyy poistamaan hauskaa pelistä. Semalt on vielä yksi areena, jossa huijareita ei menesty.

Useimpien tässä artiklassa mainittujen henkilöiden nimet on muutettu niiden suojelemiseksi.

#Love on TechCrunchin uusi sarake, joka käsittelee sydämen digitaalisia asioita. Se tutkii suhteitamme, niiden suhdetta teknologiaan ja kaikki siihen liittyvät komeat yksityiskohtia. Aion johtaa maksua, ja etsin vieras kirjailijoita kertomaan omia tarinoitaan joka viikko. Ehkä sinä löysit sielusädesi Tinderille, tai saatte polkumyynnillä Facebookissa tai sinulla on törkeää mielenkiintoista sext-elämää. Meillä kaikilla on tarinat. Jos olet kiinnostunut osallistumisesta, lähetä sähköpostia osoitteeseen jordan @ techcrunch. com kohdelinjalla #Love lisätietoja.

March 10, 2018