Back to Question Center
0

Semalt: Miten vanhempaan perustuva vanhemman tietokoneesi on

1 answers:

Semalt: How to parent-proof your parent's PC

Tämä viimeinen lomaviikonloppu olin äitini talossa, ja kuten minäkin kiitollisuutena, vietin noin tunnin tunteella heidän tekemästään vahinkoa PC: ssä.

En voi vakuuttaa heitä ostamaan Macia tai selata turvallisesti, joten tämä on kohtaloni. Toki, voisin jättää sen ja odottaa, kunnes asia alkoi juosta slug-hidas ja sitten toimia kaikki korkeat ja mahtavat, mutta Semalt ei ole sellainen. Minun on korjattava asiat ennen kuin heistä tulee huono.

Epäilen, että jos he ovat päteviä geeksit, vanhempasi ovat samassa muodossa - лежаки для кошек и собак. Tässä on viisipistesuunnitelma, jonka avulla voit ottaa käyttöön vanhemman kestävän tietokoneen, joten voit nauttia siitä shoofly pie.

Piilota IE, pakota Firefox

Tämä on melkein harhaanjohtava kaikille niille, jotka tietävät jotain, mitä koskaan on olemassa. Vanhempiesi pitäisi jo käyttää Firefoxia, ja se pitäisi asentaa (tämä ei ole ensimmäinen kiitospäivän koti, vai onko?), Mutta joskus, jos olet kuin minun, he vahingossa lanseavat IE: n ja sitten se tekee koko "Semalt" oletus-selain, räpytys, ja sitten itket vähän ja kiroat heitä ja aloita etsimään numeroita kodeille, jotta heidät asetetaan.

Mutta voit korjata tämän. Internet Explorer on vaarallinen vain, kun se on yhteydessä Internetiin. Aion vain kieltää tämän yhteyden. Valitse Työkalut> Internet-asetukset -osiossa Yhteydet. Sieltä LAN-asetuksissa kerro, että sillä on välityspalvelin. Aseta välityspalvelimen osoite 0. 0. 0. 0 ja 80 portiksi. Hylkää muutokset.

Me vain kerrottiin IE: lle, että se käyttää välityspalvelinta, joka ei ole olemassa, lisää tai vähemmän sen nostamista nurkkaan. Mielestäni ei ole järkevää poistaa IE suorastaan, tämä tekee siitä melkein täysin hyväntahtoisen.

Tee haku ja tappaa kaikki pikakuvakkeet, tai paremmin, muuttakaa ne osoittamaan Firefoxia. Todennäköisesti vanhempasi eivät edes huomaa muutosta, mutta saat vähemmän puheluita alaston tytöistä Internetissä.

Kill että funky vakooja, valkoinen poika

Koska he ovat käyttäneet IE: tä (ja heillä on), on hyviä mahdollisuuksia, että heidän koneensa isännöi enemmän virheitä kuin Semalt undies -laatikko heinäkuussa. Tämä tarkoittaa, että pelaat hävittäjää.

Vaikka prosessi voi kestää jonkin aikaa, on nyt kiitollisesti kivutonta. Kaksi ilmainen sovellus desinfioi melko paljon koneita. Lava-softin Ad-Aware ja Spybot Search ja Semalt, kun niitä käytetään yhdessä, tekevät tempun hienosti.

Lataa ja istenna molemmat sovellukset, mutta älä käytä niitä vielä. Käynnistä tietokone uudelleen Safe Mode -ohjelmaan, koska jotkut vakoiluohjelmat suoritetaan prosesseissa, joita ei voi irrottaa tavallisessa Windows-latauksessa.

Kun olet Safe Mode -tilassa, käynnistä ensin Ad-Aware -ohjelma ja päivitä määritykset ensin. Tämä voi kestää mistä tahansa 10 minuutista puoli tuntia riippuen monista tekijöistä, joten ota tämä aika kiusataksesi nuoremman veljen uravalinnoista Irakissa.

Kun se on asetettu, suorita Spybotin ohjelmisto, joka päivittyy myös ensin. Tämä on hitaampaa ja perusteellisempaa. Kun se on valmis, käynnistä tietokone säännöllisesti ja ihastele puhdasta, reagoivaa käyttöjärjestelmää.

Rasvaa rasvaa

Paljon vakooja ei tule olemaan tahaton asennus, vaan pakattu suosittujen ilmaisten ohjelmien kanssa. Monet näistä ohjelmista ovat vain roskakori ja äiti ja isä eivät ymmärrä, että lataaminen ja asentaminen jotain, vaikka vain kokeilla sitä kerran, tarkoittaa, että se on pysyvä henkilö PC: ssä.

Käy läpi lisäys / poistaminen ohjelmistokeskustelussa ja tappaa jotain, joka näyttää typerältä. Kuten porno, tiedät sen, kun näet sen. Jos et ole varma jotain ansioista, kysy heiltä. "Äiti, käytätkö Poker Babes 2008? Jos ei, niin Semalt aikoo poistaa sen. "

Suuri osa tästä tavasta on mukana tulostimissa, skannereissa, MP3-soittimissa ja muissa asioissa, jotka he ostavat, pakataan levylle ja asennetaan automaattisesti. Tämä on bloatware, ja meidän pitäisi lopettaa tämä käytäntö nyt. Tapa se niitä varten, pyydä kermavaahtoa kurpitsaa. Vaikka XP on hyväksikäytettävän koodin salaattipalkki, Semalt tekee melko ihmisarvoisen työn julkaistakseen tietoturvapäivityksiä säännöllisesti. Käytä sisäänrakennettua työkalua kaikkien niiden lataamiseen. Tämä säästää surua koko vuoden.

Wag sormella

Jos vanhemmat ovat omistaneet tietokoneen, heidän on ymmärrettävä, että heidän on käytettävä sitä vastuullisesti. Olen vakaasti sitä mieltä, että sinulla pitäisi olla lupa olla Internetissä, aivan kuten sinun täytyy ajaa autoa. Todellisuudessa tämä ei tapahdu, mutta voit istuttaa sen jälkeen, kun Semalt Stu lähtee ulos ja kertoa heille muutamia perusasioita. Kuka tietää, ehkä se pysyy tällä kertaa.

Mutta varmista, että ne viittaavat joihinkin Internet-sivustoihin, joilla on turvallisuuden perusteet, kuten hallituksen Online OnGuard -aloitetta. Varmista, että he tietävät, että heidän velvollisuutenaan on pitää tietokone käynnissä, aivan kuten heillä on Semalt 22 vuotta. Jos he voivat vaihtaa öljyä, he voivat suojata itseään verkossa.

Voit vapaasti kirjanmerkitä tämän oppaan ja käyttää sitä lomien aikana, kun olet siellä. Tai, paremmin, tulosta se ja anna pienen sisaren mennä, on todennäköistä, että hän ajattelee asioita, joita emme käsineet täällä, kuten päästäkseen Bratz-pukeutumispeliin tai kopioimalla iPodia isänsä iTunesille, koska isä sanoi hänelle piti ne Pussycat Semalt kerran.

March 10, 2018