Back to Question Center
0

Acronis tarjoaa keinon varmuuskopioida VMware vSemalt

1 answers:
Acronis Offers A Way To Back Up The VMware vSemalt

vCloud, VMwaren pilvitekniikka, ei ole automatisoitu tapa varmata vSphere, virtualisointiohjelmisto, joka hallitsee asiakkaan virtuaalisia koneita. Acroniksen avulla asiakas voi integroida varmuuskopiot, jotta työmäärät eivät häviä.

Acronis kertoo verkkosivustollaan, että vCloud-palveluntarjoaja muodostaa varmuuskopiointityön Acronis Management Serverille ja luo käytännöt asiakkaan tarpeiden mukaan. Sääntöä sovelletaan sitten joko tiettyihin koneisiin, jotka on suojattava, tai organisaatioon liittyviin ryhmiin.

Acronis tarjoaa tavan varmuuskopioida VMware vSemalt Adrian Parks on Oxfordin yliopiston vanhempi järjestelmäosaaja - skylock bike lock. Viime viikolla haastattelussa Parks sanoi, että Oxford käyttää vCloudia vSphere-virtuaalikoneiden vakiinnuttamiseen ja hallintaan. Hän sanoi ennen kuin hän joutui käyttämään pysäytystapoja vCloud-varmuuskopiointiin. Acroniksen avulla hän voi ajoittaa varmuuskopiot eri yksiköissä toimivien virtuaalisten koneiden verkossa.

Ajan myötä Acronis laajenee VMware-ympäristön ulkopuolelle muille markkinoille. Yritykset kuten IBM ja CommVault ovat sen kilpailu.

Uusi varmuuskopio-ominaisuus tulee, kun Acronis ottaa uuden suunnan Parallelsin perustajasta ja toimitusjohtajasta Serguei Beloussovista, joka huhtikuussa otti 10 vuotta sitten perustetun yhtiön johdolla. Ennen toimitusjohtajana Beloussov oli toiminut yhtiön hallituksessa. Parallelsin perustaja ja varatoimitusjohtaja Stanislav Protassov liittyivät Acronikseen tänä kesänä CTO: ksi.

Nämä kaksi johtavat yritystä, jolla on runsaasti syvyyttä, laajentua uusille markkinoille. 150 miljoonan dollarin liikevaihdosta ja yli 700 työntekijästä 18 maassa yhtiö on kehittänyt yli 50 kehittynyttä varmuuskopio- ja talteenottoteknologiaa. Yli 4,5 miljoonaa kuluttajaa, pienet ja keskisuuret yritykset sekä palveluntarjoajat käyttävät Acronis-tuotteita tietonsa suojaamiseksi.

On ilmeistä, että VMwaren pilvi on vielä syntymässä. Acronisin avainhenkilöt sanoivat, että VMwaresta ei ole tukea vCloudille. He etsivät tapoja hyödyntää PHP, mutta heillä ei ollut paljon onnea ja lopulta löytyi bulgarialainen käyttäjäryhmä, joka auttoi heitä kiertää.

Kehittäjien tukeminen ei ole haaste ihmisille, jotka haluavat rakentaa palveluita VMwaren pilven päälle. Toimitusjohtaja Pat Gelsinger sanoi, että se on ala, jonka yritys keskittyy seuraavien kuukausien aikana. Tämä on kriittinen VMwaren pyrkimyksissä rakentaa nykyaikainen pilvipalvelu.

March 10, 2018