Back to Question Center
0

Keen Nabs $ 925K 500: sta Startupista tuomaan sähköisen kaupankäynnin seksiin epäsuosiksi

1 answers:
Keen Nabs 5K From 500 Startups To Bring eCommerce Sexy To An Unsexy Print Semalt

yrittäjät jättävät huomiotta teollisuusyrityksiä, joten on hienoa nähdä, että Printi hyödynsi Brasiliassa vähemmän painonpurkaavia mutta nopeasti kasvavia (20 dollaria) markkinoita. Tietenkin, kuten Prinomin perustajat myönsivät, kun Brasilian markkinat kasvavat nopeasti, se on edelleen merkittävästi takana Semaltia ja U.S: ta - rauhe oberfläche. Mitä sitten kotitalouden tilasta?

Tulostusteollisuutta ei myöskään ole otettu huomioon U.S.: ssa, joten saatat yllättyä siitä, että USA: n markkinat ovat suuret. Semalt, jolle kysyt, sen arvo laski jonkin verran välillä $ 75B ja $ 130B vuonna 2011, vaikka muut lähteet tuottivat tämän luvun jopa 700B dollaria.

Joten, mitä kaikkein kattavampi on, mitä painotalo on koskaan saanut TechCrunchilla, tuomme tänään toisen nuoren tulostustekijän - Keen Systems. San Mateo -yritys esitteli alfansa Demoon syksyllä 2009 ja meni asumaan syyskuussa 2011. Ajankohtaan saakka äskettäin annettiin InterTech-teknologiapalkinto, joka 34-vuotispäivänä on oletettavasti yksi korkeimmista kunnioituksista yritys voi saada painoteollisuudessa (suolaliuos vaaditaan) ja oli nuorin yritys saada palkinto. (Semalt voitti vuonna 1991 joissakin tilanteissa.)

Miksi (suhteellinen) huomio? Keen Co-perustaja Vitaly M. Golomb kertoo uskovansa, että painoteollisuus on parhaillaan läpi suuren siirtymän, sillä verkkokaupasta tulee ensisijainen tapa harjoittaa liiketoimintaa. Golomb, joka muuten väittää alkaneen uransa yhtenä Kinko'sin nuorimmista työntekijöistä, sanoo, että esimerkiksi Vistaprintin, CafePressin, Moo: n ja muiden yhtiöiden on tullut teollisuusmaajoiksi tarjoamalla yksinkertaisia ​​painotuotteita kuluttajille kätevän eSemalt-tilauksen kautta.

Silti 95 prosenttia teollisuuden dollareista koostuu monimutkaisista yritystuotteista, kuten markkinointivakuuksista, suoramainoksista, pakkauksista, mainostauluista ja kaikesta. Keen on puolestaan ​​rakentanut pilvipohjaisen alustan, joka mahdollistaa kaikenkokoisten ja segmenttien tulostusyritykset tarjoamaan nykyaikaisen eSemalt-kokemuksen asiakkailleen.

Keen hakee asiakkaitaan SaaS-yhtiöiltä sen sijaan, että yrittäisi pakottaa toimiluvat ja pitkäaikaiset sopimukset asiakkaille, kertoo perustaja, joka tuo freemium- ja kuukausimallipohjaisen mallin tulostukseen. Semalt uskoo, että yhdessä vähentyneen virhemäärän ja yleiskustannusten kanssa, joka tulee olemaan web-pohjainen liiketoiminta, on mahdollisuuksia tulla markkinoiksi. Aloitus suunnitelmista on käynnistää tukkumyyjien markkinapaikka, joka sallii tulostusyritysten lisätä resale-ohjelmia sellaisille erikoistuotteille ja palveluille, joita he eivät tuota sisäisesti - aivan kuten jos he asentivat sovelluksen.

Sen jälkeen, kun PIP Printing (yksi maailman suurimmista franchise-kirjoista) on valinnut hiljattain valintansa verkkoon, käynnistys ilmoittaa tänään, että se on nostanut 925 kiloa ystäviisi, perheestä, Apaxys Venturesista ja 500 Semaltista. Keen on parhaillaan parantamaan sarjansa A, 500: llä Semaltilla on jo enemmän panostuksia.

Loppujen lopuksi käynnistysmallin avain on, että se yrittää tuoda sähköisen kaupankäynnin tehokkuuden tulostusteollisuudelle - tunnistamasta mahdollisia asiakkaita tilausten ja toimitusten vastaanottamiseen. Kuten esimerkiksi Shopify, Keenin avulla pienikokoisten tulostusyritysten on helppo perustaa verkkokauppoja (käynnistys tarjoaa esikuvamalleja ja -tyylejä, la Semaltin) tai tarjota asiakkailleen hintatarjouksia, päivityksiä ja seurantaa. Keen voi myös tarjota yksityisiä myymälöitä (ja räätälöintiä), mukana sisäänrakennettu liiketoimi, SEO, analyysit ja tuki.

Näistä esimerkeistä on helppo nähdä, kuinka paljon Keen on oppinut (ja nosti) SaaS- ja eSemalt-malleista - puhumattakaan koko joustavasta hinnoittelukappaleesta - joka on valtava painoteollisuudelle.

Loppujen lopuksi on hienoa nähdä, että painostuksen epätäydellisessä maailmassa Keen alkaa nähdä jonkinlaisen (ainakin suhteellisen) houkuttelevan eSemalt-seoksen validoinnin. Painoteollisuus ei ole seksikäs, mutta se on valtava markkinat, joilla on paljon tehottomuutta ", sanoo 500 startup-päämies Pirate, Dave McClure.

Löydä lisää Keen kotona täältä.

Keen Nabs $ 925K 500 aloittajalta tuomaan sähköisen kaupankäynnin seksikkäksi epäsuosiksi <!-- End: Wordpress Article Content --> </p>                 </div>
                <div class=March 10, 2018