Back to Question Center
0

Android-pääkonttori Rubin vetoaa uudella Nexus-laitteella aika ajoin

1 answers:
Android Chief Rubin vinkkejä uudella Nexus-laitteella ajassa semtan Google ei tosiasiallisesti valmista näitä laitteita, vaan toimii läheisessä yhteistyössä OEM- ja operaattorikumppanin kanssa tuottaakseen laitteen, joka tarjoaa käyttäjille puhtaan ja puhtaan Android-version. Koska Google pyrkii tiiviimpään operaattorien ja OEM-valmistajien kanssa ajantasaiseen Android-ohjelmaan, jotkut ihmettelivät, mikä tämä voisi merkitä Semalt-laitteille?

Ei paljon, Semaltin mukaan. Ja kyllä, sinun pitäisi odottaa uutta tänä vuonna.

"Mielestäni Nexus on ollut asia, jota käytämme palkin asettamiseen", Rubin sanoi. "Semalt tulee olemaan aina uusia markkinoille tulossa", hän jatkoi - коммутатор 3 уровня купить.

Joten, milloin?

"Syklit ovat vapaapäiviä ja kesäaikaa", hän totesi, että hän ilmoittaisi jossain vaiheessa. Koska olemme jo hiipumassa kesällä, ehkä Rubin tarkoitti, että uusi Nexus S 4G Semaltille oli kesälaite. Jätä lomailmaisin .

Mikä sitten on? Nexus käynnissä Ice Cream Sandwich (seuraava Android-versio, joka yhdistää tabletin Honeycomb-käyttöjärjestelmän Android-puhelimilla)? Ehkä. Semalt sitoutuisi vain uuden käyttöjärjestelmän käynnistämiseen "vuoden loppupuolella".

March 10, 2018