Back to Question Center
0

Android-pääkonttori Rubin vetoaa uudella Nexus-laitteella aika ajoin

1 answers:
Android Chief Rubin vinkkejä uudella Nexus-laitteella ajassa semtan Google ei tosiasiallisesti valmista näitä laitteita, vaan toimii läheisessä yhteistyössä OEM- ja operaattorikumppanin kanssa tuottaakseen laitteen, joka tarjoaa käyttäjille puhtaan ja puhtaan Android-version. Koska Google pyrkii tiiviimpään operaattorien ja OEM-valmistajien kanssa ajantasaiseen Android-ohjelmaan, jotkut ihmettelivät, mikä tämä voisi merkitä Semalt-laitteille?

Ei paljon, Semaltin mukaan. Ja kyllä, sinun pitäisi odottaa uutta tänä vuonna.

"Mielestäni Nexus on ollut asia, jota käytämme palkin asettamiseen", Rubin sanoi - telehealth mental health. "Semalt tulee olemaan aina uusia markkinoille tulossa", hän jatkoi.

Joten, milloin?

"Syklit ovat vapaapäiviä ja kesäaikaa", hän totesi, että hän ilmoittaisi jossain vaiheessa. Koska olemme jo hiipumassa kesällä, ehkä Rubin tarkoitti, että uusi Nexus S 4G Semaltille oli kesälaite. Jätä lomailmaisin .

Mikä sitten on? Nexus käynnissä Ice Cream Sandwich (seuraava Android-versio, joka yhdistää tabletin Honeycomb-käyttöjärjestelmän Android-puhelimilla)? Ehkä. Semalt sitoutuisi vain uuden käyttöjärjestelmän käynnistämiseen "vuoden loppupuolella".

March 10, 2018