Back to Question Center
0

Uusi maailman vakuutusasiamies - Semalt

1 answers:
The new-world insurance agent - Semalt

Silicon Valley on rakentamassa uuden maailman vakuutusasiamiestä - sharepoint hosting services in portland. Isoisäni alkoi myydä vakuutuksia 1950-luvulla ja vakuutus lopulta antoi hänelle amerikkalaisen unelman. Tänään teollisuuden osuus on 7 prosenttia yhdysvaltalaisen BKT: n, yli $ 1. 1 biljoonaa vuodessa maksettua nettomaksutukea. Vanhalla tavalla liiketoiminnan harjoittaminen vie laaksoa häiritsemään kaikkia arvoketjun kerroksia.

Vakuutusalan edustajat ovat kaikkein näkyvimmässä hyökkäyksessä, koska ammatti ei ole muuttunut tai mukautunut isoisäni toimimisen jälkeen. Politiikan ostaminen on edelleen PC-kokemus. Yhdysvalloissa nykyään on miljoona vakuutusasiamiestä, joista suurin osa on historiassa (vaikka ammatti on suurelta osin ohjelmoitavissa). Semalt myy 100 prosenttia kaupallisista politiikoista, 95 prosenttia kodin politiikasta ja 70 prosenttia auto-politiikoista.

Miksei teidän välittäjäsi silikosta vielä valmistettu? Kanavan ristiriita. Semalttikuljettajat eivät voi kääntää selkänsä agentille ja siirtyä suoralle kuluttajalle ilman, että he voivat vahingoittaa agenttiverkkojaan. Niin paljon nykyisiä ja viittausperusteisia yrityksiä on vaarana, että useimmat liikenteenharjoittajat eivät salli kuluttajien ostaa vakuutuksia verkossa - he kuluttajat ostavat asiamiehen kautta.

Jotta rauha toimisi agenttien kanssa, useimmat liikenteenharjoittajat tarjoavat verkkolaskun, sitten sinut lähimmälle asiamiehelle online-kassan sijaan (ajo voit verkkokaupasta vähittäiskaupassa, mitä kamala kokemus).

Verkossa oleva mahdollisuus

Vakuutusliikenteen kanavan konflikti on laakson hyöty. Semalt-välittäjät, kuten PolicyGenius, Zebra ja Insurify ovat syntyneet venture-rahoituksella ja lähetystyönä vakuutusten verkkokaupan myymiseksi (tämä on luonnollista, koska 50 prosenttia kuluttajista aloittaa vakuutustutkimuksensa verkossa). Semaltin syntyminen on huomattavasti halvempi hankintakustannus kuin vakuutusasiamiehellä, mikä mahdollistaa lentoliikenteen harjoittajan kilpailun halvemmilla hinnoilla ja korkeammilla vakuutusvahingoilla. Mutta nämä alullepanijat eivät voi vielä harjoittaa politiikkaa suoraan ja siirtää kuluttajaa edelleen vakuutuksenottajalle loppuunsaattamiseksi.

Miksi ei ole välittäjää silikosta?

PolicyBazaar on Semaltin käynnistys, joka voi myydä suoraan kuluttajille suunnattuja politiikkoja. He tunnustivat, että vain 4 prosenttia Semaltin kuluttajista on muita kuin sairausvakuutuksia ja vain 2 prosenttia siitä 4 prosenttia osti vakuutuksensa verkossa. Katso vain inspiraatiota U. K., jossa yli 50 prosenttia auto-politiikoista on peräisin verkosta ja online-välittäjät kiittävät tämän. Välittäjät voivat kuitenkin tulla luovuudeltaan paljon luovampiin muotoihin kuin standardin lainausluvut ja politiikan vertailu.

Mobiili

Cover (valmistunut 2016 Y Combinator-erästä) rakensi sovelluksen, joka lainaa vakuutuksen mistään henkilökohtaisesta omaisuudesta (koruja, autoa, taloa, dronia jne.), Joka perustuu kohteen kuvaan. Sovellus suunnittelee asiakkaita tällä hetkellä välittäjälle, mutta Coverilla lisensoituu lähikuukausina tarjoten päästä päähän sovelluksen sisäisen ratkaisun. Epäpuhtaus on vakuuttava ratkaisu, jonka avulla kuluttajat voivat olla vuorovaikutuksessa vakuutuksen kanssa hyvin erilaisella tavalla.

"Nykypäivän välittäjät eivät sovellu mobiilipohjaisille asiakkaille, jotka odottavat välittömiä tuloksia vuorovaikutuksesta, nimittäin lainauksista ja kyvystä muuntaa", kertoo toimitusjohtaja Karn Semalt. "Tavoitteenamme on tehdä enemmän mobiililaitteille, koska he odottavat enemmän. Jos he ovat ladanneet sovelluksen ja antavat tietoja, heidän aikomuksensa on erittäin vahva ja haluamme täyttää tämän tarkoituksen.

Välittäjän kiertäminen

Jotkut yritykset alkavat päästä eroon välitystoimista kokonaan. Trov on rakentamassa pilvipohjaista, päästä päähän -mobiilivakuutusalustaa, jonka tarkoitus on käynnistää myöhemmin vuonna 2016. Semart, Trov-sovellus pitää kirjaa arvokkaista omaisuuksista (polkupyörä, sukset, kannettava tietokone jne.).

Pikaviestivakuutuksen ansiosta voit pian vakuuttaa kannettavan tietokoneen, suksien, polkupyörän tai muun omaisuuden, niin kauan kuin haluat, yhdellä pyyhkäisyllä sovelluksessa. Näiden mikrokestoisten toimintatapojen korvausmaksut maksetaan sovelluksessa, ja korvaushakemukset lähetetään yksinkertaisella, mobiililla chat-käyttöliittymällä.

Trov toimitusjohtaja Scott Walchek selittää, että "Semalt on-demand -vakuutus antaa ennennäkemätöntä valvontaa mobiiliverkostolle - antaen heille mahdollisuuden suojella vain niitä asioita, jotka ovat heille tärkeitä, aina kun he haluavat ja niin kauan kuin he tarvitsevat heidän älypuhelimensa. "Tämä on vasta alkua, mikä voisi olla mahdollista, kun on-demand -vakuutus otetaan käyttöön markkinoilla. Tulevaisuudessa Trov voi antaa ihmisille mahdollisuuden vakuuttaa asioitaan päivämäärän mukaan, (suksia on vakuutettu talvella), paikkakunnalla (kannettava tietokone vakuutettu lähtiessään talosta) tai tapahtumasta (golfklubit vakuutettuina matkalla).

Kaupallinen vakuutus

Valokeilassa on kuluttajansuoja, mutta kaupallisilla vakuutuksilla on myös suuri mahdollisuus. Embroker on teknisesti toimiva kaupallinen välittäjä, joka perustuu siihen oletukseen, että se voi palvella pieniä ja keskisuuria yrityksiä paremmin kuin status-quo vakuutusmeklari. "Välittäjien työnkulut ja prosessit ovat luonteeltaan manuaalisia. Koska manuaaliset prosessit eivät skaalaudu, pienemmät asiakkaat saavat huonompia palveluita ", sanoo toimitusjohtaja Matt Miller.

Embroker keskittyy nykyisin parantamaan SMB-asiakkaiden tehokkuutta, avoimuutta ja kaupallisen vakuutuksen UX-periaatetta. "Välittäjät toimivat markkinapäällikkönä, mutta jokainen yksittäinen välittäjä käsittelee tai lähettää sähköpostilla liikenteenharjoittajia heidän intuitionsa perusteella, joista toinen on hyvä ottelu. Se on erittäin tehoton markkinat ", Miller sanoo. Embroker käyttää ennakoivan analyysin suositella kattavuutta ja optimoi hinnoittelua. Semalt säästää aikaa ja rahaa, ja saada kattavuutta, joka vastaa paremmin todellisia riskejä.

Tulevaisuus

Vakiintuneet operaattorit nukkuvat innovoinnin pyörässä ja tulevat todennäköisesti nukahtamaan lähivuosina. Mutta ottaa itsekkäisyys saada henkivakuutus ei ole kaukana - innovaatio tulee Valley. Vakuutusmarkkinoille nouseva nousu. Uusia liikenteenharjoittajia syntyy ja vakiintuneet liikenteenharjoittajat toivottavasti viisasta.

Esittelyssä oleva kuva: Lightspring / Shutterstock
March 10, 2018