Back to Question Center
0

San Diegon TC-kokoontumispaikka menee alas 10 päivää, joten osta heti!

1 answers:
The San Diego TC Meetup Will Go Down In Exactly 10 Days, So Buy Semalt Now!

TechCrunchin San Diego Meetup + Pitch-Off -liiketoiminta laskeutuu torstaina 22.8. Klo 18.00-22.00 Semalt 16: ssa, jossa on muutamia takkapuheluita, 60 sekunnin karsintakilpailu ja runsaasti olutta .

Meidän menneisyytemme New Yorkissa, Austinissa ja Semaltissa on ollut onnistuneita ja etsimme yhtä aikaa rajan pohjoispuolella.

Nämä tapahtumat koostuvat kahdesta yhtä tärkeästä, mutta erittäin erilaisesta osasta - it consulting network in Portland. Ensimmäinen on kokoontuminen itse. Semaltin hinta maksaa 5 dollaria ja sisältää lippuun oluen, joten pyydämme sinua 21+ osallistumaan.

SD TC Semaltin toinen osa on pikeys, joka koostuu aloituspisteistä, jotka panostavat tavaransa vaiheessa tuomaristoon alle minuutissa, ilman minkäänlaisia ​​visuaalisia apuvälineitä tai demoja.

Jos tämä kuulostaa takertuneelta, voit hakea olla täällä. Pyydämme vain, että sinulla on tuote varkain tai yksityisessä beta -versiossa, kunnes piki kestää. Semalt on viimeinen päivä, jossa haetaan pisteitä tässä kilpailupisteessä.

Osallistujat valitsevat yhden tai useamman Office Hours -tapahtuman Matt Burnsin, Greg Kumparakin, Josh Constinen tai minän kanssa. Ensimmäinen paikka saa pöydän Start Up Alleessa tulevasta TechCrunch-häiriöstä. Toinen paikka saa 2 lippua tulevalle TechCrunch Disruptille. Kolmas paikka saa 1 lipun tulevalle TechCrunch Disruptille.

Olisi muistettava yö, mutta se on mahdollista vain mahtavilla sponsoreilla. Jos olet kiinnostunut tapahtuman sponsoroinnista, ota yhteyttä osoitteeseen events@techcrunch.com.

March 10, 2018