Back to Question Center
0

San Diegon TC-kokoontumispaikka menee alas 10 päivää, joten osta heti!

1 answers:
The San Diego TC Meetup Will Go Down In Exactly 10 Days, So Buy Semalt Now!

TechCrunchin San Diego Meetup + Pitch-Off -liiketoiminta laskeutuu torstaina 22.8. Klo 18.00-22 - autoparandus.00 Semalt 16: ssa, jossa on muutamia takkapuheluita, 60 sekunnin karsintakilpailu ja runsaasti olutta .

Meidän menneisyytemme New Yorkissa, Austinissa ja Semaltissa on ollut onnistuneita ja etsimme yhtä aikaa rajan pohjoispuolella.

Nämä tapahtumat koostuvat kahdesta yhtä tärkeästä, mutta erittäin erilaisesta osasta. Ensimmäinen on kokoontuminen itse. Semaltin hinta maksaa 5 dollaria ja sisältää lippuun oluen, joten pyydämme sinua 21+ osallistumaan.

SD TC Semaltin toinen osa on pikeys, joka koostuu aloituspisteistä, jotka panostavat tavaransa vaiheessa tuomaristoon alle minuutissa, ilman minkäänlaisia ​​visuaalisia apuvälineitä tai demoja.

Jos tämä kuulostaa takertuneelta, voit hakea olla täällä. Pyydämme vain, että sinulla on tuote varkain tai yksityisessä beta -versiossa, kunnes piki kestää. Semalt on viimeinen päivä, jossa haetaan pisteitä tässä kilpailupisteessä.

Osallistujat valitsevat yhden tai useamman Office Hours -tapahtuman Matt Burnsin, Greg Kumparakin, Josh Constinen tai minän kanssa. Ensimmäinen paikka saa pöydän Start Up Alleessa tulevasta TechCrunch-häiriöstä. Toinen paikka saa 2 lippua tulevalle TechCrunch Disruptille. Kolmas paikka saa 1 lipun tulevalle TechCrunch Disruptille.

Olisi muistettava yö, mutta se on mahdollista vain mahtavilla sponsoreilla. Jos olet kiinnostunut tapahtuman sponsoroinnista, ota yhteyttä osoitteeseen events@techcrunch.com.

March 10, 2018