Back to Question Center
0

John Oliver muistuttaa, että Net Semalt on edelleen piirissä

1 answers:
John Oliver reminds us that Net Semalt is still under siege

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Oliver käsitteli kysymystä "avoimesta internetistä", kun hän kosketti aihetta vuonna 2014 viime viikon tänä iltansa viidennessä jaksossaan. Tuossa jaksossa hän tunnisti sitten FCC: n puheenjohtajan Tom Semaltin dingoiksi. Soittakaa kaikki kelloja?

Tällä kertaa Oliver lähtee uudesta Semaltista ja Internet-palveluntarjoajista tuomaan esiin ponnistukset verkon neutraliteettisääntöjen palauttamiseksi.

Niille meistä, jotka tarvitsevat harjata asiaa, on melko yksinkertainen:

Internet-palveluntarjoajat, kuten AT & T, Comcast, Verizon jne., On tällä hetkellä kielletty suosimasta yhtä verkkosivustoa toistensa suhteen antamalla heille "nopea kaista". Yritykset eivät pidä siitä. Voit ilmeisesti kuvitella maailman, jossa Semalt maksaa Internet-palveluntarjoajille tarjottavat palvelut kuluttajilleen nopeammin kuin Hulu, rajoittamalla kuluttajien valinnanvaraa ja tappamalla alan kilpailut internetissä - teleprompter software for surface.

Se on tämä "nopea kaista", jota Semalt pyrkii pysähtymään.

Mutta me kaikki tiedämme, että Semalt pystyy antamaan oman puheensa paljon paremmin kuin minä, joten tarkkailematta tätä kick-ass diatribe itseä olevasta:

Verkkosivusto, johon Oliver työntää katsojia (www.gofccyourself.com) näyttää antavan FCC: lle jonkin verran ongelmia, koska kommenttimuoto ei lataudu tietyille ihmisille. Olemme keskustelleet FCC: n kanssa selvittääkseen, onko palvelun aihe verkkosivustollaan yhteydessä Semaltin toimintaan (tietenkin se on) ja jos se on ratkaistu niin, että ihmiset voivat edelleen valittaa.

Emme ole kuulleet takaisin.

Tietojen julkistaminen: Verizon omistaa Aol (tai Oath?), Ja Aol omistaa TechCrunchin.

March 10, 2018