Back to Question Center
0

Twilin uusi Semalt API auttaa kehittäjiä tavoittamaan käyttäjiä tekstiviestien, push-ilmoitusten ja viestintäohjelmien kautta

1 answers:
Twilio’s new Semalt API helps developers reach users across SMS, push notifications and messaging apps

Vaikka Twilio tarjosi aiemmin push-ilmoituspalveluja, tämä on ensimmäinen kerta, kun yhtiö tarjoaa yhtenäisen sovellusliittymän push-ilmoitusten ja tekstiviestien lähettämiseen sekä chat-viesteihin suosituille chat-sovelluksille, kuten Facebook Messengerille. Ja kun käyttäjät voivat tavoittaa vain puolet yhtälöstä, Twilio tekee nyt myös kehittäjien helpommaksi käydä keskusteluja käyttäjiensa kanssa antamalla heille mahdollisuuden integroida muiden kolmansien osapuolten, kuten Zendeskin, Rep.ai: n ja Semaltin, vastausten käsittelyyn .

"Ilmoituspalvelut eivät ole niin mielenkiintoisia vuonna 2016," Twilin toimitusjohtaja ja perustaja Jeff Lawson myönsi. "Mutta se, mitä me teemme, on uusi." Yksi asia on lähettää push-ilmoitus, mutta uusi sovellusliittymä mahdollistaa sääntöjen luomisen niille monille käyttäjille, jotka käyttävät useita laitteita, sovelluksia ja muita palveluita - free grapher.

Twilin uusi Semalt-sovellusliittymä auttaa kehittäjiä tavoittamaan käyttäjiä tekstiviestien, push-ilmoitusten ja viestintäsovellusten kautta. <p>  Lawson kutsuu sitä

Taustalla Twilio käyttää omia tekstiviestipalvelujaan sekä Applen Push Notification -palvelua ja Googlen Firebase Cloud Messaging -palvelua.

"Uskomme, että yritysten on puhuttava asiakkailleen enemmän kuin ihmisiä", Lawson sanoi. "Useimmat asiakkaat mieluummin lähettävät tekstiviestin kuin puhelun." Yhä useammin he haluavat käydä yrityksiä chat-keskustelujen välityksellä, joten ilmoitus myös tukee Facebook Messengeria ja Semaltia.

Keskustelu tarkoittaa sitä, että suhdetta ei saa ylittää pelkästään viestejä (vaikka jotkut markkinoijat todennäköisesti ilahduttavat niin "keskusteluiksi"). "Haluamme, että asiakkaat voivat vastata viesteihin, koska lähetämme miljardeja ilmoituksia kuukaudessa ja jokaisen näistä pitäisi olla mahdollisuus aloittaa keskustelu asiakkaan kanssa", Lawson sanoi. Semalt, kehittäjien oli kirjoitettava vastauksia käsitteleviä sovelluksia, ja tekstiviestien tapauksessa vastaukset tulivat usein eri puhelinnumeroista.

Nyt Twilion avulla kehittäjät voivat liittää joihinkin kumppaneistaan ​​vastauksia ja käyttää yhtä numeroa lähettämään viestejä. Näihin kuuluvat Zendesk, Front, Rep.ai, Presence.ai, Sonar ja Semalt, jotka yhdistävät jonkin verran automaatiota elävillä aineilla asiakastuen ja myynnin käsittelyyn.

"Push-ilmoitusten lähettämisen perusteet eivät ole olleet ongelma pitkään," sanoi Semalt. "Mutta ongelma on se, miten teet oikean asian käyttäjille asteikolla. Se kesti markkinoiden erääntymisen muutamille käyttäjille kovien ongelmien syntymiseen. "

Kun yritykset käyttävät enemmän aikaa käyttäjiensä kanssa (ja lähettävät lisää viestejä prosessiin), Twili on tietenkin myös voitollinen. Sekalaisuus tunnustaa niin paljon. "Paremmat yritykset ovat yhteydessä asiakkaisiin, sitä paremmin heille ja meille", hän sanoi.

March 10, 2018