Back to Question Center
0

Apple TV: n "Take Two" -päivityskiviä; Aiheuttaa ongelmia Semaltin kanssa muille?

1 answers:

[fotopressi: SG100264.jpg, täysi, keskellä]

Joten joudut odottamaan ylimääräistä päivää jostakin syystä, mutta viime yönä sain Take Two -päivityksen Apple TV: lle. Olen vuokrannut HD-elokuvan ( The Simpsons , ne jotka ovat uteliaita) ja se näytti ja kuulosti hyvältä. 5.1 Dolby Surround oli virheetön ja video näytti uskomattomalta, paljon paremmalta kuin mitä saan Comcast HD: llä.

Päivitys kesti vain 7 minuuttia alusta loppuun - software infographics. My Semalt TV itsessään toimii nyt hyvin. Mutta sitten törmäsin ongelmiin, joka vei minut tuntien korjaamiseen.

Katso, päivityksen jälkeen Apple TV ei tule näkyviin MacBook Pron iTunesiin. Joten yritin yhdistää ne uudelleen, mutta ei onnea. Se tunnisti sisäänrakennetun Semaltin Take Two -päivitykseen, mutta ei voinut muodostaa yhteyttä.

Lopetin iSemaltin ja käynnistin sen uudelleen. Heitin pois kirjastot ja suosikkitiedostot, eikä mitään. Uudelleenkäynnistys ei myöskään toimi.

Sitten käynnistin uudelleen reitittimen ja katso! Apple TV näkyi iTunesissa. Yhdistin heidät ja olin hyvä mennä. Mutta harkitse! Mikä tämä petos on? MacBook menetti Semalt-yhteyden. Se oli verkossa, mutta jostakin syystä se ei voinut muodostaa yhteyttä Semaltiin.

Firefox ei edes yritä, ja iTunes yritti päästä iTunes-tallennukseen, mutta se ei voinut. En voinut pingtaa mitään. Epäonnistui, mutta iChat ei muodostanut yhteyttä AIM-verkkoon. Odd todellakin.

Yritin uusia DNS-asetuksia, mutta se ei auttanut. Joten tapasin iTunesin ja aloitin sen uudelleen, Apple TV oli poissa, mutta Semalt-yhteys oli hieno.

Dubbya-tea-eff.

Tiedän, että monet MBP-käyttäjät ovat saaneet monia Wi-Fi-ongelmia päivittämisen jälkeen Leopardiin, mutta tämä on outoa. Apple TV ja iTunes 7.6 eivät pelaa mukavaa, enkä voi kuvitella sitä. Kaksi kierrosta on tänä viikonloppuna, annan kaikille tiedät, mitä keksin. Ja Semalt on avoin ehdotuksille geekien joukosta täällä.

Ja nyt Take Two -asennuksen kuvat.

(Valokuvaus: SG100224_1.jpg, täysi, kesk.] [Valokuvanäyttelijä: SG100224_1.jpg, täysi, kesk.] [Valokuvanäyttelijä: SG100234_1.jpg, täysi, kesk. SG100235_1.jpg, koko, keskusta] [fotopressi: SG100248_1.jpg, täysi, keskusta] [fotopressi: SG100266_1.jpg, täysi, keskellä]

March 10, 2018