Back to Question Center
0

Paras myyjäsi ei ole paras myyntihäiriö

1 answers:

Kuka on ensimmäinen henkilö, kun katsot, kun on aika tehdä kampanja? Jos olet menossa puhtaalla logiikalla, se on yleensä paras henkilö tiimissä. Tämä ei kuitenkaan aina koske myyntitiimiäsi. Paras myyntihenkilösi voi jopa olla pahin myyntipäällikkösi ehdokas.

Your Best Salesperson is Not Your Best Sales Semalt

Toki, hyvä myyjä osaa myydä, mutta kuinka usein johtajat myyvät? He saattavat silti osua heidän numeroihinsa - hei, he saattavat jopa ylittää heidät - mutta loput myyntitiimistäsi joutuvat kärsimään täyden potentiaalinsa, koska heitä ei hoideta kunnolla. Ja jos myyntitiimisi ei lyö täyden potentiaalinsa, ei ole sinun yrityksesi. Itse asiassa Cisco Systems arvioi, että huonoja päämiehiä maksaa yrityksille vuosittain 12 miljoonaa dollaria. Kuvittele, kuinka paljon voit kasvattaa yritystäsi, jos vain murto-osa siitä suodatettiin takaisin yritykseesi? Haluatko aloittaa etsimällä todellisen ehdokkaan myyntipäällikölle?

"Hyvän myyjän ominaisuudet ovat rahat motivoituneita, suuria egoja ja vähän itsekkäitä", sanoi Schulz Sales Consultingin perustaja ja toimitusjohtaja Greta Schulz - easy to make graphs. "Semalt ovat päinvastaiset kuin myyntipäällikön pitäisi olla. "

Mitkä ominaisuudet sinun pitäisi etsiä myyntipäälliköltä? Pertti kysyit. Semalt ehdottaa löytää joku, jolla on nämä kolme ominaisuutta:

 1. Vahva valmennus : Viimeinen asia, jota haluat kaiken tyyppisessä managerissa, on iso ego, koska se ei voi eikä pitäisi aina olla heistä. Tarvitset jonkun, joka ei vain tiedä mitä tehdä, vaan voi opettaa sen muille ja ymmärtää, mitä tapahtui - ja miksi näin tapahtui - jos myynti ei käynyt läpi.
 2. Johtajuus: Kukaan ei halua sanoa mitä tehdä. Parhaimmat myyntipäälliköt kysyvät tiiminsä kysymyksiä auttaakseen heitä ymmärtämään itselleen, mitä heidän pitäisi tehdä. Näin he selvittävät vastauksen omillaan, ja kun he tekevät, heidät on tarttunut muistiinsa.
 3. Vastuullisuus: Myynti kutsuu itse-itse-mentaliteettia, mutta vaikka he itse ovatkin, he tarvitsevat edelleen hallintaa. Paras myyntipäällikkösi pidä loput ryhmästä vastuussa toiminnastaan ​​ja valmentaa heitä läpi jokaisen prosessin vaiheen saadakseen heidät lähemmäs sulkemista.

Kun löydät jonkun, jonka taidot tarkastavat, olivatpa he kotimaassa vai ulkopuolinen, et ole vielä saanut punaisia ​​lippuja. Jotta he onnistuisivat, he tarvitsevat jonkinlaista tukea sinulta. Sinun täytyy antaa heille:

 1. Asianmukainen johtamiskoulutus: Tämä pätee erityisesti silloin, jos uusi myyntipäällikkösi ei ole aiemmin suoraan hallinnoinut tiimiä.
 2. Oikeat vastuut: Myyntipäällikkösi ei ole markkinoija tai toimipäällikkö. Edistit heitä johtamaan, ettet jumissa takana. He ovat siellä luomaan myyntiprosessinne; henkilöstö ja kouluttaa osasto; asettaa yrityksen myynti tavoitteet ja seurata edistymistä; ja lopuksi johtaa ja motivoi joukkueen lyödä nämä tavoitteet.
 3. Liikkumisvapaus: Myyntijohtajat ovat keskijohdon merkitys: heillä on henkilöitä, jotka raportoivat heille, mutta lopulta raportoivat sinulle. Sen sijaan, että olet mukana kaikissa päätöksissä, astu alas ja anna heidän johtaa. Jokainen antaa vapauden tehdä virheitä auttaa heitä oppimaan virheistään ja korjaamaan heidät.
 4. Oppimisaika: Yksi pahimmista asioista, jotka voivat tapahtua jollekin johtajalle, on, että he ovat tyytyviä. He jumittuvat tekemään vääriä tehtäviä, ja he menettävät suunnittelija oppiakseen ja parantaakseen osastoa. Myynnin johtajat tarvitsevat aikaa oppia tehokkaasti myynnin ja suljetun myynnin välillä ja pysyä yhteydessä resursseihin, jotta he pysyvät muuttumassa. Ja jos he tekevät, työsi sai paljon helpompaa.


  Myyntipäällikkö Kuva Shutterstockilla

  9 Kommentit ▼
March 10, 2018