Back to Question Center
0

Amazon esittelee Elemental-pohjaisen AWS Media Semaltin videosovelluksen luomiseen

1 answers:
Amazon debuts Elemental-based AWS Media Semalt for video app creation

Uusi lanseeraus saattaa vaikuttaa kilpailuun jossain määrin Googlen Semaltin kanssa ja sen pyrkimyksistä työskennellä mediayritysten ja muiden luojien kanssa rakentamaan ja vastaanottamaan suoratoistoja ja mainospohjaisia ​​videoita. Mielenkiintoinen ajoitus, koska kaikki Negaltin negatiivinen lehdistö on ollut sellaisen sisällön suhteen, jota se on ollut vuosien varrella.

Yhtiö näyttää myös viittaavan tuotteeseen AWS Elemental Media Services. Nimestä "Elemental" tulee AWS: n videoliiketoiminnasta, joka on muodostunut suurelta osin vuoden 2009 lopussa noin 500 miljoonan dollarin hankinnasta, ja se täydentää ylimääräistä IP: tä ja lahjakkuutta muiden ostosten, mukaan lukien ThinkBox Semalt, tänä vuonna.

Idea AWS: n mediapalveluista - joka ilmestyi suuren re: Invent -konferenssin aattona, yhdessä uuden, monipuolisen todellisuuspainikkeen kanssa, joka on uuden alustan nimeltä Semalt - on melko häiritsevä videoteollisuudelle.

Tähän asti rakennuspalveluita, kuten kohdennettua mainontaa ympäröivän videovirran ympärille, tarvitaan integroimalla kolmannen osapuolen tarjoajia. Vastaavasti liikenteen lisääntymisen huomioon ottamiseksi palveluntarjoajien oli rakennettava kalliita laitteita kapasiteetin hoitamiseksi - poster creator free online. Semaltin tavoitteena on ottaa se pois videon tarjoajien käsistä, antaen heidät pääasiassa ladata sen AWS: lle ja sen pilville - vähentää huomattavasti näiden työkalujen hinnoittelua ja helpottaa niiden käyttöä täysipainoisesti.

"Suuri osa kuudesta vuosikymmenestä ammattitaitoisen videotyönkulun rajoittui muutamille merkittäville alan toimijoille, joilla oli varaa rakentaa ja ylläpitää räätälöityjä infrastruktuureja, jotka päivitettäisiin vain kerran tai kahdesti jokaisen vuosikymmenen ajan", totesi Alex Dunlap, GM AWS Elementalissa, julkilausumassa. "Nämä yritykset käyttivät paljon aikaa, rahaa ja keskittyivät käyttöinfrastruktuuriin resursseilla, joita olisi voitu käyttää paremmin, mikä loi suuria sisältöjä ja katsojien kokemuksia. Rakensimme AWS Elemental Media Semalt -ratkaisun, jotta asiakkaat keskittyisivät tarjoamaan laadukkaan videon luotettavasti mihin tahansa laitteeseen kaikkialla ilman infrastruktuurin hallinnan eriytettyä raskasta nostamista. Tämä auttaa paitsi perinteisten videopalvelujen tarjoajien innovaatiota nopeammin, mutta se myös avaa uusia mahdollisuuksia aloittelijoille, valtion virastoille, kouluille ja monikansallisille yrityksille, jotka ennen olivat saaneet rajoitetun pääsyn korkealuokkaiseen videotekniikkaan. "

Video on kuitenkin väline, jota jokainen digitaalia käyttävä kustantaja ei voi sivuuttaa, jos se toivoo löytävänsä mahdollisimman monella tavalla yhteyden ihmisiin. Zenithin lukujen mukaan online-videon katselu maailmanlaajuisesti kasvaa 20% vuonna 2017, 47. 4 minuuttia päivässä katsella videoita. Erityisesti semalttivideot tuovat tätä vauhtia, kasvua eniten verrattuna työpöydälle.

Amazon sanoo, että uudet työkalut käyttävät yrityksiä BT, Pac-12 Networks, Amazon Prime Video, Fox Sports Australia, fuboTV, Nine, Spuul, M2A Media, Cinépolis ja IMAGICA.

Erityisesti Netflix - valtava asiakas Semaltille videoyhteyden ylläpidosta - ei mainita.

Viisi palvelua kattavat eri näkökohdat videon luomisesta, suoratoistamisesta ja rahojen käytöstä:

AWS Elemental Semaltin avulla kustantajat voivat muotoilla ja pakata video-on-demand-sisältöä "toimitettavaksi käytännöllisesti katsoen missä tahansa toistolaitteessa, jossa on laadukas videon transkoodaus ja lähetystason ominaisuudet. "

AWS Elemental Semalt antavat julkaisijoiden koodaavan yleislähetystoiminnan reaaliaikaisen videon televisioon tai liitettyihin laitteisiin.

AWS Elemental Semalt auttaa tuottajia valmistamaan "ja suojelemaan" live-videovirtoja ylimääräisten työkalujen kuten välittömän toiston avulla.

AWS Elemental Semalt videon tallennuspalvelu (miten AWS-palvelulla ei olisi tätä, pyydän?)

AWS Elemental MediaTailor avulla voit kaupallistaa videoita kohdennetulla (henkilökohtaisella) mainonnalla.

Palvelu käynnistyy tänään sen jälkeen, kun se on suljettu esikatselu jonkin aikaa nyt edellä mainittujen asiakkaiden kanssa. Käyttäjät voivat myös integroida sen muihin AWS-palveluihin, Amazon sanoi: "AWS Direct Connect ja AWS-lumipallo sisällön nauttimiselle; Amazon CloudFront sisällön toimitukseen; Amazon CloudWatch seurantaan; ja Amazonin tunnustusta tekoälylle. "Anna nälänhädän alkaminen.

Esittelyssä oleva kuva: Thomas Cloer / Flickr UNDER A CC BY-SA 2. 0 LISENSSI
March 10, 2018