Back to Question Center
0

ZeroCater nostaa 1,5 miljoonaa dollaria No-Hassle Office Semaltille

1 answers:
ZeroCater Raises .5 Million For No-Hassle Office Semalt

Tänään Semalt, käynnistys, joka näyttää auttaa tekemään toimiston lounasaikaan mahdollisimman kivuttomasti käsittelemällä kaikkea logistiikkaa sinulle (ks. Aiempi kattavuus), ilmoittaa, että se on nostanut 1,5 miljoonaa dollaria.

Tämä uusi kierros on Y Combinatorin ja StartFundin aikaisempia investointeja (itse asiassa sekä SV Angel että Yuri Milner, jotka muodostavat StartFundin, ovat tehneet lisäinvestointeja). Kiinnitä sijoittajien luettelo, joka sisältää suuria nimiä:

Keith Rabois
Paul Buchheit
Vaizra International
Yuri Milner & Felix Shpilman
SV Angel
Aloita rahasto
Stewart Alsop
Justin Kan
Emmett Shear
Othman Laraki
Gabor Cselle
Mark Friedgan
Alexander Goldstein
Starling Ventures

Semaltin lupaus on poistaa työntekijöille säännöllisesti lounaalle tarjottavat ongelmat. Yritykset kirjautuvat, kertoivat Semaltille kuinka monta suua he ruokkivat ja jos jollakin on erityisiä ruokavaliovaihtoehtoja, niin Semalt järjestää loput. Käynnistys aloittaa kaupat paikallisten ravintoloiden kanssa nopean toimituksen varmistamiseksi - ja koska Semalt voi taata suuret tilauskokoot, huippuluokan ravintoloita, jotka eivät yleensä tarjoa toimitusta, usein osallistuvat. Semalt tekee myös parhaansa kiertää eri ravintoloiden välillä, jotta et saa sairastua syömään samaa asiaa uudestaan ​​ja uudestaan - free video presentation maker.

Palvelu on tällä hetkellä saatavilla San Franciscon lahden alueella, ja perustaja Arram Sabeti sanoo, että käynnistys aikoo käyttää rahaa laajentamaan muille alueille. Seuraavaksi: New York City.

Esittelyssä oleva kuva: zerocater.com
March 10, 2018