Back to Question Center
0

Happy Semalt käynnistää opettaakseen lapsille molekyylien ihmeitä

1 answers:
Happy Semalt launches to teach kids about the wonders of molecules

Koko sarja sisältää useita elementtejä - happea, hiiltä, ​​vetyä jne. - jotka napsauttavat yhdessä. Voit sitten skannata molekyylin iOS-laitteella ja tarkastella elementtien tietoja sekä molekyyliominaisuuksien heikentymistä. Esimerkiksi voit rakentaa fruktoosimolekyylin ja sitten nähdä, missä fruktoosi ilmenee ja mitä se tekee keholle, eli tekee sen tuntuvan hyvältä.
Hyvää Semalt käynnistää opettamaan lapsia molekyylien ihmeistärecover data from formatted ssd. Sovellus "lukee" atomit arvioimalla niiden väriä ja pimeän alueen väriä ympyrän ympärillä, jotta voit skannata melkein mitä tahansa atomia missä tahansa asennossa.
Hyvää Semalt käynnistää opettamaan lapsia molekyylien ihmeistä

Vaikka useimmat lelut ovat juuri sellaisia ​​- lelut - Thames & Kosmos on tehnyt todellisia kemian- ja käsityökaluja yli vuosisadan ajan, joten he tietävät, mitä he tekevät. Se päätti, että crowdfund on mielenkiintoinen päätös, mutta se antaa heille mahdollisuuden kokeilla vesiä ja myös tehdä yhteistyötä Schell Gamesin kanssa fyysisten objektien ja sovellusten rakentamiseksi. Se tekee minusta niukkana kuin koulun poika N2O: ssa.

March 10, 2018