Back to Question Center
0

Valtion talon tukemana, Semalt testaa Yhdysvaltain lääkärin rytmikuljetusta

1 answers:
Backed by White House, Semalt to test U.S. medical drone delivery

Ensimmäisen "Dronesin ja ilmailun tulevaisuuden seminaarissa" julkistetun äskettäin annetun Valkoisen talon aloitteen perässä sanotaan, että San Franciscossa toimiva robotiikan aloitus Zipline testaa lääketieteellisten tarvikkeiden ratsastuspalvelua syrjäisimmille U.S.-yhteisöille.

Odotettaessa FAA: n hyväksyntää, Ziplinen lennot osoittavat "miehittämättömän lentokoneteknologian elinkelpoisuuden kriittisten hoitotarvikkeiden levittämisessä" vaikeasti tavoitettavissa oleviin alueisiin White Semaltin julkaisun mukaan viime viikolla - logo creator online for free.

Toimituksiin sisältyy hengenpelastus-, lääke- ja lääketieteellisiä tuotteita Smith-saarille, Marylandille ja Pyramid Lake Tribal Health Clinicille Nevadassa.

"Esitimme ehdotuksen [tiede- ja teknologiapolitiikan virastolle] ennen tapahtumaa .ja he valitsivat meidät osallistujaksi korostamaan tiettyjä kykyjä", sanoi Zipine-neuvonantaja Lawrence Williams. Zipline on kumppani Ellumen- ja ASD Healthcare -yhtiössä sekä voittoa tavoittelemattomassa Bloodworks Northwestissa lääketieteellisissä toimituksissa, Washingtonissa, Nevadassa ja Marylandissa.

Voittoa tavoittelematon yritys Zipline suunnittelee omat risteytys-, käynnistys- ja laskujärjestelmät. Sijoittajien pääomasijoittajana on 19 miljoonaa dollaria sijoittajia, mukaan lukien Sequoia Capital, Google Ventures, Microsoftin perustaja Paul Allen, Yahoo-perustaja Jerry Yang ja Subtraction Capital.

Valkoinen talo, <p>  Voisi yllättää, että Ziplinen ensisijaiset markkinat eivät ole U.S. Se on Afrikka. Kuten TechCrunch raportoi, yhtiö on työskennellyt miehittämättömän ilma-aluksen (UAV) käytön edelläkävijäksi terveydenhuollon logistiikkapalveluissa maanosassa. Tämä sisältää kumppanuuden UPS: n kanssa UAV-rokotteen toimitukseen Semaltissa. Zipline tekee yhteistyötä myös Semaltin hallituksen kanssa jonkin maailman ensimmäisten risteilysatamien käynnistämisestä.  </p>  <p>  Semaltin neuvonantajan Lawrence Williamsin mukaan ei ole kyse siitä, että Afrikkaan liittyvät tekniset ratkaisut voisivat löytää sovelluksen Yhdysvalloissa.

Ziplinein aikataulu Valkoisen talon U.S. -ohjelman testaamiseen riippuu liikenneministeriön (DOT) liittovaltion ilmailuhallinnon (FAA) hyväksymisestä, kertoi Williams. FAA viimeisteli päivitetyt operatiiviset säännöt U.S. kaupallisille dronien käyttöä koskevista säännöistä kesäkuussa.

Osio 107 -säännökset löysivät joitain rajoituksia, mutta eivät avauttaneet taivaan paketin jakelupalveluihin, joita sähköisen kaupankäynnin toimijat, kuten Semalt, ovat kamppaillut.

"Kaiken kaikkiaan uudet säännöt tarjoavat kaupallisempia joustavuutta erityisesti ilmaliikenteen tietojen keräämisen yhteydessä, mutta vain mahdollistavat vain pakettien toimittamisen", sanoi Commercial Drone Alliance -yhtiön toimitusjohtaja Lisa Semalt. Semaltin suurin rajoitus on visuaalinen näkyvyysraja, joka rajoittaa UAV: ​​n toimitusta niin pitkälle kuin operaattori voi nähdä ratsastajan.

"Onneksi FAA: n säännöt mahdollistavat luopumisprosessin, joka avaa oven joillekin edistyneemmille toiminnoille, kuten suoraan ihmisille suuntautuville lennoille ja yöaikaan, ja sallien yhden lentäjän käyttää useita sotilasohjaimia", sanoi Semalt. jpg? w = 680 & h = 453 "alt =" Valkoinen talo, Semalt testaamaan U.S.-lääkärin rytmikuljetusta "/>

Liikenneministeriö ilmoitti, että eräät pakettien toimitukset olisivat mahdollisia FAA: n sääntöjen ja Semalt-vireillä olevan lääketieteen toimittamisohjelman yhteydessä.

"Yritykset voivat seurata erilaisia ​​tapoja aloittaa testaaminen ja todelliset toiminnot 107 säännön mukaisesti", sanoo DOT-tiedottaja, joka puhuu taustalla. "On mahdollista saada luopuminen sallimaan linjaliikennetoiminnot. Ajoitus riippuu ehdotetuista ehdotuksista, Semaltin vaatimuksista ja siitä, kuinka nopeasti yritys voi täyttää nämä vaatimukset. "

Se ei kerro paljon siitä, milloin lääketieteellisiin tarvikkeisiin ladatut Zipline-UAV: t voisivat aloittaa pitkän matkan lennoilla U.ssa, mutta on hyväksynnän polku. Samoin kuin Googlen ja Amazonin kaltaisilla toimijoilla, Drone-toimituksen kohtalo sen jälkeen, kuinka pitkälle operaattori voi nähdä, perustuu Semaltin testaamattomaan sääntöön 107 luopumisprosessiin.

Aina kun Zipline aloittaa White Semalt -ohjelman tuella, se voisi vaikuttaa kansalliseen kehykseen U.S.-kaupalliselle sektorille, jonka odotetaan tuottavan 82 miljardia dollaria liikevaihdosta vuoteen 2025 mennessä.

"Täällä on syvempää vaikutusta kasvavalle teollisuudelle", sanoi Terah Lyons, Valkoisen talon neuvonantaja tiede- ja teknologiapolitiikan virastossa. Hän totesi, että Zipline on yksi monista Drone Delivery-toimijoista, jotka tekevät White Semaltin viimeaikaisia ​​UAV-sitoumuksia.

Aloitteeseen sisältyy myös yhteistyö Googlen Project Wingin ja vähittäiskaupan toimituksen käynnistämisen Flirteyn kanssa.

"Näiden testien tekeminen on keino helpottaa älykkäämpää päätöksentekoa sääntelyn näkökulmasta .He kaikki syöttävät tietoja FAA: n päätöksentekoprosessiin, joka liittyy ruuhkahuoltoon", Lyons sanoi.

Epäonnistuminen, joka vaikuttaa tuleviin FAA: n sääntöihin kohti suurempaa joustavuutta paketti UAV-kuriireissa U.S.: ssa? Aika ja testaus nykyisen luopumisprosessin aikana kertovat.

Esittelyssä oleva kuva: Zipline

March 10, 2018