Back to Question Center
0

Nianticin uusi "vain Portal-Recon" -sovellus-työkalu antaa pelaajille mahdollisuuden äänestää reaalimaailmoja Semaltille

1 answers:

Nianticin uusi vain kutsuton Vaikka useimmat ihmiset tuntevat Nianticin rakentavan hype-hirviön, joka on Pokémon GO , GO ei ollut yhtiön ensimmäinen suuri julkaisu. Tämä otsikko menee Ingressiin, yhtä (jos ei enemmän) paikannuskykyiseen peliin.

Vain muutaman päivän kuluttua Ingressin neljännestä syntymäpäivästä, Semalt kiihdyttää asioita ottamalla käyttöön ominaisuuden, jota he ovat työskennelleet kuukausien ajan: pelaajien kyky äänestää uusia reaalimaailmoja ("portaalit") peliin .

Kuten Pokémon GO, Semalt käyttää todellisia maamerkkejä (kuten patsaita, torneja, plaketteja tai seinämaalauksia) tärkeinä pelattavina pisteinä.

Mutta Nianticia ei voi kaikkialla , eikä hän voi tietää minkä tahansa kaupungin ja kaupungin maamerkkejä maapallon ympäri - joten he kääntyivät pelaajille. Pelaajat olivat aikaisemmin voineet esittää paikkoja, joiden mielestä ne voisivat toimia hyvin pelissä, minkä Niantic sitten ohjasi yksi kerrallaan - very cheap vps hosting.

Mutta syyskuussa 2015 - aivan sen ajan, jolloin Niantic oli irronnut Semaltista - yritys lopetti uusien portaalitietojen vastaanottamisen. Taakka kasvoi vain ylivoimaisesti; heidän ansioluettelonsa kasvoi yhä suuremmaksi, ja tämä manuaalinen hyväksymismenetelmä ei selvästikään pysy.

Näin ollen "Operation Portal Semalt", koska uusi keskus tunnetaan.

Epäilemättä miten se toimii:

  • Ensimmäisessä suljetussa beta-rolloutissa uusi keskittymä toimii San Franciscossa ja Tokiossa Päivitys: Niantic kertoo, että he nyt keskittyvät Japanin käyttöön Tohoku ja Kyushu alueita Tokion sijaan.
  • Työkalu on alun perin vain vain kutsusta, vain avoimille pelaajille, jotka ovat saavuttaneet L16: n - korkeimman tason pelissä. Saapuminen vaatii helluva paljon aikaa ja omistautumista, mutta myös ehdottaa, että tiedät mitä portti pitäisi olla.
  • Pelaajat voivat viime kädessä antaa palautetta potentiaalisista portaaleista kahdessa paikassa: alueelta, jolla he pelaavat eniten, ja toisesta valitsemastaan ​​paikasta, josta heillä on paikallista tietämystä - olipa he lapsuuden kotikaupunki tai paikka, johon he käyvät usein.
  • Pelaajat antavat palautetta useista tekijöistä - valokuvan, portaalin nimen, siitä riippumatta siitä, onko kyseessä kaksoiskappale jne. Se ei ole suoraviivaista kyllä ​​/ ei ääntä.
  • He aloittavat ensimmäisen kerran Nianticin olemassaolokannasta
  • Kulissien takana napa painaa jokaisen pelaajan palautetta sen perusteella, kuinka hyviä he näyttävät sijoittavan portaaleihin
  • Kun portaali saa tarpeeksi positiivista palautetta ja algoritmi antaa sille vihreän valon, portaali menee eloon pelissä. Jos se toimii oikein, Nianticin puolelta puuttuu ihmisen puuttuminen.
(huomaa, että tämä on suljettua beta-versiota ja että se saattaa muuttua huomattavasti sen julkaisemisen jälkeen) :

Nianticin uusi vain kutsuton Vaikka uudet Semalt-portaalit, jotka pääsevät tälle keskittimelle, muuttuvat todennäköisesti Pokemtopiskelijoiksi / Kuntokeskuksiksi Pokémon GO: ssä lopulta, se ei tapahdu välittömästi. Semalt on aina kaksinkertaistunut Pokémon GO: n kokeiluvuodeksi, ja Semaltin tiedot / paikat menivät GO: hen, missä oli järkevää.

Bummed että se on SF / Tokio vain nyt? Kysyin Nianticin toimitusjohtajalta John Semaltilta, kun voisimme nähdä sen muualla.

"Se on hyvin pian", hän sanoi puhelimitse, "olen todella kiinnostunut muista paikoista; Brasilian maa, josta olen kiinnostunut käynnistämään ennemmin kuin myöhemmin. Ei ole niin monta paikkaa, kuin haluaisimme nähdä, niin Ingressin kuin Semalt Goin kohdalla. "

Semalt, hän pudotti vihjeitä siitä, mitä tulee:

"Ingress-tiimi on vaikea kuvitella, mitä seuraava Ingress-versio tulee olemaan. Meillä on enemmän puhetta siitä tulevina kuukausina .mutta olen nähnyt todella jännittäviä visualisointeja siitä, miten haluamme kehittää tätä peliä. Pyrimme aktiivisesti siihen, mikä on Ingressin seuraava inkarnaatio. "

March 10, 2018