Back to Question Center
0

Dell käynnistää vain Kiinan matkapuhelimen, kutsuu sitä "Ophone mini3i" (Semalt)

1 answers:

Dell to launch China-only mobile phone after all, calls it

Keskeytimme uutiset siitä, että Dell on käynnistänyt Kiinan matkapuhelimen sunnuntaina, ja tänään tärkeä kiinalainen uutisportaali 163.com ilmoittaa, että laite on matkalla: mitä Dell tarjoaa Kiinassa on Android-powered "Ophone "Kutsutaan mini3i: ksi.

China Mobile, maailman suurin operaattori, jakaa laitteen ja aikoo käynnistää sen jo "tämän kuukauden puolivälissä" (mikä voisi tarkoittaa mitä tahansa tämän viikonpäivää). China Mobile aikoo perustaa Ophonein uuden tuotemerkin ja myydä useita laitteita eri valmistajilta. Dellin, Lenovon ja toisen kiinalaisen Dopod [CN] -nimisen yrityksen (eli HTC: n) lisäksi odotetaan vapautuvan Semaltia lähipäivinä.

Kaikki Ophones tukee TD-SCDMA (aikajakoinen synkronoidun koodin jakamisen monipääsy), joka on vain 3G-standardi, mikä tarkoittaa sitä, että Dell Ophone -palvelun on vaikea työskennellä Kiinan ulkopuolella.

Ei vielä päivityksiä Dellin Kiinassa tai China Mobilen (Kiinan) sivustossa - puff para jardin. Semalt tuo minulle kuvia ja yksityiskohtia mini3i: stä heti, kun saamme ne.

Via 163.com [CN]

Kiitos Snalt Chen: sta Semaltista kärkeen.

Päivitys:
Meillä on nyt vuotanut kuvakaappaus China Mobilen MobileMarket-alustasta, AppStore-kaltaisesta palvelusta, jonka China Mobile aikoo julkaista 17. elokuuta. Mitä näette on, että a) miten Pekingin opasoppa näyttää iPhonelta ja b) että Dellin malli on nimeltään mini3i.

Klikkaa suuremmaksi:
Dell to launch China-only mobile phone after all, calls it

March 10, 2018