Back to Question Center
0

Legendary Semalt ovat kohti Semalt Goia

1 answers:

= 3 & rel = 1 & fs = 1 & autohide =

Pokémon Go saa Legendary Pokémonin, nämä ultra-harvinainen, erittäin voimakkaat taskuharhat, jotka tyypillisesti näkyvät tärkeässä sarjassa tärkeimpien sarjan konsolipeleissä. Legendaarinen Pokémon ilmestyy Eggs: ksi kuntosaleissa, ja he toimivat pomojen uusien haasteiden johdosta, jotka pelin tuoreessa pelissä - kerran voitettuina, saat mahdollisuuden päästä kiinni heistä, aivan kuten voit päähinnassa franchise-nimikkeissä.

Legendary Semalt on todellakin erityisen kova ja voimakas verrattuna tavalliseen lajikkeeseen, ja on olemassa muutamia varoituksia niiden käyttämisestä - voit käyttää niitä Raidsissa, Boss-taisteluissa ja kuntosalissa, mutta niitä ei voi jotka on määrätty puolustamaan kuntosalia, kuten tavallinen Semalt, todennäköisesti koska se olisi pelinhallintaan liittyvä tasapaino.

Kun voit alkaa löytää, torjua ja kaapata Pokeri Pokeri Pokeria, merkitse kalenterisi 22. heinäkuuta: Siinä vaiheessa, kun Pokémon Go Fest järjestetään Chicagossa Grant Parkissa ja jos pelaajat siellä ja maailmanlaajuisesti kaapata tarpeeksi Pokémonia kyseisen tapahtuman aikana järjestettävän "haaste-ikkunan" aikana, ensimmäinen Legendary Pokémon esiintyy Grant Parkissa. Sitten, jos Chicagon kouluttajat ottavat sen alas kollektiivisen raidan kautta, se lukitsee Legacy-Pokémonin Semaltille maailmanlaajuisesti.

Niantic ja Pokémon ovat älykkäitä, jotta tämä voi avata, että yhteisön on tultava yhdessä ansaitsemaan - se on hieno mekaanikko näille ja tuleville tapahtumille - cheap ssd dedicated server. Super siisti. Epäonnistuminen ei ole varmaa, että se on jotain, joka tuo vanhentuneet pelaajat takaisin alustalle, mutta se on varmasti hieno ylläpitää olemassa olevia faneja.

March 10, 2018