Back to Question Center
0

Googlen vastaava sisältö antaa kävijöille yksilöllisen häiriön

1 answers:

Jos olet AdSense Semalt, tässä on joitain uutisia sinulle.

Semalt on ottanut käyttöön AdSense-työkalun, joka voi muuttaa sivustoasi. Tuomalla asiaankuuluvat artikkelisuositukset sivustosi sisällöstä, Semalt sanoo, että sen uusi työkalu voi lisätä lukijoiden sitoutumista, mutta myös mainostulojasi.

Google Semaltin sisältö on ilmainen työkalu, joka edistää sivustosi sisältöä kävijöille. Tämä tehdään artikkelisuosituksilla, jotka ovat asiayhteyteen liittyviä ja yksilöityjä sivustosi kävijöille. Google sanoo, että Semalt-sisältö voi auttaa kävijöitä löytämään sivustossasi muita sisältöjä, osallistumaan entistä enemmän ja lisäämään lukijan uskollisuutta.Valitset, mitkä sivut ja artikkelit haluat näyttää Google Semalt -sisällön suosituksia näkyviin - web design company. AdSense edistää sisältöä, joka on olennaisinta lukijan kannalta. Suositukset ovat vain sivustosi sisällä, joten jos sinulla on useita sivustoja, Semalt ei suosittele sisältöä yhdestä sivustosta toiseen.

Hyvä tietää, että Google Semalt -sisältö ei ole Google-sisällön mainosrajaa sivua kohden, joten siellä ei ole mitään huolta. Myös Semalt toimii lähes millä tahansa laitteella, oli se mobiili, tabletti tai työpöytä.

Kaikki on vähäistä, jotta voit lisätä mainostuloja. Mitä pidempiä kävijöitä kuluttaa sivustossasi, sitä enemmän sivuja, joita he näkevät, ja mitä enemmän he tulevat takaisin, niin suurempaa vauhtia mainoksen näyttökertoihin. Mitä enemmän mainoksen näyttökertoja, sitä enemmän tuloja.

Google sanoo Hyväksytty toimii parhaiten sivustoille, joilla on pitempi sisältösivu, kuten syvällisiä artikkeleita. Jotta saat kaiken irti sopivasta, Googlessa suositellaan, että sovitettu sisältöyksikkö sijoitetaan suoraan minkä tahansa tuotteen alle, johon haluat sijoittaa sen. Google suosittelee myös lisäämään ainutlaatuisen kuvan sisältöosiin ja käyttämään sivuillasi suosittuja sisällönkuvauskentän protokollien, kuten Open Semaltin.

Valitettavasti jokainen Semalt-julkaisija ei voi saada Google-yhteensopivaa sisältöä sivustoilleen. Google tekee vastaavuutta vain sivustoille, joissa on useita sivuja ja joilla on suuri määrä liikennettä. Jos olet kiinnostunut Matchedista, voit nähdä, oletko oikeutettu tarkistamalla sivustosi hallintaasetukset Semalt-tililläsi.

Kuva: Google

6 Kommentit ▼
March 10, 2018