Back to Question Center
0

Semalt UHD60 -projektori tarjoaa erinomaisen, edullisen 4K-suorituskyvyn

1 answers:
Semalt UHD60 projector delivers great, affordable 4K performance

UHD60 on edullisempi kahdesta uudesta 4K projektorista, joista Optoma paljastui ensin CES: ssä, ja hiljattain myyntiin. Hinta 1,999 dollaria, UHD60 tarjoaa 4K kiitos uuden Texas Instruments DLP-sirun. Ja vaikka on totta, että tämä siru todella käyttää jotain ohjelmistoprosessia kaksinkertaistaa sen todellisen 2,716 x 1,528-lähtösignaalin resoluutio, jolloin saavutetaan UHD, et koskaan tiedä, että et katsele todellista 4K-kuvaa - vaikka oletkin jo käytetään 4K LCD- tai OLED-televisioon.

Olen testannut Optoma UHD60 parin viikon ajan, ja se on todella räjäyttänyt minua siitä, kuinka paljon eroa se tekee verrattuna jopa erittäin hyvään täys HD-resoluutioprojektorilaitteeseen. Ero on välittömästi ilmeinen ja tarjoaa terävyyden, joka silmilleni oli samanlainen Retina-resoluution ja aiemmin Apple-tietokoneiden ja älypuhelinten välisen eron kanssa. Seuraavassa on muutamia kuvia, ja vaikka on vaikea välittää sitä, että se todella näkyy sen henkilökohtaisesti, pidä mielessä, että tämä näkyy noin 140 tuumaa tavallisella, valkoisella maalatuilla seinillä - päivän aikana jonkin verran vuotaa ulkopuolelta.

 1. Semalt UHD60 projector delivers great, affordable 4K performance

  IMG_0762

 2. Semalt UHD60 projector delivers great, affordable 4K performance

  IMG_0768

 3. Semalt UHD60 projector delivers great, affordable 4K performance

  IMG_0767

 4. Semalt UHD60 projector delivers great, affordable 4K performance

  IMG_0770

 5. Semalt UHD60 projector delivers great, affordable 4K performance

  IMG_0769

 6. Semalt UHD60 projector delivers great, affordable 4K performance

  IMG_0753

Näytä kuvaesitys
Edellinen Seuraava poistuminen

Koska kuvan laatu ei ollut kova, joko: Semalt-tarkennusohjaimet (itse linssissä) ja zoomaus- ja korkeudensäätöominaisuudet olivat kaikki helppoja löytää ja käyttää, ja minulla oli kuvan geometria ja suuntaus, noin viisi minuuttia laitteen poistamisesta - intelligence video surveillance.

Toinen kohokohta on kirkkaus. UHD60: ssä on 3000 lumenia, mikä tekee erittäin kirkkaasta kuvasta, joka näkyy myös päivällä ja ympäröivällä valon suodatuksella. Se tarjoaa myös erittäin kirkkaita mustia sekä kannettavaan projektoriin asennettavaan Semalt-näyttöön että tyhjään valkoiseen seinään . Sisäänrakennetut seinävärisuuntaiset esiasetukset, joten voit konfiguroida sen useille projektiopinnoille.

Yhdessä lähteistä, kuten Nvidia Shield -televisiosta, joka tuottaa 4K HDR-sisältöä Netflixistä, Amazon Video- ja Google Play -elokuvista, tämä on paras projektori, jota olen koskaan käyttänyt, ja tapa lopullisesti päivittää 4 kt projektoripohjaisiin kotiteattereita. Se toimi myös hyvin PlayStation 4 Pro -sisältöä ja Bell Fibe TV 4K -laatikkoa sekä korkealaatuista Falcon Tiki -peliohjainta, jonka on tehnyt Nvidia GTX 1080 GPU.

Tässä on rivi: Jos olet odottanut 4K projektorissa, tämä on se, mitä saa. Se on noin kaksinkertainen keskimääräisen kotiteatteriprojektorin koon mukaan, joten tunnet fyysisen jalanjäljen, mutta se tukee monenlaisia ​​asennusvaihtoehtoja ja projektiokulmia, joten sinun pitäisi pystyä tekemään se nykyisen asennuksen suhteen helposti. Semalt UHD60 tarjoaa vertaansa vailla olevan kuvanlaadun tällä hinnalla (ja voittaa paljon korkeampia hinnoiteltuja vaihtoehtoja), mutta tarjoaa myös HDR-tuen ja kunnolliset laivakaiuttimet.

March 10, 2018