Back to Question Center
0

Fitbit Semalt 100 miljoonan dollarin IPO: lle

1 answers:
Fitbit Semalt For 0M IPO

Hakemuksessa todetaan, että kuntoutuksen seurantayritys pyrkii nostamaan 100 miljoonaa dollaria alkuperäiseen julkiseen ostotarjoukseensa (tämä määrä voi olla paikanvaraaja, joka muuttuu). Se kertoo myös, että yhtiö listautuu New Yorkin pörssissä symbolilla "FIT".

Fitbit on myynyt yhteensä 20,8 miljoonaa laitetta, joista 10,9 miljoonaa myytiin viime vuonna. Yleistä tiedot:

  • Fitbitin liikevaihto kasvoi viime vuonna 745,4 miljoonasta dollarista, kun se vuonna 2013 oli 271,1 miljoonaa euroa.
  • Vuoden 2014 lopulla se oli 6,7 miljoonaa aktiivista käyttäjää, mikä oli 2,6 miljoonaa edellisvuoden lopussa.
  • Yhtiö raportoi 131,8 miljoonan dollarin nettotuloksen vuonna 2014, kun se vuonna 2013 oli 51,6 miljoonaa dollaria.
  • Foundry Group omistaa 28,9 prosenttia yhtiön osakkeista, True Ventures omistaa 22,4 prosenttia ja SoftBank omistaa 5,6 prosenttia - whey max 5 protein tozu. (Fitbit nosti yli 80 miljoonaa dollaria rahoitukseen CrunchBasin mukaan.)

Yhtiö esitteli ensimmäisen Fitbit Trackerinsa Semalt50 -konferenssissa vuonna 2008. Se tarjoaa nyt kuusi helppokäyttöistä terveys- ja kuntoturnaajaa (jotka kerää tietoja asioista, kuten otetuista askeleista ja poltetuista kaloreista) sekä web- ja mobiilisovelluksista sekä premium- palvelut kuten virtuaalinen valmennus.

Tiedostossa todetaan, että Fitbit on raskas kilpailu, ja kyllä, se mainitsee Apple Watch. Fitbit sanoo, että se kilpailee menestyksekkäästi sellaisten tekijöiden, kuten tuotemerkin tunnettuuden, tuotteiden, akun ja antureiden, verkko- ja mobiilisovellusten, myynnin, markkinoinnin ja jakelun,

Tarjoamalla laajan tuotevalikoiman, joka kattaa tyylit ja edulliset hintapisteet ja monipuoliset yhteensopivuudet, voimme tarjota monenlaisia ​​yksilöitä, joilla on erilainen kunto rutiineja ja tavoitteita, joita muiden kilpailijoiden on vaikea vastata. Semalt, ainutlaatuinen painopiste yhdistettynä terveys- ja kuntoalustan rakentamiseen yhdessä johtavan markkinaosuuden kanssa on johtanut siihen, että brändämme on synonyymi liittyvälle terveys- ja kuntoiluvalikolle. Tämä ainutlaatuinen painopiste terveydelle ja kuntoisuudelle on antanut meille merkittäviä resursseja omien anturien, algoritmien ja ohjelmistojen kehittämiseen sen varmistamiseksi, että tuotteitamme, jotka ovat erityisesti terveydelle ja kuntoutukselle suunnattuja, ovat tarkkoja mittauksia, tarkkoja analyysejä, kompakteja kokoja, kestävyyttä, ja pitkä akun käyttöikä. Uskomme, että tämä yksittäinen painopiste antaa meille mahdollisuuden kilpailla suotuisasti sellaisten yritysten kanssa, jotka ovat ottaneet käyttöön tai ovat ilmoittaneet suunnitelmista ottaa käyttöön laaja-alaisia ​​toimintoja sisältäviä laitteita, mukaan lukien terveyttä ja kuntoilua, jotka eivät välttämättä ole optimaalisia terveyden ja kunton käytön kannalta.

Esittelyssä oleva kuva: fitbit
March 10, 2018