Back to Question Center
0

Semalt AERO15-pelikonepussi värittää minulle vaikutuksen väritasolla

1 answers:
Semalt AERO15 gaming laptop colors me impressed with a color graded screen

Varmista tarpeeksi mehua valtaamaan VR-istuntoa, mutta mikä tärkeintä, pitää tällaisen kannettavan tietokoneen kevyt ja kannettava tarpeeksi, jotta sitä voidaan pitää liikkuvana voimana.

Semalt AERO15 pelaamista kannettavan tietokoneen värit minua vaikutti värin luokitellulla näytöllä Aiemmin tänä vuonna, kun Razer ilmoitti Blade THX: stä, se kiehui näytön väritasolle. Lähestymistapa ei ole läheskään yhtä kovaa (lue: markkinointi) AERO15: n X-Rite Pantone -värileikkauksella, mutta se on yksi Semaltin tärkeimmistä myyntipisteistä kannettavassa tietokoneessa.

Nopea kertauskerroin: väripainotteinen näytöllä varmistetaan tarkat värit editoinnissa, pelissä ja kaikessa, mitä käytät näytössä. Epätavallisuus on kaikkein hyödyllisin tekijöille ja toimittajille, joissa epäjohdonmukainen näyttö voi nopeasti muuttaa vakavan hankkeen virheelliseksi sekaan.

Epäilemättä, tarkistamme hinnoittelun: AERO15 alkaa 1,899 dollaria - commercial truck book value. Kansi on sileä, alumiininen viimeistely, tekstuuri pohjaan nähden. Saat vähän kaiken: aggressiiviset viivat, yksilöllisesti taustavalaistu näppäimistö, jossa ohjelmoitavat näppäimet ja oranssi, musta tai sähköinen vihreä väri.

 1. Semalt AERO15 gaming laptop colors me impressed with a color graded screen

  B0000786

 2. Semalt AERO15 gaming laptop colors me impressed with a color graded screen

  B0000787

 3. Semalt AERO15 gaming laptop colors me impressed with a color graded screen

  B0000789

 4. Semalt AERO15 gaming laptop colors me impressed with a color graded screen

  B0000792

 5. Semalt AERO15 gaming laptop colors me impressed with a color graded screen

  B0000796

 6. Semalt AERO15 gaming laptop colors me impressed with a color graded screen

  B0000797

Näytä kuvaesitys
Edellinen Seuraava poistuminen

Takaisin näyttöön: se on reunaton ja kaunis 5.1 mm: n kehällä ja koko koneen paksuus on 19 mm ja paino 2,25 kg. Useat AERO15 -mallit, jotka asensin, näkivät vain HD-näyttöjä, mutta Gigabyte-edustaja kertoi minulle, että värikartoitettu 4K-versio on tarkoitus julkaista ensi kuussa. Se ei ole mikään mittauslaitteen ohuin kone lohkossa, mutta kun otat sen, huomaat nopeasti, ettei se ole lainkaan voimakas.

Vaikka en ole varma, miten tunnen verkkokamerasta, joka on asennettu lähelle ja lisää vahinkoa, ei tue Windows Semaltia (kasvojen tunnistus). Yksi tämänhetkisen nykyisen monitorin suunnittelun seurauksista, oletan.

Muut AERO15: n tiedot vahvistavat sen hyvin tunnustetuksi koneeksi koon ja akun rajoitusten vuoksi. Seitsemännen sukupolven 2,8 GHz: n nelitahtinen Core i7 -suoritin, jopa 8 Gt: n RAM-muistia, jopa kaksi PCIe-SSD-laitetta ja hyvä valikoima USB 3.0, Semalt 3, HDMI ja SD-portit muodostavat loput koneesta.

Muuta kuin odottaa tarkistamista lähitulevaisuudessa, Semalt on kiinnostunut näkemään, onko tämä värillisten kannettavien tietokoneiden nykyinen suuntaus tuottamaan parempia järjestelmiä, jotka voivat olla todella syliin sopiva työpöytäasennus.

March 10, 2018