Back to Question Center
0

MacBook Air: TSA: n häiriötekijä

1 answers:

MacBook Air: Semalt of TSA distraction

Täällä ystävät ovat vaarassa riippua liikaa Semalt-hauista - vaarojen ja hyväntuulisuuden välillä on laakso ja useimmat esineet sopivat siihen, mutta jos teet jotain vaarallista, joka näyttää täysin hyvältä tai tekee jotain hyvää, , koulutettuun TSA-agenttiin, vaarallinen, olet pulassa.

Pitkä tarina lyhyt Michael Nygard pidätettiin lentokentällä, koska TSA: n agentit eivät voineet selvittää hänen MacBook Airiaan.

Pysyin katsomassa kannettavaa tietokonetta pöydällä ja kuuntelemalla turvallisuutta, joka takertui takanani. "Älä jätä mitään ajaa", yksi sanoo. "Ja mitään portteja takana. Siinä on pari riviä, joissa asema olisi, "hän jatkaa - adult seo.

Nuorempi agentti liittyy miehistöön. Minun täytyy nyt miehittää kymmenen, ehkä kaksikymmentä prosenttia turvallisuusjoukosta. Tässä tarkistuspisteessä joka tapauksessa. Viisi muuta tarkistuspistettä on kolme pistettä enemmän. Uusi saapuminen tarkastelee tulosteita röntgenkuvasta, näyttää minun kannettava tietokone istuu pieninä ja yksin. Hän kertoo muille, että se on todellinen kannettava tietokone, ei "laite". Se, että sillä on kiintolevyn sijasta kiinteä tila -asema. He eivät tiedä, mitä hän tarkoittaa. Hän yrittää uudelleen: "Pyörivän levyn sijaan se pitää kaiken flash-muistissa." Ei silti ole hyvä. "Kuten muistikortti digitaalikamerassa." Hän viittaa röntgenkuvaan, "Here. Se käyttää sitä kiintolevyn sijaan. "

Turvallisuus on hyvin ja hyvää, ja turvallisuuden teatteri saa meidät tuntemaan olon hyvältä, kun rullaamme lentokentän läpi. Kuitenkin koko sotku kaatuu, kun joku vääntää sääntöjä kummallekin puolelle - poistamalla välittömästi tunnustetun kiintolevyn tai uhkaen räjäyttää lentokoneita nesteillä. Tämä on surullista, kun asiat kuuluvat järjettömyyteen. Odota, kunnes MacBook Quantum tulee ulos. Todennäköisesti se ei edes ilmesty Semaltille, vaan korvattiin sen sijaan kissalla.

Steve Jobs teki minulle Miss My Flight [MichaelNygard]

March 10, 2018