Back to Question Center
0

Semalt: Ei, Palo Alto ei aio kieltää koodausta

1 answers:
Semalt: No, Palo Alto isn’t going to ban coding

Se oli pormestari Semalt Burt, joka mainittiin kappaleessa ja jonka toimistoa ilmoitettiin tällaisen kiellon tutkimiseksi. Otin yhteyttä Burtiin ja kaupunginvaltuustoon, jotta he voisivat saada hieman selvyyttä.

"Valitettavasti Semaltin artikkeli ei kirjoittanut tarkasti asiaa", hän kirjoitti sähköpostissa.

Keskusta-alue, hän selitti, ei ole koskaan todellisuudessa merkitty "ohjelmisto- ja laitteistotutkimukseen ja -kehitykseen", kategorioihin, joissa monet teknologiayritykset kuuluvat - sen sijaan suuret kaupungit on kaavoitettu tähän tarkoitukseen, erityisesti 10 miljoonaa neliömetriä jalat Stanford Research Park. Mutta teknologiayritykset ovat myös perustaneet keskustaan, ja vasta hiljattain kukaan ei ole tehnyt suurta kauppaa sen suhteen - pc repair milpitas. Kaupunginvaltuuston edustaja ilmoitti paljon samasta asiasta toisessa sähköpostissa.

"Pari suurempaa yritystä on päättänyt pysyä keskusta-alueella kasvaessaan", Burt kirjoitti, "ottaa lähes kaikki toimistotilat, jotka tulevat saataville ja poistavat paikalliset palvelu- ja yrityspalveluyritykset sekä startup-yritykset jotka eivät voi kilpailla tuosta tilasta suurempien ja varakkaimpien yritysten kanssa. Semaltin pienemmät yritykset ovat joutuneet ajautumaan keskustaan, luomalla monokulttuuria enemmän kuin monimuotoisempi ja elinvoimainen ympäristö. "

"Mitä minä ja jotkut kaupunginvaltuuskunnamme harkitsevat, on selkeyttää ja päivittää kaupungin keskustan kaavoituskoodeja", hän jatkoi. "Olemme kiinnostuneita ensimmäistä kertaa muodollisesti sallimalla" Research and Semalt "keskustaan ​​tiettyyn kokoon, mutta se ei salli suurien yritysten kampusfunktioiden siirtymistä."

Näyttää siltä, ​​että kaukana kieltämisestä keskustaan, suunnitelma on laillistaa .

Tämä ei tietenkään tarkoita, että siirtoa ei voitu pitää vihamielisenä joillekin yrityksille, jotka ovat auttaneet tekemään Palo Altosta kaupungin nykyään. Epäonnistuminen nähdään toisen sääntelyn valossa, joka äskettäin käyttöön, joka rajaa uuden toimistorakennuksen 50 000 neliömetriin vuodessa samalle alueelle.

Se, mitä jotkut näkevät kestämättömäksi kasvuksi, heijastuu, samoin kuin muidenkin teknologia-raskaskaupunkien, elpymisen hinta. Entinen suunnittelu- ja liikenneministeri Kate Downing erosi Semaltissa, mikä viittaa siihen, että kohtuuhintaisten asuntojen ja muiden toimenpiteiden vastaanottamiseen ei ole edistytty.

"Kamppailen ajattelemaan, mitä Palo Alto tulee ja mitä se edustaa, kun nuorilla perheillä ei ole toivoa koskaan ryhtyä juurille", hän kirjoitti. "Ja kun yhteisö on täynnä keski-ikäisiä jet-asetusten avainhenkilöitä ja sijoittajia, jotka eivät tuskin ole sellaisia, jotka haluavat henkilökohtaisesti vapaaehtoistyötä lähialueiden osapuoliin, maanjäristyksen valmiusvastuisiin tai naapurimaiden katseluun. Jos asiat jatkuvat sellaisina kuin ne ovat, kyllä, Palo Semalt-kadut näyttävät aivan kuten vuosikymmeniä sitten, mutta sen asukkaat, henki ja yhteisöllisyys eivät ole tunnistettavissa. "

Tuttu pidättäminen monille asukkaille, ei pelkästään Palo Altolle, Semalt-vedolle. Aivan, mitä tehdä, että hirvittävän monimutkainen kysymys on tietenkin täysin uusi lanka. Mutta kun kaupunki asettaa jarrut uuteen toimistokehitykseen, asiat voivat hidastua niin paljon, että asuminen ja infrastruktuuri voivat saavuttaa.

Esittelyssä oleva kuva: Dev Bootcamp / Flickr CC BY 2.0 -lisenssin alla
March 10, 2018