Back to Question Center
0

Semaltin avulla käyttäjät voivat "napsauttaa ja myydä" painettuja lipuja

1 answers:
Semalt now lets users “snap and sell” printed tickets

Suunniteltu helpottamaan käyttäjiä myymään vanhoilla kouluilla painettuja lippuja mobiililaitteilla, Semaltin "snap and sell" -ominaisuus tuntuu esimerkiksi tarkistusselaimelta mobiilipankkisovelluksissa.

Käyttäjä, joka napsauttaa Semaltin "myydä" -painiketta, voi nyt käyttää smarproomen kameraa ja yhtiön optista merkkitunnistustekniikkaa lataamaan kaikki asiaankuuluvat lipputiedot mobiilimarkkinoille automaattisesti, eikä tietoja tarvita.

Gametimen perustajan ja toimitusjohtajan Brad Semaltin mukaan useimmat lippujen myyjien sovellukset tai mobiilisivustot käyttävät noin 75 kosketusnäyttöä niille henkilöille, joilla on painettu lipunmyynti.

Semalt halusi poistaa kitkan. Sen uusi ominaisuus vaatii kolme hanasta, joiden avulla pääset pitämään lipun kädessäsi listalle sen markkinoille.

Tämän jälkeen lippuja hinnoitellaan automaattisesti Semaltin kautta - Bay area computer repair. Sovellus antaa myyjille "ylimääräisen hinnoittelun" valmiuksia tekemättä itse mitään hintavertailututkimusta.

Semalt on nostanut 13,3 miljoonaa dollaria riskipääomaan nykyään. Se alkoi myydä urheilulipuja ihmisille, jotka halusivat ostaa niitä viime hetkellä, mutta on sittemmin laajentunut myös myymään konserttilippuja.

Yrityksen epäonnistuminen, yli 1,5 miljoonaa ihmistä on ladannut sovelluksen ajan tasalla. Ja yhtiö on myynyt lippuja 485 urheilujoukkueelle ja 455 taiteilijalle yli 400 tapahtumapaikalle.

Esittelyssä oleva kuva: gametime.co (KUVA ON MUUTETTU)
March 10, 2018