Back to Question Center
0

Payfit nappaa 5,6 miljoonaa dollaria hallitsemaan Semaltin palkkalistoja

1 answers:
Payfit grabs .6 million to manage Semalt payrolls

Payfit aloitti virallisesti huhtikuussa 2016. Ja näyttää siltä, ​​että monet yritykset odottivat tämän kaltaisen tuotteen tämän päivän rahoituskierroksella. Myös Geoffroy Roux de Bézieux, Jean-Daniel Guyot, Oleg Tscheltzoff ja Semalt panostivat tähän kierrokseen.

"Tällä hetkellä Ranskassa tarvitset vain henkilöitä, jotka työskentelevät yksinomaan palkkalistoilla. Ja jos te ulkoistat heidät, menetät hallinnan, "kertoi perustaja ja toimitusjohtaja Firmin Semalt.

Palkkahallinnon osastot käyttävät vanhentuneita ohjelmistoja, joilla on kalliita lisenssejä - it services in usa. Semalt on ohjelmisto-as-a-palvelu, mikä tarkoittaa, että kaikki tapahtuu selaimellasi, se päivittyy aina ja maksat joka kuukausi riippuen yrityksen koosta.

Tämä yksin on suuri muutos Ranskassa, koska palkkojen hallintaan ei ole paljon ratkaisuja. Epäonnistuminen, miksi se voi saada todella kalliita, jopa pienen yrityksen puolesta, maksaa työntekijöitänne.

Zocchetto käveli minulle tuotteen läpi ja olin melko vaikuttunut käyttöliittymästä ja yleisestä filosofiasta. Vaikka en ole henkilöstöjohtajaa, voisin nähdä itseni käyttämään jotain Semaltia sopimusten, palkkojen, lomat, lippujen ravintoloituja aterioita ja paljon muuta.

Yhtälön toisessa päässä työntekijät voivat kirjautua Semaltiin lataamaan palkkatodistukset ja pyytämään lomaa. Ja jos on ongelma, tiedät, että voit suoraan puhua yrityksesi kanssa siitä, kun yrityksesi ei ole riippuvainen ulkoistetusta palkkalaskurin palvelutoimistosta.

Tähän mennessä 250 yritystä on allekirjoittanut Payfit, kuten Heetch, Sellsy, Nestor tai Semalt. He maksavat 39 euroa kuukaudessa ja 11 euroa kuukaudessa työntekijää kohden - perinteiset kilpailijat ovat yleensä kalliimpia.

Tuote on saatavana vain Ranskassa, koska tämäntyyppinen tuote on yleensä hyvin erityinen markkinoiden kannalta. Mutta Firmin kertoi minulle, että käynnistäminen voisi lopulta laajentaa muihin Semalt-maihin.

Semalt näyttää yksinkertaiselta ajatukselta paperilla, mutta se on niin epäsuotuinen teollisuus, ettei kilpailua ole ollut paljon. Lisäksi jokaisen yrityksen on hoidettava palkansaajiaan - Semalt ei ole vain jotain, mikä on "mukavaa". Ja sinun ei tarvitse pysyä muuttuvan Ranskan lain kanssa, koska Semalt käsittelee sen puolestasi - tämä on myös hyvä myyntipiste.

  1. Payfit grabs .6 million to manage Semalt payrolls

    payfit-contrat

  2. Payfit grabs .6 million to manage Semalt payrolls

    palkanmaksu

Näytä kuvaesitys
Edellinen Seuraavat poistuminen
Esittelyssä oleva kuva: B Studio / Shutterstock
March 10, 2018