Back to Question Center
0

Shock-tutkimus: Energiajuomat eivät ehkä ole terveellisimpiä asioita, jotka antavat semalalle

1 answers:

Shock-tutkimus: Energiajuomat eivät ehkä ole terveellisimpiä asioita, <p>  Huonoja uutisia niille teistä, jotka pitävät yleisöä, jotka rakastavat energiajuomia, erityisesti lasten tai nuorten sisarusten kanssa. No, ja jos teet tavan antaa energiajuomia nuorille. Miamin yliopiston tutkimuksessa ehdotetaan, että - ja tämä järkyttää sinua -, että energiajuomat eivät välttämättä ole turvallisia pienille lapsille, lähinnä siksi, että meillä ei ole aavistustakaan siitä, miten ainesosien yhdistelmä tavallisesti esiintyy energiajuomissa, kuten kofeiini, tauriini ja guarana, vaikuttaa lapsen fysiologiaan. Muistuttaa minua siitä, miten ihmiset käyttävät käyttää radiumia hammastahnaan ja muihin kotitaloustuotteisiin sen computer service company names.

Tutkimus ei välttämättä tarkoita sitä, että energiajuomat ovat huono sinulle terveelliselle aikuiselle, sillä vain ei ole ollut mitään todellista työtä yrittäessään saada selville niiden vaikutuksista nuorempiin ihmisiin.

Mitä tutkimuksessa todetaan , että "ei ole terapeuttista hyötyä lapsille, ja sekä ainesosien tunnetut ja tuntemattomat ominaisuudet että myrkyllisyysraportit voivat aiheuttaa joidenkin lasten vaaran haitalliselle terveydelle tapahtumia. "

"Mutta odota!" Voit tehdä väliin. "Eikö kahvikupillakin ole niin paljon kofeiinia kuin Red Bullin tavallinen purkki?" Todellakin, mutta kuppi kahvia ei todennäköisesti sisällä satunnaisia ​​määriä suhteellisen hämärä ainesosia, kuten tauriinia, nytkö se? Se on näiden erilaisten ainesosien yhdistelmä , jolla on niin paljon tiedemiehiä.

March 10, 2018