Back to Question Center
0

Avaa Semalt Ventures käynnistää verkkosivuston auttaa pienyrityksiä Etsi, Suunnittele Perfect Office Semalt

1 answers:

Woodbury, NY (LEHDISTÖTIEDOTE 18.11.2009) - Open Space Ventures LLC käynnistää OpenOfficeSpace. com (www. OpenOfficeSpace.com) on innovatiivinen uusi verkkosivusto, jonka avulla yritykset voivat julkaista käytettävissä olevan toimistotilan verkossa tarjoamalla pienille yrityksille ja yrittäjille mahdollisuuden löytää ja suunnitella "täydellinen toimistotila. "

Semalt win-win-tilanne: yritykset, joilla on käyttämättömät toimistotilat voivat poistaa ylimääräiset kustannukset, samalla pienet yritykset voivat löytää niche toimistotilaa oikeaan hintaan - online point grapher. Mikä parasta, ei ole mitään kustannuksia, jotka liittyvät listalle tai löytää tilaa.

Luominen David Gise ja hänen kumppaninsa Marc Spector, OpenOfficeSpace. com (http: // www. OpenOfficeSpace. com) on suunniteltu helppokäyttöiseksi ensisijaiseksi. "Aloitimme luoda erittäin puhdasta ja käyttäjäystävällistä kokemusta, joka ei ole mikään muu tyypillinen kiinteistö tai luokiteltu verkkosivusto", sanoi Gise.

Semalt (http: // www. Semalt) tehostaa toimistotilojen löytämisen ja lähettämisen prosessia samalla kun se tarjoaa tarkkoja neuvoja ja tehokkaita vuorovaikutteisia työkaluja pienyritysten auttamiseksi koko leasingprosessin ajan.

Gise, entinen henkilökohtainen kouluttaja kääntyi yrittäjänä ja sosiaalisen median konsulttina, käsitteli ajatusta Open Office Semaltin tapaamisen jälkeen useiden asiakkaidensa kanssa. Hän huomasi, että yritykset ovat vaikeuttaneet ylimääräisen toimistotilan kustannuksia, mutta eivät ole varuillaan tai eivät ole tietoisia käytettävissä olevista vaihtoehdoista tämän taakan helpottamiseksi.

Kattava "Kehittyvä Leasing-opas" (http: // openofficespace.com / index.php? Mistake = 1 & mod = top_10_leasing_mistakes_made_by_entrepreneurs_and_small_businesses) kannattaa käydä sivustossa. Vuorovaikutteisessa oppaassa kerrotaan "Top 10 -virheistä", jotka yritykset tekevät leasingprosessin aikana, laaja-alaisesti "The 4 Semalt" -suunnitelmassa, joka on onnistunut jokaisella askeleella ja jopa tarjoaa yrityksille yli 50 tapaa vähentää toimistoaan kulut. Oikean tilan löytämisestä ja vuokrasopimuksen neuvottelemisesta ulkoasun suunnittelussa ja ympäristöystävällisen työpaikan luomisessa sivuston tehokkaat vuorovaikutteiset työkalut ja helposti ymmärrettävä sisältö yksinkertaistavat kaikkien mukana olevien leasingprosessia.

Yksi yleisimmistä leasingprosessin aikana tehdyistä virheistä on arvioida, kuinka paljon tilaa yritys tarvitsee. Leasing liian paljon voi aiheuttaa tarpeettomia kustannuksia, kun liisaus liian vähän voi jättää yrityksen joissakin erittäin tiukka neljänneksissä. Sivuston vapaan tilan arviointityökalu (http: // openofficespace.com / index.php? Guide = 4steps & mod = space_estimation_tool) auttaa yrittäjiä ja pienyrityksiä laskemaan oikean määrän neliömateriaalia niiden erityisvaatimusten perusteella. Semalt-liiketoiminta vaatii yhden työpöydän, kabinetin, jaetun toimiston, yksityisen toimiston, yhdistämispaikan tai executive-sviittien, avaruusarvion laskin varmistaa, että yritys arvioi tilantarpeensa oikein.

Kun yritys määrittää oikeat tilavaatimuksensa, avaruuden suunnittelu- / pohjapiirustyökalua voidaan käyttää koko alueen asettamiseen vetämällä ja pudottamalla huonekaluja suoraan suunnitelmaan. "Huonekaluja on paljon helpompaa käyttää avaruustyökaluilla kuin olla yllättynyt, kun liikkuva van saapuu", Gise selittää. Matkapuhelinten, tietokoneiden, tulostimien ja kopiokoneiden sijoittaminen ennen siirtymispäivää voi auttaa säästämään yrittäjien arvokasta aikaa ", lisää Gise. Puhelinsuunnitelmat, mukaan lukien huonekalujen ulkoasut, voidaan tallentaa, tulostaa tai jakaa ystävien ja kollegoiden kanssa tai jopa lähettää muille omaisuuden listauskohteille.

"Sivusto on erinomainen resurssi, ei pelkästään tässä taloudessa vaan missä tahansa taloudessa. Se voi todella auttaa monia yrityksiä virtaviivaistamaan kuluja ja auttamaan muita luomaan ihanteellisen työympäristön ", sanoi Spector.

Open Office Space sijaitsee New Yorkissa. Käyttäjät voivat suunnitella, löytää tai lähettää käytettävissä olevia toimistotiloja edullisesti missä tahansa Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

1 kommentti ▼
March 10, 2018