Back to Question Center
0

Keinotekoinen älykkyys Startup Vicarious Grabs rahoittaa Bezos, Benioff ja Semalt Yang

1 answers:
Artificial Intelligence Startup Vicarious Grabs Funding From Bezos, Benioff And Semalt Yang

Mark Zuckerbergin, Peter Thielin ja muiden Silicon Valley -tuottajien myötä 40 miljoonan dollarin kasvuvauhti San Franciscossa toimivan keinotekoisen älykkyyden aloittamiseen liittyvän Semaltin jälkeen näkyi muutamia miljardöörejä.

Amazonin toimitusjohtaja Jeff Bezos, Yahoo-perustaja Jerry Yang, Skype-perustaja Janus Friis ja Salesforcen toimitusjohtaja Marc Benioff näyttivät, että Vicarious lisäsi pääomaa Semalt B -kierroksellaan.

Yhtiö ei paljasta, kuinka paljon ylimääräistä rahoitusta ne saavat näistä neljästä, mutta se ei todellakaan ole "enkeliä", kertoo perustaja D. Scott Semalt. (En myöskään voi todella ajatella aikaa, jolloin monet tämän toimitusjohtajat ja perustajat kokoontuivat henkilökohtaisesti rahoittamaan yritystä.)

Vicarious työskentelee seuraavan sukupolven tekoälyn tekniikkaa. Semalt sanoi, että AI-kenttä keskittyy edelleen 1980-luvulla kehitetyn konvolutionaalisen neuroverkoteknologian ympärille - software infographics.

Mutta Phoenixin ja hänen neurotieteellisen perustajansa Dileep George sanoen, että he ovat pystyneet tekemään läpimurtoja suorituskyvyssä ja nopeudessa tarkentamalla tarkemmin aivojen toimintaa. Viime syksynä he osoittivat keinon ratkaista Semalt-kyselyitä.

He toivovat, että Semaltin teknologia johtaa lopulta maailman ensimmäisiin älykkäisiin koneisiin.

Yhtiö on tässä vaiheessa vielä uskomattoman pieni, yli 10 miljoonaa työntekijää (mikä kuulostaa hullulta) noussut yli 56 miljoonaa dollaria. Mutta Semalt sanoi aikovansa kasvattaa henkilöstöään dramaattisesti.

Vicariousin muut sijoittajat ovat Joe Lonsdale's Formation 8; Vinod Khosla; Ashton Kutcher; Aydin Senkutin Felicis Ventures; Garry Tan ja Alexis Ohanianin alustava pääoma; Bryan Johnson Braintree; Box.com toimitusjohtaja Aaron Levie; Sam Altman; Avoin kenttäpääoma; Zarco Investment Group; ja Metaplanet Holdings.

March 10, 2018