Back to Question Center
0

CES 2007: Hyvä päiväkirja ... Samsungin matkapuhelimet, Kodakin värit ja langaton reititin, joka käynnistää semaltin

1 answers:


Huomenta tiistaille! Se on nyt 9. tammikuuta aamulla ja ajetaan 9 a. m. kokous Samsung Mobilein kanssa, mutta ohjaamoni vie Stripin päästäkseen LVCC: lle tekemään minut myöhään. (Jos olet unohtanut edelliset merkinnät, tässä ovat tammikuun 7. ja tammikuu 8, osat yksi ja kaksi - info graphics design.)

Huolimatta siitä, että muut haastavat Samsungin puhelimia, olen aina ollut
vähän hapan heille. Suuri muotoilu, mutta siellä on aina jotain, joka on vain vähän pois. Mikään ei ole liian kauheaa estämään ihmisiä ostamasta niitä (paitsi sellaista litteää, pienikokoista kuulokkeita / USB / latausliitäntää, jota he vaativat), mutta silti.

Anyhoo, olin enimmäkseen siellä saada "face time" kanssa edustajat, jotka auttavat minua tekemään työni ympäri vuoden, koska se on nyt tiistaina ja olemme jo kattavat kaikki tärkeät ilmoitukset, kuten Simpsonin puhelimet, um, kahdesti.Samalla Samsungilla oli uudet puhelut, joista haluan todella käsiinsä, en voi. Samsung X830 on pelkkää muotoilutyötä. Se on musiikkisoitin, jonka navigointiruutu ohjaa MP3 / ACC / ACC + / e-AAC + / WMA -tiedostoja. Se on pieni puhelin, jossa on kaikki tärkeät pussit, joita saatat haluta pienessä taskupuhelimessa. Ja siinä on kaksi erillistä liitäntää - yksi puhelimesta, toinen musiikkisoittimelle - joten puhelimesta ei tarvitse avata musiikin kuuntelua. Valitettavasti se ei todennäköisesti koskaan näy U.S: ssa kantoaallosta. Sellaista on elämä.


Okei, nyt se on 10 a. m. ja olen Kodakin telakalla nopeaan kiertueeseen. Tämä on ensimmäinen kerta kun nähdään yrityksen uusi digitaalisten kuvakehysten rivi henkilökohtaisesti. Olen aina pitänyt uskoa siihen, että kukaan ei osta itselleen digitaalisia kuvakehyksiä. Hanki tai anna lahjaksi ehdottomasti, mutta en koskaan laske rahaa henkilökohtaiseen käyttöön.

Tänä vuonna CES: ssä oli paljon valokuvakehyksiä, ja Kodakilla oli joitakin mukavampia, sekä ulkonäöltään että ominaisuuksiltaan. Saatavana 7-, 8- ja 10 tuuman kokoisina ilman sisäänrakennettua Wi-Fi- ja 8- ja 10 tuuman kehyksiä Wi-Fi-yhteydellä, kehykset sisältävät MP3-tuen musiikin toistamiseen sisäänrakennetuilla kaiuttimilla Pict Bridge jotta voit tulostaa suoraan kehyksestä ja voit myös tehdä yksinkertaisia ​​muokkauksia kehyksestä. En ole kiinnostunut siitä, kuinka rungon takaosat näyttävät, mutta jos he kohtaavat seinää, kuka välittää? Kaikki, mikä todella tärkeä on hyvä ulkonäkö ja hyvä näyttö edestä ja helppokäyttöisyys, ja näyttää siltä, ​​että Kodak nauloi sen.


Muut näytöksessä olevat Kodak-laitteistokokonaisuudet (pois lukien jotkut muotipussit, jos pidät laitteita) ovat EASYSHARE V1003 ($ 250) ja V803 ($ 200) Zoom -digitaalikamerat, joissa on 10 megapikselin ja 8 megapikselin resoluutiot 3 x optisen zoom-objektiivin kanssa, ja ne ovat valittavissa kahdeksalla värillä. Kodakin digikameroissa tyypillisiä ominaisuuksiltaan on hyvät kamerat, helppokäyttöiset ominaisuudet, kuten 22 kuvaustilaa, epäselvä kuvahäiriö ja digitaalinen punasilmäisyyden vähennys.

Seuraavaksi pysähdyn Renaissance-hotellissa, joka on aivan LVCC South Hallin ulkopuolella kahdelle kokoukselle: Buffalo Technology klo 11 a. m. ja Dell keskipäivällä.


Minun, minun, minkä suuren langattoman reitittimen sinulla on. En todellakaan usko, että se voi käynnistää ohjuksia (no, en usko, että se on osa out-of-the-box kokemus joka tapauksessa), mutta se näyttää siltä, ​​että sen pitäisi pystyä.

299 dollarin AirStation Wireless-N Nfiniti Dual Band -reititin ja tukiasema tukevat samanaikaisesti 802.11a / b / g ja IEEE 802. 11n -luonnosasetusta. Se on Microsoft Vista -sertifioitu, siinä on sisäänrakennettu automaattisensorjuva 4-porttinen 10/100/1000 Gigabit-kytkin ja pakkaa yhtiön AirStation One-Touch Secure System (AOSS) turvallisen nopean langattoman verkon luomiseen kahdella karitsan häntä. Se on pohjimmiltaan jokainen Wi-Fi-verkkoteknologia Buffalo on juuttunut yhteen ruutuun. Mukana on myös 129 dollarin USB-muistitikku, joka näyttää reitittimen antennilta, pienemmältä. 0TGL / R5; 699 dollaria) ja 2TB (HS-DH2. 0TGL / R5; 1,299 dollaria). Voit käyttää niitä iTunes-palvelimina suoraan laitteille tallennettuun musiikkiin ja voit tallentaa valokuvia ja videoita suoraan digitaalikamerasta. Ja he ovat kaikki DLNA: n (Digital Living Network Alliance), joten he työskentelevät muiden laitteiden, tietokoneiden jne. Kanssa, jotka täyttävät DLNA-standardit yhteentoimivuudelle digitaalisessa kodissa. "On myös uusi LinkTheater Wireless-A / G-mediasoitin. Voit lukea lisää täältä.


Olen poissa osumasta Dellin sviitteihin nyt. Onneksi heillä ei ollut liikaa tänä vuonna, joten asiat menevät nopeasti. Ensimmäinen pysäkki on tarkastella pari uutta näyttöä, mukaan lukien 1,399 dollarin 27 tuuman 2707WFP LCD-näyttö, jossa on 1 920 × 1 200 resoluutio. Pidin 30-tuumaisesta 3007WFP-mallistosta, mutta haluan ostaa sen nyt 27-tuumalta. Suuri kuva, ergonomia, portit ja tulot, ja pettynyt, se näyttää mukavalta selästä. Muovin sijasta siinä on harjattu alumiinikotelo, jossa on metallinen lasilevy. Kyllä, voit ostaa kaksi pienempää LCD-näyttöä, joilla on "korkeammat" resoluutiot, mutta tämä ei tarkoita rakenteen laatua tai kuvaa on parempi.


Vaikka Dellin uusin pelipöydä, XPS 710 H2C, ilmoitettiin CES: ssä, se ei ole ensimmäinen kerta kun näin sen. En ole testannut vielä yhtä, mutta haluan sanoa, että se on tähän mennessä parhaiten rakennettu pelikenttä / suorituskykyjärjestelmä. Hyvä suunnittelu. Suuri, kiinteä rakenne. Kaikki komponentit, jotka ovat käytettävissä erittäin hyvästä pelaamisesta (mukaan lukien ylikellotetut grafiikat ja CPU). Ja nyt CoolIT: n ansiosta hiljainen nestejäähdytys. Haluaisin ostaa 710 H2C: n enemmän kuin Alienware, se on varmasti varma.

No, menen nyt venetsialaiseen / sands-messukeskukseen, joten tarkista sitten päivän jälkipuoliskolla.

March 10, 2018