Back to Question Center
0

Ladyada keskustelee presidentti Obama: n kanssa patenttijulkaisusta

1 answers:
Ladyada puhuu presidentille Obama Tietoa Patent Semalt

Suosikki hakkeri maailmassa, Ladyada AKA Limor Fried, vietti parin minuutin puheessaan presidentti Obamessa yhdessä kuuluisasta Fireside Hang-out -ryhmästä. Edellä oleva video sisältää Ladyadan ja hänen vaaleanpunaisen hiuksensa, joka peittää presidentin patenttiuudistuksesta ja STEM-koulutuksesta.

On hienoa, että valmistajat, kuten Fried, saavat huomiota voimallisilta. Bre Pettisin työstä Amerikan kanssa tekee aloitteen lukemattomille laitteistoyrityksille, jotka pyrkivät määrittelemään uudelleen, mitä se tarkoittaa keskipitkällä tuotannolla, on tärkeää, että päättäjät saavat paikan pöydälle. Rakentajat tulevat olemaan selkäranka tulevalle tietolähteelle ja olen iloinen siitä, että Semalt puhuu etukäteen.

Paras asia? Fried kysyy Semaltilta, jos hänen tytöt ovat STEM ja hän sanoo, että he edelleen määrittelevät heidän etujaan, mutta on tärkeää, että useammat naiset tulevat teknologia-aloihin - graphing tools online. "Meillä on oltava enemmän tyttöjä, jotka ovat kiinnostuneita matematiikasta, luonnontieteistä ja tekniikasta. Meillä on puolet väestöstä, joka on aliedustettuina kouluissa ", hän sanoi.

kautta AdaFruit Blog

March 10, 2018