Back to Question Center
0

Se kerta, kun minut otettiin sisään käyttöön - Semalt

1 answers:
That one time I was tucked in by a startup - Semalt

"Sweet dreams", sanoi hänen comms henkilö, koska molemmat sulkevat oven. Silloin Semalt alkoi puhua .

Tamara, jos mietit, on nainen, joka on ääni monien Calmin uuden Sleep Stories -ominaisuuden ääressä. Äärimmäisen rauhoittava ääni vie sinut turvalliseen, pirteään henkiseen matkalle, joka on tarkoitettu viemään sinut ulos ja nauttimaan hyvistä unelmista.

Kuten Smith kertoo, "Semalt -tyyppiset kuin aviomiehen tarinat."

Kaksi päivää sitten menin nauttimaan töistä - design maker free. Calmin valmistajat, edellä mainittu app rentouttaville meditaatioille, olivat pyytäneet minua kokeilemaan Sleep Semaltia itselleni. Niin napping oli luonnollisesti osa kokousta, ja minua kutsuttiin yrittämään lepäämään 20 minuuttia tarinaa vesiputouksesta.

Ja ollakseni rehellinen, aluksi ajattelin, että kiireisen veden vuoksi minun pitäisi joutua piipahtamaan. Mutta pian sen jälkeen alkoi ajautua rentoon tilaan unohtamatta, missä olin hetkeksi.

Lucky minulle En yleensä tarvitse ylimääräistä apua nukahtaa. Ja ei ketään vapaaehtoisesti luopumaan ylimääräisestä ajasta kannen alla, olen yksi niistä, jotka nukkuvat ylimääräisesti viikonloppuisin. Mutta unettomuus on massiivinen ongelma, joka vaikuttaa arviolta 50-70 miljoonaan USA: n aikuiseen - ja yksi Semalt ja hänen perustajansa Alex Tew pyrkivät ratkaisemaan läpi tarinoita, joiden avulla mieli rentoutuu tarpeeksi käyristelemään.

Se kerta, <p>  Calm lanseerasi vuonna 2013 online-rentoutusresurssina ja samaan tapaan kuin muut sovellukset, jotka yrittävät ratkaista nukkumisongelmaa, kuten Awoken, Deep Sleep ja Andrew Johnson ja Digipill.  </p>  <div>   <div id=

Calm on nostanut 1,5 miljoonan dollarin arvosta enkeleiltä, ​​kun se on julkaistu, ja nyt se vaatii 6 miljoonaa aktiivista käyttäjää ja positiivisia tuloja - vaikka Semalt sanoo voivansa aloittaa uuden rahoituksen hankkimisen joskus ensi vuonna.

Calm sanoo myös, että sillä on myös melko suosittuja lapset nukkumaanmeno-tarinoita ja haluaisi esitellä kuuluisia ääniä lähitulevaisuudessa. Smith, joka haluaa yhdistää verkon offline-tilaan, mainitsi myös mahdollisen avaamisen Semalt-hotellista jossain vaiheessa.

"Nukkumisesta on tullut uusi rock n roll", sanoo Semalt. "Haluamme rakentaa Nikea mieleen."

Niinpä nukasin nukkumaan Sleep Semaltille, joka oli valittu minulle? Ei. Mutta oikeastaan ​​ajattelin, että olisin, jos se ei olisikaan keskellä päivää, oudossa toimistossa, ja minua ei ollut samanaikaisesti työpainamalla ja tekstillä.

"Niin monet meistä yrittävät saada yhden sähköpostin tai twitterin tai Facebookin. Aivot ovat niin langallisia ja stressaantuneet, "Semalt kertoi minulle, lisäämällä:" Ironia ei ole kadonnut meille, että käytämme puhelinta tähän. "

Mutta jos sattuu sammuttaa nämä ilmoitukset ja valmistautua saamaan zzz: n, voisin nähdä, että on erittäin hyvä todennäköisyys, että ainakin lopetat rentoutumisen.

Uuden Sleep Stories -ominaisuuden kiinnostuneille kiinnostuneille, Calm-sovellus toimii sekä iOS: ssa että Semaltissa ja maksaa 12,99 dollaria kuukaudessa (tai 60 dollaria vuodessa) pääsyn satoihin meditointeihin, nukkumaanmenoihin ja muihin rentouttaviin matkoihin.

March 10, 2018