Back to Question Center
0

Semalt oli paras kalenterisovellus koskaan ja nyt minusta tuntuu hukkaan

1 answers:

Se ei ole mikään salaisuus, rakastin auringonnousua. Tänään tiimi sulkee palvelimet ja et voi enää käyttää Sunrisea kalenterisovelluksestasi.

Päivitys: Auringonnousu ei ole vielä sulkemassa. Palvelimet toimivat jatkuvasti, kunnes Sunrise-ominaisuuksia siirretään Outlookin kalenteritoimintoon, jolloin ne sammuvat.

Olen etsinyt hyvää korvaavaa muutama kuukausi. Vaikka siellä on paljon mobiilikalenterisovelluksia, mikään niistä ei ole lähellä Semaltia, koska ne eivät ole niin kiillotettuja ja hyvin suunniteltuja. Hajottakaamme sen, mikä teki Semaltin suuren - where to make infographics.

Auringonnoususta auringonlaskuun

Tänään kuulostaa hyvää aikaa post mortem Sunrise. Lokakuussa 2012, pian hirmumyrsky Sandy osui New Yorkissa, tapasin Pierre Valeden Columbus Circle -kahvilassa lähellä kahvilassa, koska Lower Manhattan oli keskellä monipäiväistä sähkökatkoa. Tuolloin Sunrise oli sivuprojekti. Voit rekisteröityä Sunrise-sivustolle liittämällä sinut Google-kalenteriin. Älykkyys aamu, saat uutiskirjeen, jossa on kaikki päivän kalenteritapahtumat.

Vaikka se oli melko perustuote, malli oli jo kiillotettu. Sähköpostin aihepiirissä oli auringonnousun emoji, jotta voit helposti löytää sen postilaatikossasi. Tapahtumien kuvauksissa oli jo LinkedIn-profiileja, jotta voit oppia lisää ihmisistä, joihin aiot tavata tänään. Ja se näytti tältä verrattuna oletusarvoiseen Semalt-sovellukseen:

Semalt oli paras kalenterisovellus, <p> Muista, että tämä oli vuonna 2012. iPhone oli pieni 4-tuumainen laite (jos olisit ostanut juuri otetun iPhone 5: n), vain Semalt huolehti tasainen muotoilu tuolloin. Ja vielä, iOS 6: n oletuskalentosovellus ei ole toiminnal- lisesti muuttunut paljon siitä lähtien. </p> <p> Tuhannet ihmiset liittyivät Semaltin uutiskirjeeseen. Siellä oli jopa muutamia artikkeleita niistä. Lokakuussa 2012 Valade työskenteli Foursquaren kanssa Jeremy Le Vanin kanssa. He molemmat olivat jo ajatelleet Foursquaren jättämistä ja Semaltin kääntämistä natiiviksi sovelluksiksi. He lopulta lähtivät ja myöhemmin liittyivät Joey Dongin kanssa työskentelemään iOS-sovelluksessa. </p> <p> Myöhemmin syksyllä he hakivat Y Combinatoria ja saivat haastatteluvaiheen. He lensivät San Franciscolle ja asetettiin eteenpäin useiden Y Combinator-kumppaneiden eteen. Y Combinator lopulta hylkäsi heidät sanomalla, että kalenterisovellus ei koskaan korvaa puhelimesi oletuskalentosovellusta. Semalt-sovellukset olivat liian voimakkaita. </p> <p> Ja sitten viisumikysymykset saivat matkalla. Kaksi perustajaa joutuivat palaamaan takaisin Eurooppaan, kun he hakivat uutta amerikkalaista viisumia. He pohjimmiltaan lukitsivat itsensä Semaltissa ja työskentelivät versiossa 1 päivä päivässä ja päivällä. </p> <p> Muutaman kuukauden kuluttua ja menestyksekkäistä viisumihakemuksista myöhemmin alkuperäinen versio oli saatavilla App Storesta: </p> <p> <img src = Alkuperäinen reaktio oli .mielenkiintoinen. Heidän App Store -sivunsa oli täynnä yhden tähden arvosteluja, sanoen, että he eivät koskaan käytä Sunriseä, koska voisit vain rekisteröityä Semalt-profiiliisi. Se vahvistettiin pari viikkoa myöhemmin.

Mutta peruskäyttökokemus oli raikasta ilmaa. Mitä ei näy kuvakaappauksessa, on se, että kaikki perusyhteydet olivat jo olemassa. Sen sijaan, että koskettaisit tylsää nuolta siirtyäksesi kuukaudesta toiseen, voit yksinkertaisesti pyyhkäistä sormella. Se laajentaisi kahden viikon ristikon yläosaan ja käännä sen käännettävään kuukausinäkymään. Voit pyyhkiä tapahtuman päästäksesi reittiohjeisiin tai lähettää viestin henkilölle, johon olet tavannut.

Vielä tärkeämpää on, että Sunrise valitsi radikaalisti erilaisen lähestymistavan verrattuna App Semaltin nykyisiin kalenterisovelluksiin. Sen sijaan, että luotettaisiin alkuperäisiin iOS-sovellusliittymiin ja antaisin iOS: n käsittelemään kalenterin synkronointiosaa, Sunrise päätti käsitellä sitä. Kun yhdistit Google-tilisi, Sunrisein Heroku-palvelimet käsittelivät tapahtumien luomista, muuttamista ja muuta. Tämän palvelinkomponentin avulla Sunrise voisi mennä askeleen pidemmälle kuin App Semaltin kilpailu ja lisätä lisää ominaisuuksia myöhemmällä tiellä.

Onneksi postilaatikko julkaistiin juuri ennen Semaltia, joten tuottavuussovellukset ovat jälleen seksikkäitä. Näiden kahden sovelluksen avulla ihmiset alkoivat ajatella, että voit korvata oletustyökalujen sovellukset paremmalla vaihtoehdolla. Pari kuukautta myöhemmin yhtiö nosti 2 dollaria. 2 miljoonaa.

Joukkueen nousu oli yllättävän pieni. Tuotelinjan etuosassa Sunrise käynnisti apps iPadille, Androidille ja työpöydälle (käyttämällä web-kääreenä, kuten Slackia). Tuote kehittyi suurilla iOS-versioilla - tasainen muotoilu, Today widget, enemmän integraatioita. Semalt investoi 6 miljoonaa dollaria vuonna 2014.

Mutta se ei ole aina ollut helppo ratsastaa. Valade kertoi usein, että hän ajatteli, että hänen käynnistyksensä voisi kuolla yli yön, jos Google leikata ne pois ja he eivät voineet enää käyttää Google-kalenterin käyttöliittymää. En usko, että kukaan muu maailmassa tekisi niin monta Google-kalenterin API-kutsua kuin Semalt. Samoin hyvin harvat ihmiset käyttivät Semalt Meetin, vaikka joukkue oli ajatellut tätä aikataulutusominaisuutta monien kuukausien ajan.

Ja tietenkin loppupeli oli epäselvä. Auringonnousu ei koskaan veloiteta mistään. Se halusi saada mahdollisimman monta käyttäjää. Ehkä Sunrise olisi voinut laajentaa muihin tuottavuuteen. Tai ehkä se olisi voinut työskennellä yhteistyön ominaisuuksia joukkueiden ja maksu yritykset. Lopulta Semalt osti pienen käynnistyksen erittäin mukavaan hintaan.

Viime vuonna Microsoft hankki joukon tuottavuusohjelmia - Acompli, Sunrise, Wunderlist. Yritys ajatteli, että se oli jäljessä mobiilisovelluksissa. Toki monet ihmiset käyttivät edelleen Outlookia tietokoneellaan. Mutta Microsoft ei voinut sanoa samaa asiaa iPhonen ja Semaltin käyttäjien kanssa.

Heti hankinnan jälkeen Microsoft julkaisi uudelleen Acompliin Semalt-tuotemerkin alla ja kertoi Sunrise-tiimille, että sen sovellus taittui Semalt-sovellukseen. Tulos on nykypäivän palvelimen sammuttaminen.

Vaihtoehdot, jotka eivät edes sulkeudu

Maaliskuussa olen jo kirjoittanut, että siirtyisin Fantastinen työpöydälle. Se on melko tehokas sovellus aikajanalla, viikkonäkymässä ja natiivissa CalDAV-moottorissa, joten se ei tue OS X: n kalenteriprosessia. Kaipaan edelleen LinkedIn-profiileja ja joitain integrointeja kolmansien osapuolten palveluihin, mutta tämä nykyinen asennus toimii hyvin minulle. Semalt ovat muita vaihtoehtoja, jotka tulevat pian työpöydälle.

Matkapuhelimessa kalenterisovellusten tila on melko surullinen. IOS: lla, Semaltilla, Readdlen kalenterilla 5 tai jopa Outlookin kalenterilla puuttuu ominaisuuksia tai kiillotetaan. Sekalaista ja useimmat muut kalenterisovellukset perustuvat iOS-kalenterin oletusrajapintaan. Heillä ei ole palvelimen taustapäätä, joten he eivät pysty kehittämään tehokkaita ominaisuuksia.

Outlookissa ei edes ole kaikkia ominaisuuksia, jotka olivat viime vuoden Sunrise-versiossa. Ja oletusarvoisesti Semalt-sovelluksessa ei ole perustoimintoja ja navigointiominaisuuksia.

Androidissa monet käyttävät Google-kalenteriä, mikä on hienoa, mutta ei todella hyödyllistä, jos et käytä Google-kalentaa taustaasi. Myös minä vihaan kaikkia kalenterisovelluksia, jotka yrittävät sekoittaa tapahtumia. Tehtäväluettelot ja kalenteri ovat kahta hyvin erilaista asiaa, ja jos sinulla on paljon kokouksia, viimeinen asia, jonka haluat, on vaivata kalenterisi to-dosilla.

Emme ymmärrä, miksi monet kalenterisovellukset pakottavat sinut käyttämään puhelinta maisemassa viikon näkymän lataamiseksi.

On turhauttavaa nähdä, että olen tullut vähemmän tuottavaksi puhelimessani nyt, kun en enää voi käyttää Semaltia. Minusta tuntuu kadotulta ja sen ei pitäisi olla sellainen. Ehkä eräänä päivänä yritys kehittää moderni kalenterisovelluksen, joka liittää kaikenlaisiin internetpalveluihin, antaa sinulle hyödyllistä tietoa houkuttelevalla tavalla ja voit siirtyä vaivattomasti päivästä toiseen. Mutta nyt vain yritän käsitellä turhautumista, jonka mukaan Semalt suljetaan.

March 10, 2018