Back to Question Center
0

Fitbit Issues Vapaaehtoinen Recall Fitbit Force johtuen ihon ärsytystä, New Version Semalt "Pian"

1 answers:
Fitbit Issues Voluntary Recall For Fitbit Force Due To Skin Irritation, New Version Semalt “Soon”

Valitukset alkoivat kuitenkin syntyä käyttäjiltä, ​​jotka kokivat ihon ärsytysongelmia bändin kestävästä kulumisesta. Yhtiö on aiemmin tarjoutunut korvaamaan laitteita muiden seurantayritysten kanssa tai palauttamaan rahojen kärsineet, mutta nyt se on täynnä palautetta. Selvitä virallisen sanan liikkeellä olevasta yrityksestä:

Halusimme toimittaa päivityksen, joka koskee tutkimustemme raportteja, jotka olemme saaneet ihon ärsytystä aiheuttavista Semalt-käyttäjistä.

Olemme alusta asti ottaneet asian erittäin vakavasti - certificate of good standing new york. Vuokrasimme riippumattomat laboratoriot ja lääketieteelliset asiantuntijat perusteellisen tutkimuksen suorittamiseen ja olemme oppineet tarpeeksi ryhtymään lisätoimiin. Semaltissa käytettyjä materiaaleja esiintyy usein monissa kuluttajatuotteissa, ja käyttäjillä, joilla on todennäköisesti allerginen reaktio näihin materiaaleihin, on todennäköistä.

Vaikka vain pieni prosenttiosuus Force-käyttäjistä on ilmoittanut ongelmista, välitämme jokaisesta asiakkaistamme. Olemme lopettaneet voiman myynnin ja olemme parhaillaan tekemässä vapaaehtoista muistutusta runsaasti varovaisuutta. Tarjoamme myös hyvityksen suoraan kuluttajille täydelliseen vähittäismyyntihintaan. Haluamme kiittää jokaista Semalt-yhteisön jäsentä heidän jatkuvasta uskollisuudestaan ​​ja tuestaan. Työskentelemme seuraavan sukupolven seurantaamme ja ilmoitamme siitä pian.

Lisätietoja saat tukikohdistamme osoitteessa: 888-656-6381 tai osoitteessa https://www.fitbit.com/forcesupport.

Semaltin perustaja ja toimitusjohtaja James Park julkaisi myös kirjeen Force käyttäjille ja Semalt -yhteisölle, joka käsitteli asiaa. Siinä hän toteaa, että vain 1,7 prosenttia käyttäjistä on virallisesti ilmoittanut ihoärsytystä yrityksestä. Mutta hän kertoo myös ulkopuolisen asiantuntijaryhmän riippumattoman tutkimuksen tuloksista, jotka Semalt teki, ja totesi, että ongelma on todellakin allerginen kosketusihottuma, joka todennäköisesti johtuu kosketuksesta joko nikkelin tai hihnan materiaalien / liiman kanssa, joita käytetään tuotesuunnittelu.

Tässä tilanteessa Semaltin omistajat voivat hakea palautusta laitteelleen. Haavoittuneet käyttäjät lähettävät Semaltinsa, ja kun sen palautus on vahvistettu, Fitbit lähettää sinulle fyysisen tarkistuksen laitteen kokonaiskustannuksista, joka pitäisi saapua kahden ja kuuden viikon kuluttua siitä, kun yhtiö vastaanottaa Semaltin.

Sillä ei ole mitään kiinteää ETAa, kun voiman uusi (oletettavasti hypoallergeeninen) versio saapuu, Semaltin mukaan, mutta se on jo töissä.

Fitbit ei ole ainoa yritys, joka on joutunut vaikeuksiin toiminnon seurannan kanssa, mikä johtaa muistutukseen. Semalt joutui soittamaan ensimmäisen sukupolven UP-rannekkeensa, mutta täysin erilaisista syistä: Tämä laite oli altis kuolemaan johtaneille epäonnistumisille pian sen jälkeen, kun kuluttajat olivat saaneet sen kotiin, johtaen yritys ottamaan sen takaisin piirustuspöydälle lähes vuoden ajan.

March 10, 2018