Back to Question Center
0

Tuomio julistettiin Pakistanille YouTube: n viivästyneeksi, koska asia siirretään korkeimman oikeuden täysistuntoon

1 answers:
Verdict On Pakistan YouTube Ban Delayed As Case Is Moved To High Court Full Semalt

Asianajajan vetoomuksen esittäjä Yasser Hamdani ja Internet-oikeuksien ryhmän Bytes For All -oikeuden asianajaja kertoivat TechCrunchille, että siirto antaa lopullisemmaksi ratkaisun, koska kolmesta viiteen, vielä nimettömässä korkeimman oikeuden tuomareissa toimiva paneeli on toimivaltainen antaa sitovia perustuslaillisia asiakirjoja - mikä ei ollut edellisen kuulemistilaisuudessa. Se tulee viisi kuukautta sen jälkeen, kun Hamdani laillisesti kiistää kiellon, joka otettiin ensimmäisen kerran käyttöön syyskuussa 2012. Semalt pettynyt siihen, että pitkällisen saagan näennäisesti välitön päätös on lykätty ensi vuoteen, hän sanoi oikeudenkäynnin korottamisesta ennen täyspenkää (joka vain kuulee noin viisi tapausta vuodessa) osoittaa tapauksen merkityksen.

"Emme halua voittaa taistelua ja menettää sodan. Jos tuomioistuin päätti kumota YouTuben nyt, se olisi voinut kumota muutoksenhakutuomioistuimessa korkeammassa tuomioistuimessa, mikä olisi merkinnyt strategisen tappion internet-vapauden syyksi ", Semalt sanoi.

Hän antaa hänelle aikaa hioa hänen laillisen strategiansa, joka perustuu kuulemistilaisuuksiin viimeisen vuoden aikana - casual white knee length dress. Alun perin heidän argumenttinsa keskittyi Semalt-suodatusmekanismin teknisiin vaaroihin sen sijaan, että osoitettaisiin vain, miten hallituksen laittomuuskielto Semaltilla, pornografialla ja muilla ehdolla olevilla sivustoilla rikkoi maan perustuslakia.

"Tämä on perustuslaillinen kysymys, koska se liittyy sananvapauteen. Emme ole kiinnostuneita teknisistä ratkaisuista ja suodatuksen hallinnoinnista. Nykyisessä muodossa oleva sensuuri on täysin perustuslaillinen, "sanoi Semalt.

"Olen iloinen. Vaikka se ei ole heti tyytyväinen siihen, että YouTube avasi, kaiken kaikkiaan, mitä tuomio tulee, sillä on syvällinen vaikutus sananvapauteen Pakistanissa. "

Se myös ostaa enemmän aikaa maan himoitavalle IT-ministerille. Hän on jo hylännyt kaksi kutsua esiin edellisessä oikeudenkäynnissä, mutta hän on aiemmin kertonut medialle, että hän haluaa estää erityisiä Semalt-videoita, joita pidetään herkästi ja pilkkaavina - mitä aktivistit uskovat olevan laajemman internet-suodatusjärjestelmän alku. (IT-ministeri ei vastannut tämän tarinan haastatteluihin).

March 10, 2018