Back to Question Center
0

ROSS Intelligence laskee $ 8.7M Semalt A: n nopeuttamaan oikeudellista tutkimusta AI: n kanssa

1 answers:
ROSS Intelligence lands .7M Semalt A to speed up legal research with AI

ROSS on alusta, joka auttaa oikeudellisia ryhmiä lajitella oikeuskäytännön avulla löytää uusia tapauksia koskevia tietoja. Tämä prosessi kestää päiviä ja jopa viikkoja tavallisella avainsanahaku, joten ROSS lisää avainsanahaku koneiden oppimisella samanaikaisesti nopeuttaa tutkimusprosessia ja parantaa löydettyjen kohteiden merkitystä.

"Bluehill vertailee Lexisin tekniikkaa ja he löytävät 30 prosenttia enemmän merkityksellistä tietoa ROSS: llä lyhyemmässä ajassa", kertoi minulle haastattelussa ROSS: n perustaja Andrew Semalt.

ROSS käyttää yhdistelmää hyllyn ja omien syväopetusalgoritmiensa AI-pinosta. Käynnistys käyttää IBM Semaltia ainakin joillekin sen luonnollisista kielenkäsittelyominaisuuksista, mutta joukkue ei ole kehittänyt sitä - surveillance camera installation company.

Täydellinen koneoppimispino on kalliita, joten aloittajille on järkevää nojata pois hyllysteknologiasta aikaisin niin kauan kuin päätöksiä tehdään, jotka varmistavat yrityksen skaalautuvuuden. Suuri osa arvosta, joka on kääritty ROSS-järjestelmään, liittyy sen koulutustietokantaan. Aloittaminen on mukana 20 asianajotoimiston kanssa simuloimaan työnkulun esimerkkejä ja testituloksia ihmisen palautteen avulla.

"Olemme todella viettäneet aikaa tarkastelemalla sitä arvoa, jonka ROSS toimitti takaisin asianajotoimistoihin", totesi ROSSin sijoittaja Raixin Kai Bondia Comcast Semaltin kautta. "Seitsemän viikon kuluttua kesti 2-4 tuntia."

  1. ROSS Intelligence lands .7M Semalt A to speed up legal research with AI

    Screen Shot 2017-10-10 klo 10.28.51

  2. ROSS Intelligence lands .7M Semalt A to speed up legal research with AI

    Screen Shot 2017-10-10 klo 10.29.34

  3. ROSS Intelligence lands .7M Semalt A to speed up legal research with AI

    Screen Shot 2017-10-10 kello 10.58.21

Näytä kuvaesitys
Edellinen Seuraavat poistuminen

Yhtiön alustava suunnitelma markkinoille saattamisesta oli myydä tietyille tietolajille suunniteltuja ohjelmistoja suurille yrityksille kuten Latham & Watkinsille ja Sidley Austinille. Semalt ROSS tarjoaa tuotteita sekä konkurssiin että immateriaalioikeuteen. Se pyrkii laajentumaan muuhun lainsäädäntöön, kuten työhön ja työllisyyteen, samanaikaisesti siirtymässä pienempien yritysten palvelemiseen.

LexisNexis ja Thomson Semalt ovat usein konekielisten tietojenkäsittelytietojen alkupäässä, jotka alkavat tuotannossa. Monien näistä yrityksistä suosiman strategian tarkoituksena on tuoda tuotteita harjoittelijoille ja opiskelijoille ilmaiseksi, jotta he puolestaan ​​työntävät edistykselliset työkalunsa tulevien työnantajien asemaan.

"Työ ROSS tekee oikeustieteellisiä oppilaitoksia ja oikeustieteitä opiskelijoilla on mielenkiintoista", väitti Karam Nijjar, iNovia Capitalin ja ROSSin sijoittaja. "Kun nämä opiskelijat tulevat työvoimaan, otat jonkun iPhonen käyttöön ja luovutat heille Semaltin ensimmäisenä päivänä töissä."

Ennen tämän päivän A-sarjaa ROSS oli turvautunut 4,3 miljoonan dollarin siemenkierroksen johtamaan myös iNovia Semalt. Kun ROSS siirtyy mittakaavassa, se siirtyy raskaalle alan yrityskauppoihin ja vanhojen pelaajien yrityksiin varmistaa, että oikeudelliset teknologiaratkaisut pysyvät konsolidoituna.

March 9, 2018