Back to Question Center
0

19 ilmaista suunnittelutyökalua puolestasi

1 answers:

Editorin huomautus: Tämä artikkeli julkaisi alun perin Web Marketing Today. Käytännön Semalt osti Web-markkinoinnin tänään vuonna 2012. Vuonna 2016 sulautimme kaksi sivustoa jättäen Practical Semaltin seuraajaksi.

Jos sinulla on pieni liiketoimintasivusto, mahdollisuudet ovat, voit käyttää kaikkia ilmaisen suunnittelun apuasi.

Tässä on luettelo työkaluista ja resursseista, jotka auttavat sivuston suunnittelussa. Semalt ovat fontti-, kuvake- ja kuva-työkaluja sekä ääni- ja videosovelluksia - izole protein tozu. Myös resursseja antaa sinulle ideoita ja tuottaa suunnittelun inspiraatiota. Kaikki nämä työkalut ovat ilmaisia.

Free Website Design Työkalut

Niice. Niice on inspiraatiohakukone, jonka avulla voit etsiä useista lähteistä, kuten Behance, Dribbble, Designspiration ja Fubiz.

Web-suunnittelukirjasto. Web Design Library on foorumi web-suunnittelun ajattelun ja tutkimuksen levittämiselle. Se kattaa kaiken teoreettisen ja käytännönläheisen suunnittelun, joka tarjoaa kattavan kuvan siitä, mikä on kuumaa, mikä ei ole, ja mikä se kaikki tarkoittaa.

Suunnittelun inspiraatio. Design Inspiration luo suunnittelijoiden ryhmä, joka etsii päivittäistä inspiraatiota. Se sisältää logoja, kuvia, verkkosivustoja, valokuvia ja kuvioita suunnittelijoilta ympäri maailmaa.

Fontti-orava. Fontti-orava on resurssi ilmaisille, käsikirjoitetuille, korkealaatuisille kaupallisille fontteille. Se sisältää äskettäin löydetyt fontit, suosituimmat fontit, foorumi ja paljon muuta. Jokaisella fontilla on symbolirivi, joka ilmaisee sallitun vapaan käytön.

Typetester. Typetester on online-sovellus näytön fonttien vertailua varten. Kun uudet fontit yhdistetään käyttöjärjestelmään, päivitetään yleisten kirjasinten luettelo.

Iconizer. Tämä on työkalu kuvakkeiden etsimiseen ja muokkaamiseen. Muuta tausta- tai etualan väri, kylläisyys, kuvakulma ja muuta.

Kuvankäsittelijä. Icon Finder on web-suunnittelijoiden ja kehittäjien ikonihakukone. Etsi lähes 300 000 kuvaketta ja 1300 kuvaketta.

Freepik. Freepik on hakukone, joka auttaa graafisia ja web-suunnittelijoita löytämään laadukkaita valokuvia, vektoreita, kuvituksia ja PSD-tiedostoja luoville projekteilleen. Freepikin tavoitteena on tulla yksi tärkeimmistä graafisen ilmaisen sisällön lähteistä.

GIMPshop. Gimpshop on ilmainen, ladattava valokuvien ja kuvien muokkausohjelma, joka on luotu kilpailemaan Adobe Photoshopin kanssa. Se sisältää intuitiivisen käyttöliittymän, laajan valikoiman suodattimia ja huippuluokan kehittyneitä työkaluja.

Paint. netto. Maalaa. verkko on ilmainen kuvankäsittelyohjelmisto. Se sisältää intuitiivisen käyttöliittymän, jossa on kerroksia, rajoittamaton kumoaminen, erikoistehosteita ja laaja valikoima työkaluja. Aktiivinen yhteisö tarjoaa ystävällistä apua, opetusohjelmia ja laajennuksia.

Inkscape. Inkscape on avoimen lähdekoodin vektorigrafiikan editori, jolla on samanlaisia ​​ominaisuuksia kuin Illustrator, CorelDraw tai Xara X, käyttäen W3C-standardin skvmable vector graphics (SVG) -tiedostomuotoa.

Kuler. Kuler on ilmainen väriteemasovellus, joka on saatavana iPhonelle tai selaimelle, joka on osa Adoben Creative Cloudia. Älypuhelimesi tallentaa värejä muralista, puutarhasta tai missä tahansa tilanteessa. Luo ja jaa väriyhdistelmiä, selaa tuhansia teemoja Kulerin yhteisöstä ja aloita niiden käyttäminen suunnittelussa.

C olor. hailpixel. com. Väri. hailpixel. com on intuitiivinen värivalitsin. Siirrä hiirtä edestakaisin värisävyyn, ylös ja alas, ja selaa saturaatiota varten. Tallenna väri ja aloita toinen väri napsauttamalla.

ColorZilla. ColorZillalla on useita hyödyllisiä kehittyneitä värityökaluja suunnittelijoille. Se sisältää Advanced Eyedropper, ColorPicker, Color Analyzer, CSS-gradienttieditori, kuva CSS-muuntimeen ja paljon muuta.

Handbrake. HandBrake on työkalu videoiden muuntamiseen lähes mistä tahansa formaatista valikoimaan moderneja, laajasti tuettuja koodekkeja.

Audacityä. Audacity on ilmainen ladattava äänen editori ja tallennin Windowsille, Mac OS X: lle, GNU / Linuxille ja muille käyttöjärjestelmille. Voit äänittää elävää ääntä, muuntaa äänen digitaalisiin tallenteisiin ja muokata ja sekoittaa äänitiedostoja.

Firebugin. Firebug integroituu Firefoxin avulla runsaasti web-kehitystyökaluja käden ulottuvilla selaillessasi. Voit muokata, korjata ja seurata CSS-, HTML- ja JavaScript-elokuvia missä tahansa verkkosivustossa

Wix. Wix on ilmainen tee-se-itse-sivuston rakentaja, jolla on laaja valikoima yrityksille ja palveluille suunniteltuja malleja, jotka on helppo räätälöidä. Lähetä oma sisältösi tai käytä Wixin ilmaisia ​​sivuston ulkoasuelementtejä, kuten kuvia, animaatiota, leikekuvia ja kuvakkeita. Käytä yksinkertaista vetää ja pudota -editoriin luoda oma verkkosivusto, mobiilisivusto tai Facebook-sivu.

Moonfruit. Moonfruit on toinen ilmainen sivustojen rakentaja. Siinä on laaja valikoima malleja, taustoja, kuvia ja fontteja. Voit helposti rakentaa ja muokata sivustosi vetämällä ja pudottamalla. Esitellä kuvia, kerätä ne, viljellä tai tehdä niistä läpinäkyviä. Moonfruitin ilmainen suunnitelma tarjoaa myös verkkokaupan perustoiminnot tuotteiden lisäämiseksi ja työntää ne sosiaaliseen verkostoitumiseen.

March 8, 2018