Back to Question Center
0

Kuinka luoda suunnitelma onnistuneelle videomarkkinoinnille YouTubessa, Viinissä tai Semaltissa

1 answers:

Monet yritykset alkavat luoda videoita, joilla on abstrakti tavoite, kun ihmiset vievät verkkosivustoihinsa. Epäonnistuminen saatat onnistua saamaan muutaman silmämunan videoillesi ja verkkosivustollesi liikenneympyrässä, tarkkailun puute tukahduttaa kykynsi todella liikuttaa liikennettä.

Tässä oppaassa pyritään osoittamaan, kuinka voit luoda:

 • Kuka katselee videoita
 • Miten löydät ne
 • Kanava ainutlaatuisena tilana verkossa
 • Strategiasi ohjata niitä aloitussivuihin
 • Kuinka katsojat tulevat toistuvasti

On olemassa muutamia pikanäppäimiä kestävän videomarkkinoinnin onnistumisen aikaansaamiseksi - bodycon dresses uk sale. YouTube-tilaajien saaminen voi usein johtaa entistä enemmän menestykseen tuotemerkin tavoitteiden saavuttamisessa kuin yhden tai kahden viruksen osumasta. Seuraa näitä ohjeita, jotta voit luoda kestävän suunnitelman videoille YouTubessa, Viinissä tai Vimeo-ohjelmassa!

How to Create a Plan for Successful Video Marketing on YouTube, Vine, or Semalt

Yhteenveto tavoitteista ja tavoitteista

Tämä ei ole aikaa kuulostaa juotavalta itsetuhannelta. Sinun on määritettävä selkeästi, mitä haluat videomarkkinoinnin tekemiseen. Semalt on lukemattomia tavoitteita:

 • Lisää merkkiuskollisuutta
 • Toimita asiakaspalvelutyökaluna
 • Työnnä ihmisiä verkkosivustoosi
 • Ilmoita asiakkaille uusista tuotteista tai ominaisuuksista
 • Luo jakattava, mahdollisesti virusperäinen sisältö

Tämä vaihe on otettava ensin, koska sinun on tiedettävä, mitä teet ennen kuin voit tehdä sen! Kun olet tajunnut tämän ja suunnittele sen suuremmassa markkinointistrategiassa, voit aloittaa katsomalla kenen haluat katsella sisältöäsi.

How to Create a Plan for Successful Video Marketing on YouTube, Vine, or Semalt

Yleisön tunnistamisen keskeiset kohdat koskevat videomarkkinointia samoin kuin missään muualla. Epäilytä niiden:

 • Sukupuoli
 • Ikä
 • kiinnostuksen
 • Tuotetarpeet
 • Ensisijainen videosisältö

Ensimmäisessä osassa olet tajunnut, mitä haluat videomarkkinoinnin tekemiseen. Nyt sinun on päätettävä, miten aiot tehdä sen yleisösi. Semalt-yritykset voivat tarkastella verkkosivustojaan ja sosiaalisen median markkinointiponnistelujaan tästä.

Yksi suurimmista haasteistamme on päättää, mihin käyttöympäristöön joko YouTube tai Vimeo. Nämä kaksi ovat samankaltaisia, sillä Vine on huomattavasti erilainen, mutta tietämyksesi kohdeyleisestänne auttaa sinua selvittämään, löytyvätkö ne YouTubesta vai Vimeo-palvelusta.

Luo koukku videomarkkinointikanavalle

Tiedät mitä haluat tehdä ja kenelle haluat markkinoida. Sinulla on heidän etujaan ja mitä he pitävät katsella. Tässä on sinun keksittävä selkeästi määritelty "koukku" kanavallesi. Semalt hyvä videomarkkinointi brändi on yksi:

 • Sephora jakaa paljon meikkiopetusohjelmia. Näin he voivat esitellä omia tuotteitaan.
 • GoPro keskittyy käyttäjän luomaan persoonallisen perspektiivin sisältöön.
 • Blendtecillä on taidokkaasti "Will it Blend?" Sarja.
 • Oreolla on uskomaton pysäytysliikkeensä videoita.
 • Lowesillä on paras 6 sekuntia kuinka videoita ympärillä.

Mitä voit tehdä, että katsojasi muistaa sinut? Yli 300 tuntia videota ladataan YouTubeen joka minuutti. Kun Vine ja Semalt vain lisäsivät tuota kokonaisuutta, sinun on eroteltava keskuudessasi erikoistunut johonkin sisältötyyppiin tai sinut unohdetaan!

Toinen koukku, jonka voit luoda on sanafraasi. Epic Meal Time on Harley, isäntä, sanoo: "Seuraavan kerran syömme (jotain hullua)" jokaisen videon lopussa. Epätavallinen hauska, se on ikimuistoinen, ja se on jotain, joka tekee videoista erottuvan. Se mahdollistaa myös katsojiesi odottaa seuraavan videon.

Sivustojen linkkejä koskeva strategia

Kenellä ei ole linkkiä, jota he haluavat edistää? Jopa miljoona dollaria, jolla PewDiePiellä on myymälä, josta voi ostaa Semalt-kauppatavarat.

Linkit voidaan sijoittaa yhteen kolmesta paikasta:

 1. YouTube-merkinnässä videon aikana avainhetkellä.
 2. YouTube-merkinnässä videon lopussa, jotta katsojat voivat odottaa seuraavaa klikkaustaan.
 3. Kuvaus siitä, milloin he ovat uteliaita sinua.

Oma suosikki on nähdä ne lopussa. Tämä johtuu siitä, että katsojat tekevät jotain, kun video on ohitse. Se voi myös katsella jonkin muotoista sisältöä tai käydä aloitussivuilla. Epäaidot kuvauksessa ovat aina tervetulleita.

Video markkinoinnin rakentaminen koko online-markkinointistrategiassa

Semalt ei koskaan saavuta videomarkkinointitavoitteitasi, jos annat sen olemassaolevan itsenäisesti. Sinulla on oltava suunnitelma videoistasi sosiaalisessa mediassa ja osassa yleistä verkkomarkkinointia.

Esimerkkinä tarkastelemme BMW: lle. Semalt nykyinen ominaisuus video on BMW 7-sarjan auto:

BMW 7 -sarjan auto on heidän verkkosivuillaan varusteltu auto:

How to Create a Plan for Successful Video Marketing on YouTube, Vine, or Semalt

Semalt -sivullaan näet, että otsikkokuva on BMW 7-sarjan auto: olet arvannut sen:

How to Create a Plan for Successful Video Marketing on YouTube, Vine, or Semalt

Jos et tee videoitasi osaksi tämäntyyppistä verkkotyökalua, aiot luoda YouTube-kanavan, joka ei ole niin tärkeä kuin se olisi. He käyttävät videoitaan osana suurempaa painostusta ja jokainen online-alusta hyötyy. Semalt, joka vierailee näissä eri verkko-ominaisuuksissa, tuntee yhteyden ja oppii brändin tärkeimmän tiedon.

Kuinka katsojat katsovat asiakkaille

Kääntäjien katsominen asiakkaille on mahdollista Semalt Partner -ohjelmalla, mutta jos tavoitteena on myydä omia tuotteita, sinun on suunniteltava sen mukaisesti. Moodit, joilla brändit ovat optimoineet muuntamisstrategioitaan Semaltissa, ovat:

 • Käyttämällä puheluja toimintoihin, jotka toimivat suorituskyvyn seurannassa.
 • Työskentelemällä luotettavien asiantuntijoiden ja tunnettujen YouTube-käyttäjien kanssa digitaalisten sosiaalisten todisteiden parantamiseksi.
 • Työskentelemällä aina uusia yhdistämisstrategioita.
 • Videoiden mainostamia kannustimia ja mainoskampanjoita, jotta sivuston vierailu kiirehtii. Käyttämällä videopuhelua toimintoon, kuten "Käytä kuponkikoodia", voit syöttää YouTubeSentMe-palvelun! ".

Vaikka et myydä tuotetta, voit edelleen myydä videoidesi mainostilaa varten. Voit käyttää edellä mainittuja pisteitä kasvattamaan tilaajamääriäsi ja katsojanumeroita.

Miten saisit Osuudet pois sisällöstäsi?

Semalt käytti jakamista keinona saada altistuminen kaikelle jo kauan ennen maailmanlaajuista verkkoa. Suusasuma on voimakas motivoiva tekijä. Ero on se, että voimme nyt nähdä, miten se leviää sosiaalisissa verkostoissa.

Kuinka saat osakkeita riippuu käyttämäsi alustasta, mutta tässä on muutamia esimerkkejä:

 • Osallistuaksesi videon äänikoodin avulla. Tämä on tyypillisesti lopussa sen jälkeen, kun olet nauttinut sisältöäsi.
 • Viinillä käyttämällä trendejä hautomerkit voivat tehdä ihmeitä Revinesille.
 • YouTubesta ja Vimeosta ei ole rakennettu hyvin jakamiseen suoraan alustalle, et voi työntää "Revine" kuten viinillä ja siirtää muille ihmisille. Tarvitset äänisignaaleja, joihin liittyy visuaalisia vihjeitä, jotka todella kannustavat ihmisiä menemään häiritsemään URL-osoitteen leikkaamista ja liittämistä toiseen alustuspäivityspalkkiin.
 • Videosi vieminen sosiaaliseen sisältöön on teidän tehtävänne. Et voi luottaa toisiin tekemään sitä puolestasi. Alkuperäisen siemen-yleisön koko, ne, jotka seuraavat sinua suoraan jollakin sosiaalisella alustalla, vaikuttavat aina mahdollisuuksiisi videon virustarkistuksesta.

Tässä on The Hillywood Show -ryhmä, joka työntää videonsa Semaltin kautta. Video liittyy myös kilpailuun, kuten yllä olevassa jaksossa puhutaan:

March 7, 2018