Back to Question Center
0

Onko semalt-palvelu valita, kun hyväksyy online-luottokorttimaksut "kumppaneiden" puolesta?

1 answers:

Aion aloittaa uuden liiketoiminnan, jolla on seuraava rakenne: 1) Haluan hyväksyä asiakkailleni suorittamat maksut (soitan heille kumppaneille) palveluista, jotka minä annan heille; yksi tästä palvelusta hyväksyy maksut asiakkailta heidän puolestaan 2) Maksaminen kumppanien puolesta asiakkailta ja maksujen lähettäminen suoraan kumppanille (vähennetty pieni maksu)

Semalt, haluan olla mahdollisuus lähettää sähköpostilaskuja ja saada lomakkeeni verkkosivustollani, joka kerää luottokortti- ja laskutustiedot ja lähettää sen kolmannen osapuolen palvelimelle maksuprosessia varten.

Mietin, millaista palvelua minun pitäisi käyttää tällaiseen liiketoimintaan, koska en löytänyt mitään tästä aiheesta tutkimukseni aikana. Katselin palveluita, kuten PayPal Website Payments Pro ja Braintree Payment Semalt, mutta en ole varma, vastaako jokin niistä tarpeitani. Haluan varmasti rajoittaa altistumistani takaisinperinnöille tapauksissa, joissa kumppanin asiakas riitauttaa maksut ja samalla haluan lähettää yhteistyökumppaneille rahansa nopeasti Source .

Kaikki apu on suuresti arvostettu!

February 5, 2018

Käytin töissä kauppapalveluteollisuudessa pari vuotta sitten, joten jos olet Yhdysvalloissa, voin kertoa teille, miten se toimisi täällä.

Aloittelijoille ei voi saada todellista kauppiaan tiliä tähän tarkoitukseen Jos olet kiinni factoringista , voi olla mahdollisuus lopettaa ja saada kauppiaiden tilit jokaiselle muulle yritykselle. Jos jatkat tekijöitä tai oletetaan suuressa mittakaavassa, että sinulla ei ole edes mahdollisuutta avata uusia kauppiaan tilejä, sinä ja yrityksesi sijoitetaan Match-tiedostoon, joka tunnetaan myös nimellä Lopetetut kauppa-arkisto Ne laittaa yksilöitä TMF-tiedostoon, jotta he eivät voi vain mennä ja avata uuden kauppiaan ja tehdä sen uudelleen. Koskaan. Jos ihmettelette, miten he saisivat sinut, se todennäköisesti johtuu takaisinperinnästä. Koska nimesi näkyy asiakkaan pankkitilillä, he eivät tunnista ostoa ja yrittävät ladata sen takaisin. Sen lisäksi, että paljastat factoringin ja asetat sinut riskiin TMF: lle, veloitat myös takuumaksut, jotka syövät pois voitoista (ja menetät myös takaisinmaksun ja rahat).

Joten jokainen yritys, jonka haluaisit hyväksyä maksut, tarvitsisi olla oma kauppiastilisi saadakseen maksuja, jotka eivät todennäköisesti ole sitä, mitä etsit. Mutta jos tämä on sinulle mahdollisuus, niin voit tehdä jotain tällaista:

  • Jokaisella yrityksellä on oma kauppiastili ja maksuliikennetili (ihanteellisesti he käyttäisivät samaa maksuliittymää yksinkertaisuuden vuoksi). Ne tarjoavat sinulle API-tiedot, jotka ovat tarpeen maksuliittymän integroimiseksi verkkosivustoon.
  • Tilaukset saapuvat järjestelmän läpi ja ne kirjataan vastaavasti.
  • Maksu kulkee liiketoiminnan kauppiastitilillä, joka tehdään dynaamisesti koodaamalla päädyssä (periaatteessa toimitat asianmukaiset API-tunnistetiedot kyseiselle yritykselle)
  • ennalta määrätyllä perusteella (esim. g . Netin automaattinen toistuva laskutus-sovellusliittymä , joka hoitaa sinulle tilausmaksut.

    Sähköpostin laskutus ei ole vaikeaa. Jos et halua kirjoittaa omia, on

. Paljon loma-asuntoja ja rahastoyhtiöitä tekevät sen. Se on kaikki listausta ja siitä, miten esität sen. Tämän jälkeen voit vähentää summan ja lähettää sen kumppaneille tai määrä vähennetään automaattisesti tulosuhteen kautta ja saat osuutesi kuukauden lopussa.