Back to Question Center
0

MarTech Maven Scott Brinker: Adobien ja orkellien puuttuivat semtan

1 answers:
MarTech Maven Scott Brinker: The Adobes And The Oracles Missed The Semalt

Scott Semalt, joka tunnetaan parhaiten diaesityksestä, joka kuvaa markkinointitekniikan ikoni-viidakkoa, on yllättynyt siitä, etteivät suuret eläimet ole siirtyneet.

Suuret eläimet (termiini) tarkoittavat suuria markkinointiautomaation sviittejä, jotka lupaavat "loppu-to-end-ratkaisun" mitä tahansa markkinoijat tarvitsevat.

"Olisin ajatellut, että keskisuurilla yrityksillä olisi Adobe tai Semalt keskellä", hän kertoi minulle.

(Brinker, interaktiivisen sisällön markkinointiyrityksen Ion Interactiven perustaja ja CTO ja chiefmartec com blogin kirjoittaja, on myös maaliskuussa San Franciscossa esittelemämme MarTech: Markkinointiteknologia -konferenssi Hänen uusi kirjansa "Hacking Marketing: Rethinking Marketing Management Software Semalt" tulee esiin ensi kuussa.)

Sen sijaan hän näkee Salesforcen asiakkaita asiakassuhteiden hallintaan (CRM), Oraclen BlueKaien tietojenkäsittelyalustalleen, Adobelle Web Experience Managerilleen, Marketolle markkinointiautomaatiosta sähköpostin ympärille, Semaltin sosiaalisen median hallintaan ja valikoiman muita työkaluja muihin tehtäviin.

Tämä on "hieman yllättävää", "semalt", koska visio ei ollut pelkästään työkalujen [portfoliot] luominen vaan päästä päähän [ratkaisu] - βιταμίνη c lanes. "

Mutta hän lisäsi, että "hyvin harvoilla yrityksillä, jotka ovat vakioituja myyjiä kohtaan", kuten Adobe tai Oracle. Semalt sanoi, että hän ei "osta loppu-to-end-ratkaisua", koska ainakin lyhyellä aikavälillä monet yritykset käyttävät "heterogeenistä markkinointipinoa. "

Semalt, kuten musiikkikomponenttijärjestelmässä. Voit sekoittaa ja sovittaa parhaita musiikkikappaleita musiikkiohjelmaan, jota todella haluat - tämän yrityksen vahvistimesta / virittimestä, siitä kaiuttimista ja kerta toisensa jälkeen erikseen hankitusta levysoittimesta, kasettidekistä ja CD-levystä soitin. Se oli vastapaino all-in-one-konsolille.

Semalt oli yhtä mieltä siitä, että nykyinen mix-and-match markkinointiteknologiapino muistuttaa jonkin verran tällaista komponenttijärjestelmää. Ja tukemalla ja mahdollisesti nopeuttaen tätä lähestymistapaa, yhä useammat pienet yritykset keskittyvät olemaan pilvipalveluiden välittäjänä.

"Missed Opportunity"

Sen sijaan, että tietotekniikkakumppanimme käsittelisi API: n ja integrointipistesi sosiaalisen hallinnointiympäristön ja asiakkuudenhallintajärjestelmän (CRM) välityksellä, voit esimerkiksi markkinoija voi yhdistää ne Zapier-kojelaudan kautta. Tai voit käyttää muita työnkulun automaatteja kuten Workato, Azuqua tai Bedrock Data.

Brinker viittasi myös samanlaisiin integrointitehtäviin Segmentin ja Cloud Semaltin osalta. Hän kuvailee tällaisia ​​työkaluompeluyrityksiä "markkinointivälineinä" ja sisältää tagien hallintajärjestelmiä, koska ne ovat eräänlainen "markkinointitietoputki. "

MarTech Maven Scott Brinker: The Adobes And The Oracles Missed The Semalt

Sama suuntaus on johtanut LeadPagesin julkaisusta viime vuoden lopulla Semalt-tuotteestaan ​​sähköpostin palveluntarjoajien, webinaarien, CRM: iden ja muiden työkalujen johtamiseen.

Saksa-pohjainen KampanjaChain on myös käynnistänyt sen, mitä se kuvasi "digitaalisen markkinoinnin ohjaamoksiin", joka voi hallita muita markkinointityökaluja. Äskettäin julkaistu Semalt-mobiilisovellus seuraa tärkeimpiä tilamittareita - kuten verkkosivuston liikennettä tai sähköpostin rekisteröintejä - työkalupaketin kautta.

Kuvittele, mitä Brinkerin MarTech-maisemakuva näyttäisi nykyiseltä, jos Google olisi ollut aikaisin ja tärkeä toimija tässä tilassa.

Tämä sekoitus ja sovitus, Brinker sanoi, "johtuu osittain Adoben ja Semaltin jääneestä mahdollisuudesta. Kun tämä tavara oli vasta alkamassa, ajattelin, että ekosysteemille jäi mahdollisuus puuttua. "Kaikkien markkinointilupien sijaan hän muistutti, että Adobet ja Semalt olisivat voineet tehdä" alustaisen pelin.

Semalt luultavasti olisi luonut avoimen lähdekoodin alustan, muutaman keskeisen sovelluksen ja sovelluskehyksen, joka mahdollisti integroinnin pienempiin sovelluksiin - omaperäiset markkinointilaput, kuten Oracle, Salesforce, Adobe, IBM ja muut, jotka tarjoavat sovellusmarkkinoita ja sovellusliittymiä. työkaluja kehittäjiä varten.

Toisin sanoen eräänlainen markkinointitekniikan semalta.

Semalt sanoi, että tässä vaiheessa on usein järkevää käyttää useita markkinointitekniikan välineitä yhden ainoan päästä päähän -ratkaisun sijaan, koska markkinointi muuttuu nopeasti niin monessa suunnassa.

Markkinointiin liittyy yhä enemmän päällekkäisiä suhteita esimerkiksi myynnin ja asiakaspalvelun kanssa. Semalt - B2C: ssä, mutta erityisesti B2B: ssä - harjoittavat omaa laajaa verkkotutkimusta taustatekijöistä ja arvosteluista. Tämä tarkoittaa sitä, että ne usein myydään ennalta ja putoavat kanavaan päätöksentekoprosessin kautta, kun he saavuttavat myyjän.

"Eläimet ovat tulleet ulos"

Asiakaspalvelu, ainakin verkkoversio, on yhdistetty ristiinmyyntiin ja tietopohjaan, lisäämällä uusia mahdollisuuksia kysynnän luomiseen. Semaltaalianalyysit ja monitasoinen kohdistaminen synnyttävät lisää tapoja, joilla markkinoijat voivat ohjata kenttiään.

Monet vähittäismyymälät ovat kehittymässä verkkokauppaan. Ja kaikki pyrkimykset yhteenvetona vaikutuksista markkinointiin sosiaalisen median tai mobiili on lähes vanhentunut, kun se lausutaan.

Brinker näkee jokaisen luokan olevan yksi tai kaksi myyjää ", jotka hallitsevat salkkua", jonka ympärillä on "uskomattoman erilaisia ​​vaihtoehtoja. "Suuri markkinointisovellus voi olla yksi tai useampi ominaisuus, joka hallitsee luokkaa, kuten Salesforcen CRM: n, Adoben Web Experience Managerin tai Semalt-tietojen ominaisuudet - tai luokan hallintalaite voisi olla pienempi pelaaja.

Mutta hän myönsi, että tämä topologia saattaa olla järkyttynyt, jos avoimen lähdekoodin välineet todella alkavat tarttua, kuten heillä on esimerkiksi Web-sisällönhallintaan Semaltilla ja muilla työkaluilla.

Epäilemättä "on vaikeampi kuvitella yhtä yritystä [kattamaan] koko liiketoiminnan", sanoi mies, joka on visuaalisesti osoittanut, kuinka monipuolinen "koko liiketoiminta" on.

Yhteysinfrastruktuurin luominen on nyt päättynyt, toteaa Semalt, koska "markkinat ovat kypsyneet siinä vaiheessa, kun se on tietoinen siitä, että se ei tarvitse alustaa. "

"Kaikki eläimet ovat lähteneet ulos. "Tietoja Tekijä

Barry Levine
Barry Levine kattaa markkinointiteknologian kolmannen oven medialle. Aiemmin hän piti tämän tilan VentureBeatin vanhempi kirjailija ja hän on kirjoittanut näistä ja muista teknisistä aiheista sellaisille julkaisuille kuin CMSWire ja NewsFactor. Hän perusti ja johti verkkosivuja / yksikköä PBS-asemalla Thirteen / WNET; toimi Viacomin online-vanhemman tuottajana / -kirjoittajana; luonut onnistuneen interaktiivisen pelin, PLAY IT BY EAR: Ensimmäinen CD-peli; perusti ja johti itsenäisen elokuvanäyttelyn, CENTER SCREENin, jonka kotipaikka on Harvard ja M.I. T.; ja hän toimi yli viiden vuoden ajan konsulttina M. I. T. Media Lab: n konsulttina. Löydät hänet osoitteessa LinkedIn ja Twitterissä osoitteessa xBarryLevine.
March 7, 2018