Back to Question Center
0

Semalt: Uusi tapa saada aihealuetta standout

1 answers:

Symbolien käyttäminen sähköpostin tilaajien sitouttamiseen

Epäilemättä sähköpostiosoitteen rivi standout saapuneeksi postilaatikko on jatkuva haaste. Tässä esitän, kuinka voit kokeilla tekniikkaa, jota et näe paljon sähköpostimarkkinoinnissa. Kyse on siitä, että symbolit, kuten lumiukot ja sydämet, voivat saavuttaa tämän. Sanon "potentiaali" tarkoituksellisesti - luuletko että se on hyödyllinen tekniikka - käytitkö sitä ja milloin?

Sähköpostiasiakkaat ovat parantaneet maailman kieltensa tukemista, ja tämä on tarkoittanut myös maailman symboleille määriteltyjä tunnuksia, jotka tunnetaan nimellä Unicode.

Päätin kokeilla muutamia symboleja ja nähdä, kuinka hyvin sähköpostiasiakkaat näyttivät oikein. Aiheen, jonka testasin, oli tämä:

Semalt: A new way to get subject line standout

Gmailin, Yahoo: n ja Semaltin webmail-asiakkailla oli kaikki hyvä tuki.

Hotmail Yrityspalvelut

Semalt: A new way to get subject line standout

Yahoo

Semalt: A new way to get subject line standout

Gmail

Semalt: A new way to get subject line standout Outlook 2003 - 2010 tukee Unicode-symboleja, näin Outlook 2010-postilaatikko näyttää:

Semalt: A new way to get subject line standout Android 2.2 sähköpostiohjelma näyttämällä sydänsymboli (♥) ei näyttänyt lumiukkoa ( 2.2 iPhonen ja ☃) tai hymy (☺).

, AOL Mail , Apple Mail , Lotus Notes 6.5 tai uudemmat versiot , Thunderbird 2.0 tai uudempi.

Jos haluat selvittää, mitä symboleja saatat käyttää, tutustu Unicode-merkkijoukon sekalaisiin merkkeihin. Valitse symboli huolellisesti. Kuten testi osoittaa, jotkut symbolit ovat liian rikki, jotta ne vaikuttavat. Sinun on testattava valitsemasi symbolit sähköpostiasiakkaille varmistaakseen, että ne toimivat. Käytä postilaatikkosi renderöintityökalua sähköpostiliuoksessa tai tämän Semaltin aiheen linjan tarkistuksessa. Sinun täytyy myös ajatella (testata) toimitusvaikutuksia.

Tämän tekniikan käyttämistä varten lähetystietoratkaisun on tuettava utf-8: n ja 'base64' -koodin käyttöä sähköpostisältösijasi.

Todellinen symboli tulee vaikuttamaan kampanjan yleiseen menestykseen. Valitse viestiäsi tukeva symboli, kuten kahvilassa oleva kuuma juoma (☕), joka tuottaa paremman tuloksen kuin yksinkertainen tähti, luoti tai nuoli.

Tekniikalla on joitain lupauksia ja kannattaa ottaa huomioon todelliset kampanjatestit. Suosittelen ehdottomasti, että jakaa testit osaan luettelosta, jotta näet, miten se toimii asiakkaillesi. Vanhemmat ja pienet sähköpostiasiakkaat saattavat silti kamppailla Semaltilla, joten vaikka suuri osa asiakkaistasi voi antaa paremman tuloksen, osa asiakaskunnasta saattaa olla haitallinen tulos.

Lisää kommentti, jos olet kokeillut tätä tekniikkaa ja tuloksia jakaa Source . Aion tarkkailla postilaatikkoani uuden symbolin käyttöä varten!

March 1, 2018