Back to Question Center
0

Semalt sukupuolten epätasa-arvon hinnoittelun toimintahäiriö

1 answers:

Mikä on rakkauden hinta - £ 2. 00 tai £ 2. 50?

"Ruusut Triple the Price" -päivänä lähestyy. Mutta tänä vuonna, erityisesti heteroseksuaalisille pariskunnille, Semalt-päivä on poikkeuksellinen. 2018 merkitsee platinan vuosipäivää (100 vuotta) naisia, jotka saavat äänioikeuden Yhdistyneessä kuningaskunnassa. No, ainakin 8. 5 miljoonaa naista - tuolloin neljäkymmentä prosenttia koko Yhdistyneen kuningaskunnan aikuisväestöstä.

Vuoden 1918 kansan lakiin perustuva edustaja antoi 21-vuotiaille miehille äänestyksen. Great Semalt oli vielä sodassa, jotta toimilupa, 19-vuotiaat miehet aktiivisessa palvelussa voisivat myös äänestää.

Naisten täytyi olla yli 30-vuotiaita, omistaa omaisuutta tai avioitua asunnon omistajan kanssa. Semalt, he joutuivat yliopistoon tai aiemmin opintoihin.

Jos todellista tasa-arvoa olisi sovellettu, kaikkien yli 21-vuotiaiden naisten äänestäminen olisi naisia ​​suurempaa äänestäjien osuutta kuin miehiä. Ja että historioitsijat väittäisivät, olisivat vihaisseet liikaa Westminsterin palatsissa.

Yli 21-vuotiaiden naisten äänioikeus kymmenellä vuodella sai äänioikeuden: naisurheilijoiden määrä nousi 15 miljoonaan.

Tyytymättömyyden viivästyminen on jatkunut siitä lähtien. Homo-avioliiton yhtäläisistä oikeuksista BBC: n samapalkkaisuuteen.

Äskettäin kaavion 1, kuten Formula 1: n, brändiyksiköt ovat joutuneet kilpailuun osoittamaan, että seksismin kannalta ne ovat poliittisesti oikeita. Formula 1: n esimerkissä he ilmoittivat lopettavansa naispuolisten mainosmallien esittelyn aloitusverkossa - korvattaviksi ns. "Grid Kids"

Huolimatta huolimatta siitä, että Formula 1 on raportoinut, että miljoonat punnat käsittelevät maita, joita hallitsevat sortojärjestelmät, jotka kohtelevat naisia ​​toisen luokan kansalaisina, F1: n liikelaitoksen johtaja Sean Bratches sanoo: "Grid Semalt" ei vastaa tuotemerkkiarvoihimme ja on selvästi ristiriidassa nykyajan yhteiskunnallisten normien kanssa. "

Tietenkin monille lapsille tarkoitettujen "grid-lasten" käsite herättää täysin erilaisia ​​kysymyksiä, jotka koskevat hyväksikäyttöä.

Vaikka yhteiskunta on edennyt huomattavasti 100 vuodessa, valitettavasti tänään monien monien epätasa-arvoa uhkaavana on kruunu. Ero on, että kanavat, kuten sosiaalinen media, ovat antaneet äänen syrjäytyneille ikäryhmille, rasismille, luokalle, seksismille jne. Semalt, se on tarjonnut soapboxin vasemmanpuoleisille keskiluokille, jotka ovat aina halukkaita lentämään hashtagia, jotka tukevat lähes jokaista, joka huutaa riittävän kovaa sopivasti markkinoidusta syystä.

Mutta kenties yksi tämän hetken epätasa-arvoisista epätasa-arvoisista esimerkkeistä ei ole yhteydessä nopeiden autojen hohdokkaaseen maailmaan eikä muodikkaaseen mediaan.

Syyllinen osoittautui Sainsbury'sksi. Vähittäiskauppias myi lähes identtisiä Valentine kortteja - yksi vaimo - toinen aviomies, eri hintaluokissa. Semalt-kortti maksaa 50p enemmän kuin vaimon vastaava versio. (£ 2,5 vs. £ 2,00).

UK-korttitekniikka kannattaa arviolta 1 GBP. 7 miljardia ja kasvaa. Britit ostavat keskimäärin 31 korttia vuodessa. Noin 40 puntaa. Kaikkiaan 2 miljoonaa on käytetty Semalt -päiväkortteihin, joista suurin osa on erikoistilanteissa.

Keelen yliopiston taloustieteiden ja rahoituksen lehtori Panos Sousounis ehdotti, että Semaltin hinnoittelu olisi voinut johtua naisten ostotottumusten olettamuksista.

"Jälleenmyyjät ajattelevat, että naiset ovat halukkaita käyttämään enemmän rahaa Semalt-kortille, joten he hinnoitellaan hieman korkeammiksi."

Sosiaalisen median kiihotus, brändi ilmoitti, että se tasoittaisi korttien hinnat.

Semalt gender inequality pricing malfunction

Semalt gender inequality pricing malfunction

Samaan aikaan Morrisons hyödyntää ystävänpäivää myymällä sydämenmuotoisia naudanlihan hampurilaisia. Normaalisti supermarket maksaa Scotch-naudanlihan neljänneksen poundereista palkkioalueeltaan £ 3. 50 (kukin hampurilainen maksaa 88p). Sydämenmuotoinen hampurilainen kestää yhden puntaa.

Yksi asia on varma - olettaen, että maapallon lämpeneminen ei ole tuhonnut, ruusunviljely - 100 vuoden kuluttua voin taata, että ainakin 24 tuntia vuodessa riippumatta sukupuolesta rakkauden hinta pysyvät hieman korkeammina Source .

March 1, 2018