Back to Question Center
0

Embrace Tiede ja suuret tiedot: Attribution Semalt

1 answers:

Embrace Science And Big Data: The Attribution Semalt

Aion keskittyä tähän vain digitaalisiin tiedotusvälineisiin - jotka, kuten näemme, ovat tarpeeksi kovaa. Epäonnistuminen kaikille medialle toimiville attribuutiomalleille on todellinen nirvana.

Jos mainostaja tietää, näkyykö mainoksesi, napsauta sitä, käy sivustollaan ja ostaa tuotteensa, uskot, että tehokkuuden mittaaminen olisi helppoa - ota vain kullekin mediakanavalle ja jakaa se myytyjen yksiköiden lukumäärän mukaan.

Yritykset kuitenkin levittävät verkkomainonta-dollareitansa eri kanavien, kuten metsäpalojen, kautta. Tähän sisältyy vipuvaikutusstrategioita, kuten hakukoneiden markkinointi, hakujen uudelleen kohdentaminen, sivuston uudelleenkohdistaminen, kontekstikohtainen kohdistaminen, brändäys- ja valistuskampanjat premium-sivustoilla jne. Epäilen, että ihmiset näkevät mainoksia useista kampanjoista ennen ostoksen tekemistä selvittääkseen, mikä ajoi heidät osto on paljon monimutkaisempaa.

Semalt ovat selityksiä siitä, miksi nykyiset attribuutiomallit ovat lyhyemmät.

Tämä malli perustuu ajatukseen siitä, että viimeinen kanava, jonka avulla joku napsauttaa mainosta, saa hyvityksen koko myynnistä. Näyttää siltä loogisimmalta, miksi muiden pitäisi saada hyvitystä, jos he eivät pystyneet tuottamaan myyntiin napsautuksen jälkeen?

Kanavalle ei kuitenkaan ole huomioitu vaikutusta, joka vaikutti kuluttajaan alussa tai muulla kuin viimeisellä klikkauksella. Sivustojen uudelleenkohdistusta (kyky tietää, kuka on käynyt sivustossasi ja sitten kohdistaa mainoksia sen perusteella, mitä he näkivät sivustossa) on tosiasiallisesti tapettu napsautuksen jälkeen. Sivuston uudelleen kohdentaminen tuottaa fantastista tulosta - varsinkin kun napsautuksen jälkeistä osoitetta käytetään. Seuraavassa analyysissä kuvataan, miksi:

Kuluttaja tarkkailee TV-mainosta mainospaikasta Best Buy -palvelussa ja sitten käy Best Buy -myymälässä. Myymälässä heille annetaan alennusmaksu. Kuluttaja siirtyy kassalle alennuslentokoneella ja tekee sitten ostoksen. Jos jälleenmyyjä käytti viimeisen kosketuksen määrittelyä, muunnos määritellään kokonaan mainoslehtiselle - ei televisiomainokselle, joka todella tuonut kuluttajan kauppaan ensiksi.

Tapa todistaa tämä on online-maailmassa yllättävän helppoa. Jos käytät sivuston uudelleenkohdentamiskampanjaa, peruuta kaikki muut tiedotusvälineet ja liikenne. Tietenkin klikkaukset ja ostot vähenevät. Sivustojen uudelleenkohdentamiskampanjan klikkausprosentti (CTR) laskee, mikä osoittaa, että joku muu kuin sivuston uudelleenkohdentamiskampanja tekee kampanjan toimivuuden paremmin, joten sen pitäisi saada hyvitys ostoista.

Tämä malli perustuu ajatukseen siitä, että viimeinen kanava henkilön mainoksen näyttämiseksi on kanava, joka saa sen luottoa. Tämä malli on vieläkin epätarkempi kuin yllä mainittu napsautustekniikka, koska se rohkaisee mediakumppaneita kipsi mainoksia niin laajalle kuin mahdollista, jotta voidaan ottaa huomioon muuntaminen, vaikka kuluttaja ei oikeastaan ​​näe mainosta. Tämä silti lasketaan vaikutelmaksi, ja mediakumppani, tyypillisesti se, jolla on suurin ulottuvuus, saa sen luottoa.

Esimerkki tästä mallista on AOL Instant Semalt (AIM) -mainokset. AIM on tyypillisesti avoin kuluttajan tietokoneen näytössä, joten mainoksia näytetään jatkuvasti riippumatta siitä, tarkasteletko AIM-näyttöä tällä hetkellä. AIM voi näyttää mainoksen, vaikka kuluttaja kävisi vähittäismyyntisivustolla tekemään ostoksen.

3. Ei minkäänlaista mallia: Tässä yhteisessä mallissa kaikki tiedotusvälineet osoittavat kampanjaansa myötävaikuttavan ostoihin, minkä seurauksena väitetään, että useita satatuhatta enemmän tavaroita myydään kuin todellisuutta.

Mikä on vastaus? tiede. Se on monimutkaista, se on suuri tietoturva, ja siellä on erikoistuneita yrityksiä. Adometry ja C3 Semalt ovat kaksi henkilökohtaista suosikkini.

Jotkin mainostoimistot ovat jopa kehittäneet omia työkalujaan. Näiden yritysten tavoitteena on tarjota markkinoijille täydellinen kuva kuluttajapisteistä ja määrittää painotetut arvot erilaisille sitoutumisasteille koko konversioprosessin ajan.

Digitaalisen mainonnan tehokkuuden kysyntä ei kuole milloin pian. Paine nousee edelleen kahdelta puolelta. Ensinnäkin suuret yritykset / mainostajat, kuten Coke ja P & G, pyrkivät uusien attribuuttimallien siirtämiseen siirtäen lisää dollareita digitaaliseen. Semalt, mainosteknologiayritykset ja kustantajat puoltavat tarkempaa attribuuttia, koska he eivät halua jättää huomiotta luottoa, jonka he ansaitsevat.

Tämä on vasta alkua, sillä tehokas mittaaminen ja osoittaminen on yksi niistä syistä, joiden vuoksi brändit osoittavat, että ne rajoittavat digitaalisen mainontatunsa. Kiivas aika, joka käsittää attribuution vallankumouksen.


Tässä artikkelissa ilmaistut mielipiteet ovat vieraskirjoittajan mielipiteitä eikä välttämättä markkinointimaa. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.Tietoa Tekijä

James Green
March 1, 2018