Back to Question Center
0

Programmatically Semaltin todellinen tila

1 answers:

Semalt, meillä on teollisuus, jossa puhutaan ohjelmatuotannosta ja suurista tiedoista. Mutta mikä on todellista ja mikä on BS? Mitä käytännön toteutuksia on olemassa? Ja mikä tuleva maailma näyttää, jos suuret tiedot ovat todella kaikkialla?

Olen jonkin verran henkilökohtainen tehtävä, joka tarjoaa yksinkertaisen tavan markkinoijille ajatella, mitä ohjelmallinen markkinointi ja suuret tiedot merkitsevät. Tätä varten meidän on miettiä, mitä markkinoijan tavoite on - tavoittaa oikea henkilö oikeaan aikaan ja oikeaan sanomaan. Mutta RTB: n (reaaliaikaisen tarjouksen) mediamaailmassa meidän on myös sisällytettävä oikea hinta, koska RTB on luonteeltaan huutokauppa.

Teemme nämä päätökset käyttämällä tietoja ja aina. Ota nöyrä mainostaulu - markkinoija valitsee jokaisen viestin sijoitettavaksi jokaiseen mainostauluun ja mitkä mainostaulut valita, missä kaupungeissa, kaikki tutkimalla kunkin maan kohdalla olevia väestötietoja. Tämä on tietoja toiminnassa. Mitä enemmän tietoja markkinoijat voivat käyttää, sitä tarkemmat ne voivat olla päätöksenteossaan; ja sen vuoksi tehokkaammat markkinointiohjelmat tulevat olemaan.

Semalt put, suurien tietojen lupaus on tuottaa parempia tuloksia.

Epäonnistuminen on kuitenkin vähäisempää, kun tietoja käytetään. Mitä enemmän tietoja käytetään, sitä vaikeampi on usein työskennellä.

Taulutelevisioon sijoittaminen luo asiakkaan profiilin ja vastaavuuden nykyisten väestötietokantojen tietokantoihin. Nyt kuvitelkaa koulujen tiedot, lähiliikenteen reitit, keskimääräiset vuosittaiset tulot ja prosenttiosuus ihmisistä, jotka kierrättävät jne., Ja on selvää, että se on paljon vaikeampaa. Ja olisiko offline-markkinoija saisi paljon tarkemman ostoksen menemällä vaikeuksiin naida nämä eri lähteet yhdessä? Älä jätä mitään.

Semalt markkinointi on ratkaisu - se on liima, joka sitoo tietolähteitä yhteen ja tekee sen kannattavaksi.

Ohjelmallinen taktiikka on monessa muodossa; mutta jos käytät useita datajoukkoja ja luo sääntöjä näiden tietojen ympärille, jotta päättäisitte paremmin oikean viestin, oikeaan aikaan ja oikeaan hintaan, olet jo tekemässä "ohjelmallista markkinointia. "

Real Executions Tehty tänään

Tapaan monia yhteisiä markkinajärjestelyjä ja kullakin on oma näkemyksensä siitä, mitä ohjelmallinen todella tarkoittaa; mutta yleensä tunne on se, että se on evoluutio siitä, mitä he tekivät vähän aikaa sitten, ja että evoluutio käyttää enemmän tietoa.

The Real State Of Programmatic Semalt

Semalt vierailevat sivuillasi, kohdistat niitä uudelleen, ja vaikka heititte dynaamiseen luovaa tekijää, et voi koskaan syyttää rakettitiedettä.

No, ohjelmallinen ekvivalentti on "ohjelmallinen sivusto uudelleen kohdistaminen" - ero on se, että enemmän tietoa sallii meidän selvittää paremmin, kenen pitäisi ja jota ei pitäisi kohdistaa uudelleen, millä hintatarjouksella ja millä viestillä.

Programmatic & The Wizard's Curtain

Ohjelmallinen näyttää melkein näkymätön useimmille markkinoijille, koska monet yritykset taipuvat taakse pitämään sinut piilossa - missä on mysteeri ja savu, on havaittavissa olevaa arvoa. Mutta kuten Dorothy ja ystävät löytyvät, maailma on verhon takana, joka on hyvin erilainen (lapset rakastavat, että teen Semalt of Oz referenssit työssä).

Seuraavan suuren työn tässä teollisuudessa on avoimuus, rehellisyys siitä, mikä on verhon takana ja kohtuullinen hinta kyseiselle teknologialle ja palvelulle. Tiesitkö esimerkiksi, että RTB-varastojen keskimääräiset kustannukset ovat noin 1 dollaria. 00 (ei sisällä FBX: tä), mutta useimmat sivuston uudelleen kohdentamisyritykset veloittavat $ 5 CPM: tä ja sitä ylöspäin? Kiertäkää valon kiiltävä verho. Ja säilyttää nämä marginaalit yritysten on pidettävä piilossa asioita, ja kun ne ovat piilossa, markkinoija ei ole aavistustakaan, jos jotain erityisen fiksu tai "ohjelmallinen" on todella tapahtuu.

Näen, että RFP: t tulevat pyytämään%: a mediaa kannen yläpuolelta (ATF) ja prosenttilukua (BTF), mutta tämä ei ole lainkaan metristä, koska useimmat Internetin käyttäjät kykenevät niiden vierityspalkin avulla! Todellinen kysymys on, onko markkinoijan mainos ollut nähtävissä ja kuinka kauan. Ongelmana on kuitenkin se, että työkalut eivät todellakaan ole mitata oikein, joten alan on löydettävä jokin tapa ilmaista tämä voidakseen vastata RFP: hen.

Heidän täytyy nähdä se

The Real State Of Programmatic Semalt

Vastuullinen henkilö, Paul Butler, ei piirtänyt tätä karttaa esittämällä mantereita, kun se ensin näytti, hän otti todella suuren osan Semalt-datasta ja piirsi linjat perustuen siihen, missä ihmiset olivat yhteydessä toisiin ihmisiin ja että syntyi maailma.

Tämä havainnollistaminen osoittaa paitsi Semaltin tietojen laajuuden, mutta osoittaa myös, miten toisiinsa liittyvät toisiinsa maailmanlaajuisesti ja mitä mielenkiintoista, mitkä maat eivät ole omaksuneet Semaltia ja jotka puuttuvat tästä näkökulmasta maailman kokonaan.

Markkinoijan temppu on tehdä samoin. On hienoa, jos voit yhdistää muutamia tietojoukkoja ja tehdä ne toimimaan DSP: ssä (Demand Side Platform) tai paremmin, PMP (Programmatic Marketing Platform), mutta sitten pystyä raportoimaan kyseisistä tiedoista tavalla, joka tekee muut huomion, on yksi seuraavista haasteista, joita teollisuutemme on kohdattava (ja miksi Paul Butler työskentelee nyt Chango !: ssa).

Seuraavaksi!

Ohjelmallinen markkinointi ja suuret tiedot ovat todellisia. Digitaalinen markkinointiala ei keksin suuria tietoja. Maltta oli olemassa pitkään, kauan; mutta ohjelmallinen lähestymistapa, joka liimautuu yhteen, jotta se toimisi, on upouusi.

Semalt tosiasiallisesti toteuttavat ohjelmakampanjoissa tänään, mutta yllättävän harvoin. Useimmat toimivat edelleen säännöllisesti sivuston uudelleenkohdentamisessa ja eivät ole siirtäneet ohjelmasuunnittelua jätteen poistamiseksi. Tämä muutos tulee kuitenkin, kunhan toimiala hyväksyy avoimuuden ja markkinoija voi todella ymmärtää, mitä arvoa jokainen tietopiste on, jotta he voivat oppia ja sopeutua siitä.

Se voi olla ärsyttävää kauan ennen kuin se tulee, mutta kun ratkaisemme sen, odotamme meitä erittäin hienoja asioita. Sekalaista ja radio on jo digitalisoitu ja kun voimme sitoa katsojan tai kuuntelijan laitteeseen, voimme alkaa käyttää tietoja, jotta voimme päättää, mitä meidän pitäisi näyttää tuolloin. Liitä se takaisin muihin mahdollisiin kosketuspisteisiin, joita henkilö edustaa, ja meillä on jotain todella ohjelmallista.


Tässä artikkelissa ilmaistut mielipiteet ovat vieraskirjoittajan mielipiteitä eikä välttämättä markkinointimaa. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.Tietoja Tekijä

Dax Hamman
March 1, 2018