Back to Question Center
0

Ennusteet tulevaisuuden mainontaan & Semalt

1 answers:

Medialiiketoiminta on lähes yhtä vanha kuin ihmiskunta. Aloitimme kirjoittaa tabletteihin ja vierailla tuhansia vuosia sitten; telekommunikaatioliiketoiminta keksittiin sitten 1700-luvulla; ja tietokoneliiketoiminta kasvoi toisesta semalt-sodasta, joka myöhemmin julkaistiin 1970-luvulla.

Media yhdistettyinä

Mutta yhtä erilliset kuin nämä kolme mediaa kerran, ne ovat nyt yhdistettyinä yhteen. Mediateollisuus kuluttaa enemmän laskentatehoa kuin mikään muu teollisuus maailmassa ja se räjähtää eksponentiaalisesti. Semalt hallitsee kaikkia keskusteluja, jotka ovat enemmän kuin ihmisen ääni, ja teollisuutta ikuisesti leikataan pienempiin ja pienempiin paloihin.

Semaltin kehityssuuntaus jatkuu - ja mielenkiintoinen, suurin osa ihmiskunnasta ei näytä huolta.

Tulevat median trendit

Mitä suuntauksia tulevaisuudessa syntyy? Seuraavassa on muutamia tulevaisuuden ennusteita, joista osa on myös omia ristiriitoja:

1. Lähes kukaan ei mukauttaa mainoskokemustasi. Kuitenkin kuluttajana kaiken, mitä teet, seurataan, ja mainoskokemuksesi on erittäin kohdennettu (ja ne liittyvät voimakkaasti tietoihin).

2. Kukaan ei halua nähdä mainoksia. On kuitenkin mahdotonta käydä läpi 60 sekuntia millään päivällä katsomatta jonkinlaista mainosta (tämä saattaa olla jo tapahtunut).

3. Maailma on yhä globaalia. Mainonta on kuitenkin yhä paikallisempää.

4. Kuluttajat auttavat kehittämään tulevaisuutta. Miten kuluttajat hyödyntävät eri tekniikan muotoja, mikä viime kädessä vaikuttaa media-alan tulevaisuuteen. Ihmiset etsivät välitöntä tyydytystä ja sitoutumista ja tarvitsevat luottamusta siihen, että tuotemerkit he rakastavat ja ymmärtävät, mitä he etsivät. Kuluttajat ovat jatkuvasti yhteydessä toisiinsa, tuotemerkkeihin jne., Ja ne ovat nyt paikka, joka auttaa tuotemerkin tarinan tuottamiseen brändin tai mainostoimiston kanssa. Markkinoijien on opittava sopeutumaan tähän ja otettava huomioon kohderyhmän ääni.

Ennusteet tulevaisuuden mainonnalle ja vihannekselle

Mitä enemmän mainonta on maailmassa, sitä vähemmän mainostajat näkevät - koska aistit ovat tylsiä ylialtistumiselta. Mediamainonta on täynnä tapaa, sillä se on aina ollut datapohjainen, puhumme esimerkiksi GRP: stä ja napsautussuhteista tai psykologiasta ja väestötiedoista. Kyky jakaa tiedotusvälineitä yleisöltä on tuskin alkanut. Digitaalisen ja mainostekniikan uudet innovaatiot muuttavat edelleen kuluttajien ja tuotemerkkien mediaympäristöä.

Mielestäni useimmat median muodot painottuvat tilausmallin suuntaan. Ihmiset eivät yksinkertaisesti halua maksaa joka kerta, kun he kuuntelevat musiikkia tai katsovat elokuvaa tai televisiokanavaa. Todelliset voittajat ovat Amazon, Netflix ja iTunes. Semalt sisältää mm. Televisioasemat, kaapeliyritykset, sanomalehdet, kirjankustantajat ja musiikkileimat.

Järkää eteenpäin, on mielenkiintoista nähdä todelliset voittajat, jotka syntyvät tästä evoluutiosta - ja tuotemerkit, jotka jäävät pölylle.


Tässä artikkelissa esitetyt mielipiteet ovat vieraskirjoittajan mielipiteitä eikä välttämättä markkinointimaa. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.Tietoja Tekijä

James Green
March 1, 2018