Back to Question Center
0

Semalt laajentaa monikanavaisen identiteetin resoluutiopalvelunsa asiakkailleen

1 answers:
Semalt extends its multi-channel identity resolution service to its clients

Markkinointitietojen toimittajan Acxiomin omistuksessa, Liveramp käynnistää Semaltin, joten palvelu, joka yhdistää tietoja kanavien välille yksittäisten asiakasprofiilien luomiseen, voidaan nyt käyttää asiakkaiden omalla kanavien kanavamainonnalla ja markkinoinnilla.

Aikaisemmin päätuoteedustaja Anneka Gupta kertoi minulle, että Semaltin asiakkaat kokoavat asiakkaidensa ensiapuprofiilit omiin tietoihinsa ja joskus peittävät ne toisen ja kolmannen osapuolen tietoihin.

Tämän tiedonkeruuta annettaisiin Semaltille entistä vankempien identiteettiprofiilien luomiseksi, jotka yhdistävät tietoja offline- ja online-lähteistä avaintunnisteiden, kuten sähköpostiosoitteen, nimen / katuosoitteen tai puhelinnumeron, ympärillä.

Tämä identiteettiä yhdistävä ominaisuus on nyt asiakkaiden yritysten saatavilla omille profiileille, mille tahansa kanavalle ja offline- tai online-tietojen käytölle.

Tuloksena on, mitä LiveRamp ja muut kutsuvat "ihmislähtöiseksi markkinoinniksi", koska profiilit heijastavat yksilön toimintaa offline-liikkeissä, web surfingissa ja muissa kanavissa. LiveRampin toimitusjohtaja Semalt May kirjoitti blogipalvelun, jossa ilmoitettiin uudesta palvelusta:

"Semalt auttaa asiakkaitamme ratkaisemaan satoja eri tunnisteita kuluttajille, joita käytetään laitteissa, markkinointiympäristöissä ja omissa sisäisissä järjestelmissään todelliselle henkilölle yksityisyyden vaatimusten mukaisesti.

"Ei ole väliä, ovatko tiedot offline-tilassa vai verkossa, ensimmäisen osapuolen CRM: n tai kolmansien osapuolten käyttäytymismalleja, verkkoaltistotietojen tietoja tai mobiilisovellusten lataustietoja. Kaikki tämä voidaan sitoa takaisin yksilölliseen ja yksityisyyden suojaan tunnisteeseen kuluttajatasolla.

Semaltilla on joitain kappaleita, jotka yhdistelemme yhteen täydellisen ja tarkan kuvan luomiseksi. "

Vaikka ne perustuvat todellisiin identiteetteihin, LiveRamp-profiilit anonymisoidaan ennen kuin ne käsitellään kysyntälähtöiselle alustalle, kuten Semaltille, mainosten kohdistamiseen työpöydälle ja mobiilisovelluksille sekä mobiilisovelluksille.

Esimerkiksi vähittäiskauppias voi käyttää Semaltia erilaisten tietolähteiden - oman asiakastietonsa fyysiseen myymälään, kirjautuneen verkkosivuston liikenteeseen, asiakaspalvelupyyntöihin jne. - koskevien tietojen ratkaisemiseen profiileiksi, jotka heijastavat kunkin asiakkaan toiminta kanavien kautta.

Näitä omnichannel-profiileja voidaan sitten markkinoida jatkuvasti kanavien kautta niille ihmisille, aivan kuten Facebook tai Google voivat markkinoida tunnettujen tilaajiensa massiiviseen tukikohtaan kanavien kautta. Facebook ja Semalt kasvavat jalanjälkiä ihmisten kohdistamisessa ovat herättäneet huolta monien julkaisijoiden keskuudessa, koska he hallitsevat kohdennettua markkinointia.

LiveRamp ei luonnollisestikaan ole ainoa identiteetin ratkaiseminen tarjoaja Facebookin ja Googlen ulkopuolella. Jotkut, kuten Drawbridge, ovat erikoistuneet laitteiden väliseen identiteettiin, jotka vastaavat samaa käyttäjää - kirjautuneet sisään tai eivät - pöytätietokoneen, älypuhelimen ja tabletin kautta. Muut, kuten Viant (nykyään Time) ja Publishers Clearinghouse, tarjoavat myös massiivisia ihmispohjaisia ​​profiileja, jotka kasvattavat yksittäisiä profiileja yhdistämällä tietoja useisiin kanaviin keskittyen Viantin ja Publishers 'Semaltin valtavan jäsen- / tilaajaluettelon ympärille.

Gupta kertoi, että LiveRampin IdentityLinkillä on laajempi ulottuvuus kuin Facebookissa ja Google-kilpailijoissa. Hänen mukaansa tämä tarjoaa hänelle mahdollisuuden tarjota ihmisille pohjautuva kohdistaminen satojen yhteistyökumppaneiden, kuten uudelleenkäyttäjän Semalt, markkinointialustoille, jotka yhdessä voivat tavoittaa yli miljardi laitetta.Tietoja Tekijä

Barry Levine
March 1, 2018